- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.061
bu cocuk beni yalancı cıkarcak vaalllaha..bugunde hep uyuyo arada kalkıyo emiyo humur humur...geri uyuyo..bugun melekliği üstünde yavrumun...bende nette dolnıyorum fırsat bu fırsat..kimseler yok burda..napıyonuz ayol..öp öp bitiremediniz bebişleri..rahat bırakın..
aynen bende uyurken özlüyorum gezmeye gidince kızda hiç ağlama falan yok o kucaktan o kucaga neşe yerinde evde hemen ağlama gazbu arada benim iki gündür canım habire bişeyler çekio sütünüz çekmesin yine sipariş verdm bekliorum:)
bu arada kızım büyüdüdwe doğumgünü partilerine davet ediliyooo ay bende onun sayesinde geziyorum cooook mutluyum
ya ankaradaki annelerle yaza dogru buluşsak aslında:)
ben mayısta ank ya geliyorum...7.caddede buluşalım..
7.caddede benim üniversite arkadasımın muayenehanesi var..gider rahat rahat otururuz...muayene bile ederiz sizi ANA KIZ...ben pek ankarayı bilmiorum ama olabiilir öğrenirimaslında alışveriş merkezleri daha ii olur emzirme odası var:)
7.caddede benim üniversite arkadasımın muayenehanesi var..gider rahat rahat otururuz...muayene bile ederiz sizi ANA KIZ...
tamam o zaman şimdi olduGerçekten bende emzirdiğim için diş doktoruna gidemiyorum :) bu yaşta süt dişimi düşürdüm ve yenisi cıkıyo bebekler gibi:d kızımla diş cıkarıcaz
Canim bugün gittik doktorumuza,zorlaya zorlaya bi agri kesici ates düsürücü fitil verdi,burun damlalarina devam ediyoruz.Gaz maz filan degildir dedi doktor burun tikanikligindan kulagi filan kizarmaya baslamis agriyordur bi yerleri ondan agliyodur dedi.Offffff ya bi iyilessin artik oglusum mahfoldu yazik keyi meyfi kalmadi.sadece gaz olarakta düşünmemek lazım canım kakasını yapabiliyor mu o dönem kaka yapmadıgı dönem mi ?? benim bebiş artık güzelce pırtt yapmaya başladı 2 gündür yani ama gazı cıkarıyo kakası popişe dayanınca ağlamayla uyanıyo bacağını kaldırmayınca cok zorlanıyo
çok güzel şeyler yapıosun canım maş. bu arada geçmiş olsunnn
kızlar oyun halısında bebişleriniz duruyo mu ? ne kadar duruyolar benimki en fazla 5 dk yumruk atıyo sadece birde parmağının arasına bilinçsiz giriyo oyuncakalr:) daha oyuncak isteme zamanına gelmedi galiba
Canim bugün gittik doktorumuza,zorlaya zorlaya bi agri kesici ates düsürücü fitil verdi,burun damlalarina devam ediyoruz.Gaz maz filan degildir dedi doktor burun tikanikligindan kulagi filan kizarmaya baslamis agriyordur bi yerleri ondan agliyodur dedi.Offffff ya bi iyilessin artik oglusum mahfoldu yazik keyi meyfi kalmadi.
çok geçmiş olsun canım doktor haklı kulak ağrısı cok oluyormus bebeklerde bende arada ovuyorum agrıyosa die ama ins öle bişey yoktur hemen geçer kuzucunun ağrıları.......................
Walla bu ara oglan hasta diye oyun halisina koymuyorum,ama iyiken oynuyordu yarim saat filan,ablasi izin verse daha iyi oynar ama birakmiyor oglumu yazik :))))
Kizlar ya 3 gündür bizim oglan geceleri ciglik cigliga uyaniyor,sadece meme verince ac olursa susuyor,memeyi agzindan cikarinca tekrar bagirmaya basliyor gazimi var diye tutuyorum,altina bakiyorum,ayagimda salliyom,kucagimda salliyom banamisin demiyor bagirip duruyor,sonra ne oluyorsa uyukusuzluktan bayilip kaliyor yavrucak,mahfoldum yaw.Geceleri bagirim bagirim bagiran cocuk gündüzleri hicbisey olmamis gibi uyuyorBen hicbisey anlamadim bu isten,bir yeri agriyor desem uyuyamaz,sastim kaldim.:26::26::26:
canım bir ara benim oğlan da öyleydi. Ortalığı inletiyordu sabaha karşı. Biraz eski ve alışma riski olan bir susturma yöntemi ama biz pikede sallayınca susuyordu ne hikmetse. Bir iki dakika salladıktan sonra da.ayağa alıyorduk orada uykuya devam ediyordu. Yatağına bırakınca geriy uyanıyordu ben de mecbur bir iki saat ayağımda tutuyordum bir hafta kadar sürdü şimdi çok şükür geçti.
