- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.101
kızlar merhaba.bu sefer oğluşumla ilğili bişey yazmıcam.kocamla ilğili.beni buğün çok üzdü.eşim askeri personel.buğün sabah göreve fabrikaya gitcem dedi akşam geldi.gelince sennle konuşmam gerekior dedi.(eşim geçen yıl siğarayı bırakmıştı)buğün ankarada doktora gittiğini,sigarayı bırakamadığını buyüzden arada bir 1tane içtiğini söyledi ve tedavi olacağını söyledi.çok üzüldüm en önemliside çok kırıldım.çünkü eşime çok güveniordum.şimdi acaip güvenm sarsıldı.aslan burcuyum birine çok zor güvenrm zaten.şimdi kafam allak bullak.sennle konuşmak istemiorum ne yaparsan yap dedim.gerçektende konuşmak istemiorum.
http://lb1f.lilypie.com/mKQop2.png
profilindeki ÇİZELGE BÖLÜMÜNE YAPIŞTIR, ok, inşallah beğenirsin..
sanırım yine benim dertleşme zamanım geldi.belki hatırlıyosunuzdur.ben sağlık problemi nedeniyle göğüs küçültme opersayonu geçirdim.sütüm yetmedi oğluma o nedenle mama takviyesiyle büyüyo oğlum.ama bu günlerde oğlum çok iştahsız.aç kalmya nasıl dayanıyo anlamış değilim.gece meme için uyanıyo ama fazla emmeden ya da fazla mama almadan geri yatıyo.sabah 8e kadar aç.gün içerisinde de yamediği saatler yine oluyo.yavaş yavaş ek gıdaya geçmeyi de düşünmüyo değilim hani.biraz daha zaman gçsin,drla da görüşeyim yavaş yavaş geçiş yapacaz gibi görünüyo.umarım atlatırız bu dönemi.
kaynanamla kayınbabam kış boyunca bende kalıyolar.sanırım katlanabilme gücüm,sabrım buraya kadar.kaynanam devamlı çocuğa bişeyler alıştırma peşinde.ayağında sallıyodu uyutmak için.çocuk uykuya dalsa bile ayaklarını çekmiyodu.1 söyle 2 söyle tık yok.çocuk bu sefer ayağından indirince uyanmaya başllıyo.baktım olacağı yok.aldım çocuğu artık sen uyutma dedim.oğlum şimdi kendi başına yatıyo başını okşuya okşuya oğlum uykuya dalıyo.sırf ona bırakmamak için ücretsiz izne ayrılacam 2yıl.hergün onlara yemek derdi.her yemeği yemezler.neyse ya çok konuştumm.annelik zor ama eğlenceli,zevkli.onlarla uğraşmak daha da zor,stresli,sıkıntılı.
eskiye dpğru okudum da hamile olan varmış sanırım.allah yardımcıısı olsun.
diş çıkarmaya da gelince.benim oğlum 2elini birden ağzına sokuyo ve üstü baaşı yaş.1buçuk aydır böyle.önlük takıyorum devamlı.ne zaman diş çıkaracak diye bekliyorum...
öpüyorum bebeklerinizi.allah hepimize kolaylık versin.ve bana dua edin kaynana kayınbaba derdinden kurtulayımmmm
kızlar merhaba.bu sefer oğluşumla ilğili bişey yazmıcam.kocamla ilğili.beni buğün çok üzdü.eşim askeri personel.buğün sabah göreve fabrikaya gitcem dedi akşam geldi.gelince sennle konuşmam gerekior dedi.(eşim geçen yıl siğarayı bırakmıştı)buğün ankarada doktora gittiğini,sigarayı bırakamadığını buyüzden arada bir 1tane içtiğini söyledi ve tedavi olacağını söyledi.çok üzüldüm en önemliside çok kırıldım.çünkü eşime çok güveniordum.şimdi acaip güvenm sarsıldı.aslan burcuyum birine çok zor güvenrm zaten.şimdi kafam allak bullak.sennle konuşmak istemiorum ne yaparsan yap dedim.gerçektende konuşmak istemiorum.
Biliyorum hersey mukemmel..
Anne olmak cok güzel..
Sağlıklı sıhhatliyiz...
