- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.361
Öncelikle bebişlerinizi sağlıklı-mutlu büyütmeniz dileğiyle.Darısı bizlere.Resimdekilerin fiyatı 2 li set 10 tl.Kızlar bebişim bu ağustos sonu doğacak sonra sonbahar geliyor.çıtçıtlılar pratik olur diye düşünüyorum.deneyimli annelerden öneri bekliyorum.benim gibi ilk kez anne olacakların da fikrini merak ediyorum siz ne önerirsiniz kaç tane ne almak yeterli???zıbınlar mı,patikli pantolonlar mı bu çıtçıtlılardan mı ve tahmşnş kaçar tane gerekir?terler -kusar-leke olur mutlaka yedeği lazım ama kaç tane
hangisini almak mantıklı? uzun kollu mu kısa kollu mu?ı
Eki Görüntüle 354981 1 mi yoksa 2 mi??? Eki Görüntüle 354982
bir de benden size hediye bebekleri sakinleştirme ve zeka geliştirme amaçlı cd yi yükledim.sizinle de paylaşmak istedim.en çok satanlar listesinde.İyi dinletmeler
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam BEUTİFUL BABİES
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam ANA KARNINDA BEBİŞE ŞARKILAR
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam DOĞA SESLERİ
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam MÜZİK KUTUSU
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam MOTER AND BABY
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam ZEKA GELİŞTİRİCİ
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam MOVİ FAVORİTS
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam BEUTİFUL BABİES
canım şimdiden hayırlı olsun.işllhh yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.bence çok alma hemen büyüyorlar çünkü.ikisindende al ayrıca bunların ayaklıları var onlarda çok kullanılıor.tutarken falan açılmıor hiçbir yanına.3er tane falan alırsan yeter heralde.birde hediye gelir.yeterde artar bile.zaten küçük gelio hemen.canım şimdiden kolay gelsin.