2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

zyv 1. gelinliği alsan ama üst kısmını ipli yaptırsan belin daha bi ortaya cıkmış olur.1. çok tatlı
Nişanın oldu mu bilmiyorum ama mendil etekli bi tarz nişanında giyerdin ikisi de senin olmuş olurdu

zyv 1.ye bayıldım ben.Mendil etekliler sanki insanı zayıfta olsa kilolu gösteriyo gibi gelio bana

kilolu gösterme yönünden hiç düşünmedim ama mendil etek uzun zamandır ilgimi çekiyor, hep gidip geliyorum, bigün tamam mendil etek diyorum diğer gün vazgeçiyorum kararsız kalıyorum

zyv 1. gelinliği alsan ama üst kısmını ipli yaptırsan belin daha bi ortaya cıkmış olur.1. çok tatlı
Nişanın oldu mu bilmiyorum ama mendil etekli bi tarz nişanında giyerdin ikisi de senin olmuş olurdu

evet katılıyorum 1.nin arkası ipli yapabililer belki..
nişan olmasa bile kınada da giyebilirsin, bunun renklisini meselaaa

Ay kızlar interneti gitti
zvy birincisine bayıldım çok hoş
2. de üzerinde güzel durmuş

evet katılıyorum 1.nin arkası ipli yapabililer belki..
nişan olmasa bile kınada da giyebilirsin, bunun renklisini meselaaa

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar, öncelikle nişanım oldu dolayısıyla o şıkkı malesef eliyoruz kına için düşünebilirim cidden, gelinlikçim en geç mayısa kadar kararını ver dikelim dedi, nisan sonuna kadar vaktim var yani karar vermem için, kısmet bakalım hangiisi olacak hee bu arada fiyat için de 1800 dedi, pazarlık da yapmadık şimdilik

Fiatı çok uçuk değilmiş ama bizim bütçenin sınırında
Gelinlik için hiçbir fikrim yok hala ya
Bu kadar şeyi yetiştirebilecek miyim bilmiyorum

Ay kızlar interneti gitti
zvy birincisine bayıldım çok hoş
2. de üzerinde güzel durmuş

teşekkür ederim canım, oylar hep birinci gelinliğe geldi
bu arada kızlar sizler de paylaşın dicem ama henüz başlamadınız sanırım gelinlik bakmaya,
sizin de modellerinizi seçtiklerinizi görmek istiyorumm merak ediyorum

bende birinciyi beğendim şahsen.fiyatıda çok uçuk deilmiş. keşke bnmkide öyle olsaydı. arka modeli falan gayet hoş. Ben beğendim ama resmini koyamıyorumki bir benzerini bile bulamadım internette çok güzel ama yaa hiç düşünmek bile istemiyorum o gelinliği istiyorm.

seninkinde nasıl kumaş kullanılmış canım, eteği tül mü tafta mı, hareketli bir etek mi yoksa dar kesim ve sade mi?merak ettim gerçekten, benzer bir gelinlik resmi bulabilirsen yorumlarız hep birlikte canım. ben de netleştirmedim daha bakalım belki de bambaşka bir gelinliğe karar vericem, kestiremiyorum şimdiden

canım bana göre biraz abartılı ve göz yoran bir model,, zamanla sende sıkılabilirsin, daha sade modellere de bir bak derim

Canım karacanın modelleri çok şık ama
Ben uzak duruyorum
Anneme çatal-bıçak takımı aldık karacadan
2 ay içerisinde ne hale geldi görmelisinz
Küf mü pas mı nedir böyle garip oldu ve çöpe attık
Hem de bulaşık makinamız gayet güzel yıkıyo
İlk defa böyle bişey gördüm

Hala şoktayım kızlar,bugün Beylikdüzü'ne kuzene gittik.Çıkıp bir Spotcular Çarşısı'nı gezelim dedik cümbür cemaat.Mobilya baktık bir yerde,hemşeri çıktık.Önce fiyat çıkaralım dedik,sonra bir yatak odası takımı çarptı gözüme.Çok beğendik ailecek :)) Tabii fiyatı belki ucuz bir düğün paketi kadardı o ayrı.Saatlerce konuşuldu ve sonuç olarak YATAK ODASI TAKIMIM ALINDIIIIII :)) Şaşkınım hala yaaaaaa...

hayırlı olsun canım yaa çok sevindim. bende haftasonu beğendiğimiz mobilyaların fotolarını ekleyeyim bakalım sizler beğenecekmisiniz?

bunlarda salon takımımız, ama bu koltuğun grisi olacak..

yemek masası ve konsolunu almayı düşünüyoruz, evi tuttuktan sonrada salonun büyüklüğüne göre ya bu resimdeki küçük tv ünitesini ya da bu modelin daha büyüğü var onu alacaz gibi. ama vitrini almayı düşünmüyorum.

Bu çok beğendiğimiz yatak odası takımı, yorumlarınızı bekliyorum....

Eki Görüntüle 164940 Eki Görüntüle 164941 Eki Görüntüle 164942

Canımm yatak odana bayıldım çook güzel, hem çok modern, hem alışılmışın dıışında ve de kullanışlı duruyor, ben de bu tarz modellere bakıyorum hep, ama gardrobu göremedim canım onu da eklersen sevinirim merak ettim, bi de markasını ve fiyatını da yazarsan fikir olur bize de :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…