Biliyorum biliyorum......
Ama 3 aydır aynı kısır döngü.....alt ac emzir gaz cıkar..uyusun ki kendine bak 2 dakkada yemek yap...onu bunu düzelt..3 saniyede banyo yap...
Yalnızlıgım nerde...
Sıkıldıııım.
Bebekten değil.....kısır döngüden......................
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaslar uzulmeyn ve de sıkılmayn. bu gunler de glip gececek. belkı de bu gunlermzı gulerek hatrlayacagz... ben de tek basıma buyutyrm. zaten havalar cok soguk hasta oluruz diye dışarı bile cıkmyrz. cunku bebekler hastalanınca cok huzrsz oluyorlar ve de kilo almyrlar. ben de cok sıkldm ama bebegmn mutluluğu için sabredyrm. havalarn ısınmasını heyecanla beklıyrm acıkcası. annm haftasonu gelck bebgmı ona bırkp uzun bir aradn sonra sneme kaçamağı yapcgz
bir de arkadaslr bebeklernz aksam kacta yatyr? gece cok sık kalkıyorlr mı hala? biz uyku saatnı 9 a cekmeye calsyrz. gece bir kez kalkıyor. sabah da tam 6 da gozlernı acyr..
kızlar merhaba ben çok koptum sizlerden bebek dolayısıyle. ama şimdi nete sık sık girebiliroum tekrardan aranıza döndüm. pek okuyamadım öncekileri ama son sayfalara baktım. ben de çalışmıyorum ve tek başınayım bebeğim sürekli kucak ya da ilgi istiyor uyuduğunda da sürekl ayağımda sallıyrum yani bana hiç ama hiç zaman kalmıyor delirmek üzereyim küçücük çocuğa sinirleniyoum ama hep kısırdöngüden kaynaklanıyor onu özlemek istiyorum görüyorum ki siz e aynı durumdasınız günler çabuk gçsin yaz gelsin de gezelim hepimiz Allah sabır versin
canım hatırlıyorum seni doguramayan gec doguranlardansın o günler geldi aklımakizlar beni hatirlayaniniz varmi bilemiyorum ne oldu diger kasim anneleri topigine bilemiyorum bende buraya yazyaim dedim.
kizlar kizim neredeyse 3 aylik olacak ilk ayda meme tutmadi diye ugrastik sonucunda tuttu guzelde emdi beni.2.ayda kolikle ugrastik onuda gecirdik sanirsam ve simdide kizim emmiyor kizlar ya istahla gogsume geliyor biraz cekiyor sutu sonra aglayarak basini ceviriyor.vucudunu dumduz yapiyor.gunlerdir dogru duzgun icmedi sutumu mama verdim onuda reddetti.doktora goturduk reflu dedi ama kizim hic kusmuyorki benim gizli refludedi gaviscon verdi onuda veririyorum yavruma yine icmiyor
ben kafayi yemek uzereyim Allaha sukurler olsun kizim benimle ama bu kisir donguden artik biktim kendime ayirdigim bir vaktim yok.bir oh deyip kendimi dinleyemiyorum ne olur yardim edin bu gurbet ellerde cok caresizim...
ne yapmaliyim kizim neden emmiyor neden birsey icmiyor yardim edin lutfen...kecileri kacirmak uzereyim
Walla kizlar benim oglum hasta diye biraz kafayi yedim ama size farkli bisey söyleyeyim ablasi bizi daha yoruyor,onunda yasi kücük onuda anliyorum ama napayim bilemiyorum,sizin bebeklerle beraber birde cocuk düsünün halinize sükredin.Asil sorunum kilolarla basim dertte,zaten fazla kilolarla basladim,kilo verecem diye verecegime kilo alip duruyorum,hic kiyafetlerim olmuyor kafayi siyirmak üzereyim,diyet yapamiyorum.Napacagimi sasirdim.Eve yürüyüs bandi almayi düsünüyorum insaallah.Türkiyeye gelecem baharda herkes kilo almissin dedikce sinir oluyorum,onun depresyonuna girdim simdiden.Hic kizmadigim kizima bagirip duruyorum,oglum desen hasta miz miz.Dediginiz gibi topik olarak kafayi yemissizde haberimiz yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?