- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.341
çok kötü 1 hafta geçiriyorum.oğlum çok hasta oldu.önce pamukçukla başladı.akşamı ishal oldu.sonra ateş.3 gündür oğlum baygın baygın yatıyodu.pamukçktan dolayı fazla bişey diye de yiyemiyo.ishalde olunca sıvı kaybı fazla oldu güçsüz kaldı.kan tahlilinde viral enfeksiyon çıktı .kaka tahlilimiz henüz çıkmadı.ama herhangi bir tedaviye de başlanmdı.viral enfeksiyonda antibiyotik pek verilmezmiş bi de henüz küçük diye başlanmadı.sadece pamukçuk için ilaç kullanıyoruz.o da bi türlü geçmek bilmiyo.içmek istiyo içemiyo yavrum.ben yine kendimi suçlamaya kendimi yetersiz görmeye başladım.küçük çocuğa bile bakamadım diye diye yedim bitirdim.3 gündür ölüyorum ağlamaktan.allahım çocuklarımıza hastalık vermesin,dayanamıyoo insan.bugün biraz daha iyi allahtan sadece pamukçukk kaldı gibi.o da geçer inşallah bir an evvellll
çok kötü 1 hafta geçiriyorum.oğlum çok hasta oldu.önce pamukçukla başladı.akşamı ishal oldu.sonra ateş.3 gündür oğlum baygın baygın yatıyodu.pamukçktan dolayı fazla bişey diye de yiyemiyo.ishalde olunca sıvı kaybı fazla oldu güçsüz kaldı.kan tahlilinde viral enfeksiyon çıktı .kaka tahlilimiz henüz çıkmadı.ama herhangi bir tedaviye de başlanmdı.viral enfeksiyonda antibiyotik pek verilmezmiş bi de henüz küçük diye başlanmadı.sadece pamukçuk için ilaç kullanıyoruz.o da bi türlü geçmek bilmiyo.içmek istiyo içemiyo yavrum.ben yine kendimi suçlamaya kendimi yetersiz görmeye başladım.küçük çocuğa bile bakamadım diye diye yedim bitirdim.3 gündür ölüyorum ağlamaktan.allahım çocuklarımıza hastalık vermesin,dayanamıyoo insan.bugün biraz daha iyi allahtan sadece pamukçukk kaldı gibi.o da geçer inşallah bir an evvellll
çok geçmiş olsun insan üzülmeden edemiyor bebişlerimiz dünyaya alışmaya bizlerde anne olmaya çalışıyoruz ne kadar iyi baksakta hasta oluyorlar işte arkadaşın da dediği gibi rabbim dermansız dert vermesin. Kendini üzme ki sütün gitmesin bebişinin sütüne ihtiyacı var. Moralii yüksek tut canım.
kızlar benim kuzunun uyku düzeni yok hiç bir uykusu birbirini tutmuyor gece bazen 1 * 2*3 bazen de 4 ü buluyor düzeltemedim. bugünde sabah beri başka alemde takılıyor. şimdide kucağımda ağzı memede uyucakmış arada çıkarıyor ben yanındamıyım diye kontrol ediyor gözü yarı açık uyuyor aklına gelincede tekrar alıyor yalancı memeyi ağzına almıyor alırmı acaba diye emziğe dvit sürdüm 3-5 saniye tadı geçince hemen atıyor.
Ay sıkıldıysanız gülün azcık halime anneler bakın pozisyonu nasıl: memenin üstünde kafa, eli kendi bir gözünün üstünde, parmaklarındada bir argo şekli var eminim bu şekli sizin kuzularda yapıyordur. Açımmmmmm ben bırakınca ağlıyor mutfak soğuk olunca ikimizde gidemiyoz bir ara hızlıca gittim buzluktan poğça indirdim ve buzu çözülmesini bekledim bir nescafe yapıp içtim buzu çözülen poğçaları da kuru kuru yedim güya evde mikrodalga var kuzu ağlayınca kullanamadım evde ekmek kalmamış poğça yedim yaaaa
bebeği kusan arkidiş benimkide kusuyor ama çok ve sık emdiği için emdikten 10 dak sonra bile istiyor vermezsen huysuzlanıyor sonra çökelek üretiyor çamaşır mak. canı saolsun bize çalışıyor. Bazende alnı 37 derece olduğu için de kusuyor.
