2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ooo Granada Hotel, ben o otelin havuz ve kullanım sularının analizlerini yapıyorum ve haftada bir gün ordayım.. mimarisi acayip güzel bir otel, ama denizi güzel değil, kıyılar hep taşlı kayalı. iskelesi çok güzel, ama havuzlarının temiz olduğunun garantisini veririm çünkü o otelin havuzlarını biz farklı bir sistemle dezenfekte ediyoruz ve klordan kat kat iyi kaliteli bir sistem.. otel yeni olduğu için fiyatlar uygun, yemekleri odaları süper.. odalarının birçoğu deniz manzaralı. ama işte yerleşim yerine uzak.. yani otelden çıktığınızda yürüyerek gidebileceğiniz biryer yok. ama belki turlara katılabilirsiniz veya otelin hemen önünden geçen alanya doluşları olur, onlarla alanya merkeze gidebilirsiniz.

granada luxury resot mu dediğin? şuan baktım 5 gece için 2000 tl diyor anı turda

evet canım bişey kalmadı nişana.2 ay kadar..Eylul ıcın tarıh alırsak bızde erkenden balayı ıcın rezervasyon yaptırmak ıstıyoruz sonbahar oldugu ıcın alanya kıbrıs falan olsa cok ıyı olur

lemlem07 siz nereye gidiyorsunuz balayında?

tatlım biz antalyada otuduğumuz ve işim gereği otellerdende havuzlarından da bıktığım için, ya karadeniz turu yada yunan adaları turu düşünmüştük. ve yunan adalarına karar verdik, aldık.
4 eylülde yola çıkacak gemiyle gideceğiz inşallah. gemide konaklamalı, odamızda gemi kamarası

canım illaki telefon et anı tur'a.çünkü karta göre yüzde 10 mu ne indirim oluo bi de.3 hafta önce aramıştım ben...Lemlem07 ya balayına rezervasyon yaptrmadan önce niye bulmadım ki ben seni.. sen hangi otelleri öneriyosun??

Anammmm ne kadar güzelll yunan adaları:) gemiyle geçerken bizim izmire bi el ediver,oralardayım bende

Son düzenleme:

Ben en iyisi bu hafta anı tura bizzat gideyim, geçen gün önünden geçmiştim de girmemiştim, ordan fiyat ve otelleri alayım sonrada lemlem in tavsiye ettiği bir oteli ayarlayayım

canım sizin rezervasyon yaptrdığınız otelde çok güzel bir otel yaa gerçekten kaliteli bir otel ayrıca otelden çıktığınızda yürüyerek kemeri gezebilirsiniz limana falan gidersiniz güzel yerler.. ama alışveriş yapmayın kemerde çok kazıklar çünküüü

Anammmm ne kadar güzelll yunan adaları:) gemiyle geçerken bizim izmire bi el ediver,oralardayım bende

canım zaten izmirden kalkacak gemi, uçakla izmire geleceğiz bizde yunan adalarına 4 gece 5 gün 2100 tl verdik. artı pasaport masraflarımız ve uçak biletimiz olacak.. o kadarda pahalı değildi yani, ayrıca vizesiz.. ben otele gidersem işe gitmiş gibi olacağım deyince nişanlım bu yunan adası işini bayaa bir araştırdı ve ayarladı sonunda... ben çok pahalı olur diye istememiştim, ama 6 taksit yaptılar birde o fiyata, geçen ay uçak biletlerimizide aldık antalya-izmir 49.9 tl ye... dönüşü almadık ama daha tatilimiz bitmemiş olacağı için belki izmiri gezeriz bi pansiyon gibi bir yerde biir gece falan da kalırız diye düşündük

zyv 1.ye bayıldım ben.Mendil etekliler sanki insanı zayıfta olsa kilolu gösteriyo gibi gelio bana

zvy ilk resimdeki gelinlik süpermiş.benim düşündüğüm tarza benziyor.. ama ikincisinin de bel kısmı tam oturduğundan mı bilmiyorum belin incecik durmuş, ikiside güzel yani.. ikincisinin etek kısımları öyle olanlarda bende kararsıızım..

Kızlar üst kısım zaten ben fransız danteli ve drape istiyorum, taşlı gelinlikleri sevmiyorum, o yüzden önemli olan benim için etek kısmı,
Normalde mendil etekler hoşuma gidiyor, o hareketliliği seviyorum ama yıllardır da kullanılan bir model ve de bilindik , o yüzden de tereddütlüyüm,
Birinci gelinliğin eteği ise çok zarif ön kısmı ayrı zarif arka kısmı ayrı güzel geldi bana, dolayısıyla iki gelinlik arasında karar veremedik

Lemlem bu gelinlikte çok hoş, ama dikkat et canım özellikle etek kısmı ince işçilik istiyor, herkes oturtamaz bu modeli, o yüzden çok güvendiğin bi modaevine diktirmelisin, bi de beğendiğin gelinliği giyince bir bakıyorsun ki üzerinde öyle düşündüğün gibi durmuyor, oyüzden model beğenip diktirmek biraz riskli geliyor bana, gelinliği giyip modelin yakışıp yakışmadığını görüp kendi bedenime göre o modelin ayarlanması aklıma daha çok yatıyor

canım 1. gelinlikte arkası iğneyle tutturulmuştu oyüzden tam oturup hatları göstermedi, 2. gelinliğin arkası ipliydi belimin inceliğini çıkardı ortaya
yani kızlar sizin yorumunuz 1. gelinlik yönünde miii
arada kalıyorum ben ya iki gelinliğin eteği de rüyalarımı süslüyorrr

lemlem ah bende zayıflasam 59 kiloyum..kuzuuum napıyosun bana da söylee

walla hiçbişe yapmıyorum, ben yiyip yiyip kilo alamayan tiplerdenim çok ta öyle kupkuru değilim ama inceyim..

ya ben diktirmeyi düşünmüyorum, güvenemem çünkü, diktiklerinde beğenmeme ihtimalimde var. hazır olanlarda değişiklik yapabiliyorlarsa buna en yakın modeli bulurum belki. altını beğenip başka bi gelinliğinde üstünü beğenincede yapıyorlardır sanırım, biz fuarda bakmıştıkda öyle demişlerdi..

hımmm o zaman birinci kesinlikle daha güzel bence.. o gelinliği tam üstüne göre oturttuklarında daha da harika duracaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…