2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

eline sağlık yubacım, çok güzel olmuş topic:)
bende tombik hamilelerdenim maalesef 68,5 la hamile kaldım, şuan 66,5 :) 2 kilo verdim ama nasıl oldu onu anlamadım:)
10+5 im bende seninle aynı günümüz
canim ilk baslarda zaten kilo vermekte almak kadar normal sonra zaten almaya baslayinca durdurmak isteyecegiz ama olmayacak. evet seninle gunlerimiz ayni canim topkite birkac kisi ayni gundeyiz hatta galiba seninle muayene gunlerimizde ayni 16 mayis benimki hatirladigim kadari ile seninde 16 mayista. listeye ekliyorum canim .

Hayırlı olsun yeni topiğimiz benide eklermisin yunacığım 82 ile hamile kaldım 12. haftamdayım yarın yeni kilomu söylerim :))

yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar...yubacım bizide eklermisin 53.7 ile hamile kaldım 12. haftaya yeni girdik şimdi 52 kiloyum

Merhaba canım . Ben de 12 haftalık hamileyim şimdi. 83,5 kilo ile hamile kaldım 82,7 kiloyum şimdi beni de ekle canım.........

bende 54 kiloyla hamile kaldım şu anda 56 kiloyum 14 haftalığım aldım yani kilo nefes alırken zorlanıyorum boy 160

yuba'cigim gunaydin.. bu sabah itibariyle 61,2 kiloyum ve 12. haftamdayım.. artık her carcamba kilomu sana bildirmeye karar verdim

bende bu sabah tartındım tam 70 kilo olmuşum... yani 500 gram aldım bile 1 haftadaa...

Hayırlı olsun yeni topiğimiz benide eklermisin yunacığım 82 ile hamile kaldım 12. haftamdayım yarın yeni kilomu söylerim :))

yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar...yubacım bizide eklermisin 53.7 ile hamile kaldım 12. haftaya yeni girdik şimdi 52 kiloyum

Merhaba canım . Ben de 12 haftalık hamileyim şimdi. 83,5 kilo ile hamile kaldım 82,7 kiloyum şimdi beni de ekle canım.........

bende 54 kiloyla hamile kaldım şu anda 56 kiloyum 14 haftalığım aldım yani kilo nefes alırken zorlanıyorum boy 160
kizlar listemize hosgeldiniz gordugunuz gibi ben listeyi haftalik yaptim eger imkaniniz varsa her hafta kilolarinizi bana soyleminizi bekliyorum.

yuba'cigim gunaydin.. bu sabah itibariyle 61,2 kiloyum ve 12. haftamdayım.. artık her carcamba kilomu sana bildirmeye karar verdim

bende bu sabah tartındım tam 70 kilo olmuşum... yani 500 gram aldım bile 1 haftadaa...

gunaydin kizlar sizleri guncelledim bende topikteki arkadaslara bugun yazacaktim yarin topigi acali bir hafta oluyor guncelleme zamani geldi diye.

canım bende sabah tartıldım 66.5 geldim benimkinide güncellersen sevinirim

Ben 11.haftama girdim ama tartılmadım bu hafta. Zor uyanıyorum bu aralar ve kalkar kalkmaz kahvaltıya saldırıyorum. Karnım o kadar acıkıyor ki anlatamam. Resmen açlıktan kazınıyor. O arada tartılmayı unutuyorum. Yemek yedikten sonra da tartılasım gelmiyor. Sabah aç karna tartılmayı bekliyorum.

yubacım aslında bir gün kararlaştırsak arkadaşlarla senin için daha iyi olur ben her çarşamba kısmet olursa kilomu buraya yazarım

selam kızlar,

sabah tarrıldım bu haftayı da kilo almadan kapattım :) hala 63...

selam kızlar,

sabah tartıldım bu haftayı da kilo almadan kapattım :) hala 63...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…