Allahtan dün çorba kalmıştı. ahanda uyanmadan indirdim sonunda acil ev toparlıcam akşama misafir varmışşşşş.:18:
evet ben o kitabı okuyanlardan ve easy i uygulayanlardanım.. kesinlikle şiddetle tavsiye edilir, şimdiye kadar almamanız hataa. ben daha hamileyken bahsetmiştim size o kitaptan, niye o zaman alıp okumadınız bakim.. nese, zararın neresinden dönülse kardır.. alın okuyun çabucak.. her derde deva..
kızlar çatlaklar için bişey uygulayan var mı? nette krem sera diye bişi duydum okudum, herkes çok memnunmuş, duyan gören kullanan var mı? ne dersiniz? alsak mı acaba.. fiyatıda 6,5 tl mi ne.. komik demi?
Ayyyy canim benim,walla o kadar zor oluyor ki bebisin hasta olmasi,ben 1 aydir cekiyorum cok sükür düzeldi,cok az kaldi artik.Cok cok gecmis olsun.çok kötü 1 hafta geçiriyorum.oğlum çok hasta oldu.önce pamukçukla başladı.akşamı ishal oldu.sonra ateş.3 gündür oğlum baygın baygın yatıyodu.pamukçktan dolayı fazla bişey diye de yiyemiyo.ishalde olunca sıvı kaybı fazla oldu güçsüz kaldı.kan tahlilinde viral enfeksiyon çıktı .kaka tahlilimiz henüz çıkmadı.ama herhangi bir tedaviye de başlanmdı.viral enfeksiyonda antibiyotik pek verilmezmiş bi de henüz küçük diye başlanmadı.sadece pamukçuk için ilaç kullanıyoruz.o da bi türlü geçmek bilmiyo.içmek istiyo içemiyo yavrum.ben yine kendimi suçlamaya kendimi yetersiz görmeye başladım.küçük çocuğa bile bakamadım diye diye yedim bitirdim.3 gündür ölüyorum ağlamaktan.allahım çocuklarımıza hastalık vermesin,dayanamıyoo insan.bugün biraz daha iyi allahtan sadece pamukçukk kaldı gibi.o da geçer inşallah bir an evvellll
Merhaba canım Allah sana da kolaylıklar versin öncelikle. Canım bundan sonra neskafe içme bence bende çok seviyorum kahveyi ama çocuk doktorumuz kahve kola gibi şeyleri kesinlikle içmemiz gerektiğini söyledi sütünden çocuğa da geçiyor ya o uyku sorunu yapıyordur büyük ihtimal çünkü kafeinli içecekler. Uyku sorunu için de ben almayı düşünüyorum daha alamadım ama topik deki başka arkadaşlardan da duymuştum tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler diye bir kitabı var kaldır-yatır diye bir yöntemle uyku sorunu çözülüyormuş çoğu insan çok memnun ayrıca kitapta easy yöntemi diye birşey de var tuvalet eğitimi gibi ileride de işimize yarayacak bilgiler de var alabilirsen sen de al bir oku derim. Ayrıca ben oğlan zor uyuduğunda ayağımda sallıyorum ama ellerini sallamasın diye çok sıkı olmadan bir kundak yapıyorum ya da ellerini elimle tutuyorum. Ellerini sallayınca uykuya geçemiyor çünkü o zaman uyuyuveriyor. Ayakta sallamak ne kadar doğru tartışılır ama mecbur kalınca oluyor işte. Eskiden pikeyle bile sallıyorduk çok ağlayınca Allahtan onu bıraktık şimdi. Ayrıca uykuya geçmekte zorlandığı zaman fön makinesini açıyorum onun sesi rahatlatıyor onu o zaman da kolay uykuya geçiyor. Bunlar benim yöntemlerim uyglar mısın sende işe yarar mı bilemiyorum. İstersen bir dene.
hoşbulduk canım çok tşk.karılaştırma yapmıyor gibi sanıyosun ama ister isteemz yapıyor insan.yaklaşık bir buçuk aydır durum böyle.önce sadece gece yatarak istemeden uykuda emiyordu.dr.umuz yatarak emdirmenin orta kulak iltihabına yol açtığını söyledi bırakmak zorunda kaldık.yine kucağımda emdirmeye çalıştım.ama iki gecedir artık hiç yok.benim 2 yaşında bir kızım daha var. o da sadce 4 ay emdi.onda makine ile 9 aya kadar sağdım.o kadar çok tahriş olduki.şimdi makine ile sağma şansım da yok.dediğim gibi çok yara oldu ilkinde devam etsem artık uçları kopacaktı.şimdi elimle sağmaya çalışıyorum ağlaya ağlaya.emmeyince de süt gittikçe azalıyor.işin kötüsü mama da yemiyor.hep çok özendim emdirmeye ama yokkkk.çok üzücüü
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var nolur
bebeğim 3 aylık oldu ve dershaneye yazıldım kpss için. sadece haftasonları 8 saat evde olamayacağım.süt biriktirmek istiyorum.20 gün kaldı başlamaya. ama bu gün ilk defa denedim sağmayı çok az geldi 10 cc den az. elektrikli aventin pompası. aslında bebeğim gayet iyi doyuyor kilo alımı iyi. sizce neden süt gelmiyor ilk diye mi?????