Benim kizimda dogumhanede daha gözyasiyla aglamisti.ya bu arada benim ipek kübramın gözünden ara ara yaş gelio sulanıo diyordum ya netten okudum doguştan göz yaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş(( haftaya pazartesi kontrolü var o gün doktora götürcez babasıyla tedavisi ameliyatmış inş. yoktur ama benim bebiş ilk doğdugunda ağladıgında bile gözünden yaş geliyordu hemşireler bile şaşaırmıştı yenidoğanında gözümü yaşarırmış nazlı kız demişlerdi inş gerçekten nazlıdır göz yaşı kanalı taklı deildir (((((((((((
canım bir ara benim oğlan da öyleydi. Ortalığı inletiyordu sabaha karşı. Biraz eski ve alışma riski olan bir susturma yöntemi ama biz pikede sallayınca susuyordu ne hikmetse. Bir iki dakika salladıktan sonra da.ayağa alıyorduk orada uykuya devam ediyordu. Yatağına bırakınca geriy uyanıyordu ben de mecbur bir iki saat ayağımda tutuyordum bir hafta kadar sürdü şimdi çok şükür geçti.
arkadaslar benm kızım daha yeni yattı. aksamdan beri durmaksızın ağladı. onu hiç böyle ağlarken görmemiştim. sanki bir yeri fena halde agrıyor da öyle can yakıcı bir sekilde agladı durdu. elleri titriyordu aglamaktan. bir de gün boyınca hiç emmedi. gögsumu aldıkca aglıyordu. ve göğüs ucumu damağı ıle sıkıyordu cok ısrar edince. ben de sağıp dolaba kaldırdığım sutlerden içirdim. durmadan ellerini sapur supur yıyor sinirli sinirli. onu hc bugune kadar boyle görmedm. allahtan esim çok sakin. yoksa ben hiç dayanamıyorum:-( acaba kullağı mı agrıor? kulak agrısı belirtileri neler? bilen arkadaslardan yardım istiyorum. cok korkuyorum emmeyi bırakır diye:-( :-(
arkadaslar benm kızım daha yeni yattı. aksamdan beri durmaksızın ağladı. onu hiç böyle ağlarken görmemiştim. sanki bir yeri fena halde agrıyor da öyle can yakıcı bir sekilde agladı durdu. elleri titriyordu aglamaktan. bir de gün boyınca hiç emmedi. gögsumu aldıkca aglıyordu. ve göğüs ucumu damağı ıle sıkıyordu cok ısrar edince. ben de sağıp dolaba kaldırdığım sutlerden içirdim. durmadan ellerini sapur supur yıyor sinirli sinirli. onu hc bugune kadar boyle görmedm. allahtan esim çok sakin. yoksa ben hiç dayanamıyorum:-( acaba kullağı mı agrıor? kulak agrısı belirtileri neler? bilen arkadaslardan yardım istiyorum. cok korkuyorum emmeyi bırakır diye:-( :-(
canım aklına kötü şeyler getirme 3. ay civarında bazı cocuklarda memeyi reddetme olayı oluyor memeyi vermek isteyince almıo cocuk belki öyle bişey yaşamıssınızdır sagarak vermen ii olmuş ama geçici bi ddurum ... bir de kulak ağrısı şöyle anlaşılır dedi annem kulağının yanakla birleşen kısmına masaj yap o ara susuyorsa masajla rahatlıyorsa kulağı ağrıyodur ... ne yemiştin dün bu arada çocuga dokunmusta olabilir...
düşündüm neler yadiğimi hep talı seyler yedim. ekşi acı baharatlı seyler yemiyorum zaten. bazı bebekler erken diş cıkarabiliyormus. ben ondan endişeleniyorm.cunku sürekli dişlerini kasımak istiyor. memeyi gece alıyor ama gunduz iki gundur cok ıstahsız. bakalım bu gece de öyle ağlayacakmı? hamile degilimdir. onu da dusundum acaba tadı mı acı dıye almıyor. ama zaten tadına bakmıyor kı gögus ucumu damakları ıle sıkıyor bırakmıyor vallakulak masajı da yaptm bana mısın demedi.....
bebekler işte keske dertlerini anlatabilseler. en buyuk caresızlık de bu oluyor anne için.[/QU
evet canım anne yüreği dayanmıyo çarezisliğe... diş cıkarıyo olabilir ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?