- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
Amara otelleri rixoslar voyage'lar en pahalı otel zincirleri..Bi de cornelia lar.Şuan hele daha da artmış fiyatları..Bak anı tur'a bağlı granada otel var subatta 5 gece 1250ydi bi arasana anı turu.Hatta sitesine gir onlar seni arasın ya da nişanlını granadayı sorun.Deniz tarafı 1250 çok çok uygun.Dediğim gibi baştaki oteller suan 1500den aşağı değildir
Amara otelleri rixoslar voyage'lar en pahalı otel zincirleri..Bi de cornelia lar.Şuan hele daha da artmış fiyatları..Bak anı tur'a bağlı granada otel var subatta 5 gece 1250ydi bi arasana anı turu.Hatta sitesine gir onlar seni arasın ya da nişanlını granadayı sorun.Deniz tarafı 1250 çok çok uygun.Dediğim gibi baştaki oteller suan 1500den aşağı değildir
lemlem07 siz nereye gidiyorsunuz balayında?
canım illaki telefon et anı tur'a.çünkü karta göre yüzde 10 mu ne indirim oluo bi de.3 hafta önce aramıştım ben...Lemlem07 ya balayına rezervasyon yaptrmadan önce niye bulmadım ki ben seni..sen hangi otelleri öneriyosun??
canım illaki telefon et anı tur'a.çünkü karta göre yüzde 10 mu ne indirim oluo bi de.3 hafta önce aramıştım ben...Lemlem07 ya balayına rezervasyon yaptrmadan önce niye bulmadım ki ben seni..sen hangi otelleri öneriyosun??
Anammmm ne kadar güzelll yunan adaları:) gemiyle geçerken bizim izmire bi el ediver,oralardayım bende
zvy ilk resimdeki gelinlik süpermiş.benim düşündüğüm tarza benziyor.. ama ikincisinin de bel kısmı tam oturduğundan mı bilmiyorum belin incecik durmuş, ikiside güzel yani.. ikincisinin etek kısımları öyle olanlarda bende kararsıızım..
zvy ilk resimdeki gelinlik süpermiş.benim düşündüğüm tarza benziyor.. ama ikincisinin de bel kısmı tam oturduğundan mı bilmiyorum belin incecik durmuş, ikiside güzel yani.. ikincisinin etek kısımları öyle olanlarda bende kararsıızım..
lemlem ah bende zayıflasam 59 kiloyum..kuzuuum napıyosun bana da söylee
Lemlem bu gelinlikte çok hoş, ama dikkat et canım özellikle etek kısmı ince işçilik istiyor, herkes oturtamaz bu modeli, o yüzden çok güvendiğin bi modaevine diktirmelisin, bi de beğendiğin gelinliği giyince bir bakıyorsun ki üzerinde öyle düşündüğün gibi durmuyor, oyüzden model beğenip diktirmek biraz riskli geliyor bana, gelinliği giyip modelin yakışıp yakışmadığını görüp kendi bedenime göre o modelin ayarlanması aklıma daha çok yatıyor
canım 1. gelinlikte arkası iğneyle tutturulmuştu oyüzden tam oturup hatları göstermedi, 2. gelinliğin arkası ipliydi belimin inceliğini çıkardı ortaya
yani kızlar sizin yorumunuz 1. gelinlik yönünde miii
arada kalıyorum ben ya iki gelinliğin eteği de rüyalarımı süslüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?