çok geçmiş olsun canım .dua et dr viral olduğunu anlamış bazen farketmeyip yani bakteri kaynaklı zannedip boşu boşuna antibiyotik yüklüyorlar.merak etme onlar çok güçlülerrr cüsselerine aldanma..çok kötü 1 hafta geçiriyorum.oğlum çok hasta oldu.önce pamukçukla başladı.akşamı ishal oldu.sonra ateş.3 gündür oğlum baygın baygın yatıyodu.pamukçktan dolayı fazla bişey diye de yiyemiyo.ishalde olunca sıvı kaybı fazla oldu güçsüz kaldı.kan tahlilinde viral enfeksiyon çıktı .kaka tahlilimiz henüz çıkmadı.ama herhangi bir tedaviye de başlanmdı.viral enfeksiyonda antibiyotik pek verilmezmiş bi de henüz küçük diye başlanmadı.sadece pamukçuk için ilaç kullanıyoruz.o da bi türlü geçmek bilmiyo.içmek istiyo içemiyo yavrum.ben yine kendimi suçlamaya kendimi yetersiz görmeye başladım.küçük çocuğa bile bakamadım diye diye yedim bitirdim.3 gündür ölüyorum ağlamaktan.allahım çocuklarımıza hastalık vermesin,dayanamıyoo insan.bugün biraz daha iyi allahtan sadece pamukçukk kaldı gibi.o da geçer inşallah bir an evvellll
Slm kızlar bebeklerimiz üç ayı doldurdular çok şükür ... Bizim doktorumuz üç ay bitince gaz sorunu biter demişti ancak hala devam ediyor ve ben gaz için ilaca devam ediyorum.. Sizler ne durumdasınız????
Slm kızlar bebeklerimiz üç ayı doldurdular çok şükür ... Bizim doktorumuz üç ay bitince gaz sorunu biter demişti ancak hala devam ediyor ve ben gaz için ilaca devam ediyorum.. Sizler ne durumdasınız????
kızlar merhaba.oğluşumla oturduk size yazayım dedim.canım sıkkın:2ğlumun el ve ayakları acaip terlior.doktora gittiğimizde kan tahlili verin dedi ama benn kıyamadım çünkü çok küçük damarından alcaklarmış bide:2::2:bebek hemşiresi bir arkdaşaım var oda aldır bir kere ağlar geçer hemen dedi.aranızda böle sıkıntısı olan var mı?tiroid hormonuyla ilğili olabilrimş.nolur dua edinde öle bişey olmasın.çok korkuorum ve üzülüorum
Merhaba canım Allah sana da kolaylıklar versin öncelikle. Canım bundan sonra neskafe içme bence bende çok seviyorum kahveyi ama çocuk doktorumuz kahve kola gibi şeyleri kesinlikle içmemiz gerektiğini söyledi sütünden çocuğa da geçiyor ya o uyku sorunu yapıyordur büyük ihtimal çünkü kafeinli içecekler. Uyku sorunu için de ben almayı düşünüyorum daha alamadım ama topik deki başka arkadaşlardan da duymuştum tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler diye bir kitabı var kaldır-yatır diye bir yöntemle uyku sorunu çözülüyormuş çoğu insan çok memnun ayrıca kitapta easy yöntemi diye birşey de var tuvalet eğitimi gibi ileride de işimize yarayacak bilgiler de var alabilirsen sen de al bir oku derim. Ayrıca ben oğlan zor uyuduğunda ayağımda sallıyorum ama ellerini sallamasın diye çok sıkı olmadan bir kundak yapıyorum ya da ellerini elimle tutuyorum. Ellerini sallayınca uykuya geçemiyor çünkü o zaman uyuyuveriyor. Ayakta sallamak ne kadar doğru tartışılır ama mecbur kalınca oluyor işte. Eskiden pikeyle bile sallıyorduk çok ağlayınca Allahtan onu bıraktık şimdi. Ayrıca uykuya geçmekte zorlandığı zaman fön makinesini açıyorum onun sesi rahatlatıyor onu o zaman da kolay uykuya geçiyor. Bunlar benim yöntemlerim uyglar mısın sende işe yarar mı bilemiyorum. İstersen bir dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?