- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
zyv 1.ye bayıldım ben.Mendil etekliler sanki insanı zayıfta olsa kilolu gösteriyo gibi gelio bana
zyv 1. gelinliği alsan ama üst kısmını ipli yaptırsan belin daha bi ortaya cıkmış olur.1. çok tatlı
Nişanın oldu mu bilmiyorum ama mendil etekli bi tarz nişanında giyerdin ikisi de senin olmuş olurdu
evet katılıyorum1.nin arkası ipli yapabililer belki..
nişan olmasa bile kınada da giyebilirsin, bunun renklisini meselaaa
fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar, öncelikle nişanım oldu dolayısıyla o şıkkı malesef eliyoruzkına için düşünebilirim cidden, gelinlikçim en geç mayısa kadar kararını ver dikelim dedi, nisan sonuna kadar vaktim var yani karar vermem için, kısmet bakalım hangiisi olacak hee bu arada fiyat için de 1800 dedi, pazarlık da yapmadık şimdilik
Ay kızlar interneti gitti
zvy birincisine bayıldım çok hoş
2. de üzerinde güzel durmuş
bende birinciyi beğendim şahsen.fiyatıda çok uçuk deilmiş. keşke bnmkide öyle olsaydı. arka modeli falan gayet hoş. Ben beğendim ama resmini koyamıyorumki bir benzerini bile bulamadım internette çok güzel ama yaa hiç düşünmek bile istemiyorum o gelinliği istiyorm.
Karaca sarmaşık çatal-bıçak takımı
Kızlar aklıma gelmişken sorayım bu çatal bıcak takımı çok mu abartılı?Yemek takımım karacanın yaprak dökümünün sponsoru olduğu zamanlar yapraklı bi yemek takımı vardı ya o.Nasıl gider bununla?Abartılı olur mu?:18:
Karaca sarmaşık çatal-bıçak takımı
Kızlar aklıma gelmişken sorayım bu çatal bıcak takımı çok mu abartılı?Yemek takımım karacanın yaprak dökümünün sponsoru olduğu zamanlar yapraklı bi yemek takımı vardı ya o.Nasıl gider bununla?Abartılı olur mu?:18:
Hala şoktayım kızlar,bugün Beylikdüzü'ne kuzene gittik.Çıkıp bir Spotcular Çarşısı'nı gezelim dedik cümbür cemaat.Mobilya baktık bir yerde,hemşeri çıktık.Önce fiyat çıkaralım dedik,sonra bir yatak odası takımı çarptı gözüme.Çok beğendik ailecek :)) Tabii fiyatı belki ucuz bir düğün paketi kadardı o ayrı.Saatlerce konuşuldu ve sonuç olarak YATAK ODASI TAKIMIM ALINDIIIIII :)) Şaşkınım hala yaaaaaa...
Bu çok beğendiğimiz yatak odası takımı, yorumlarınızı bekliyorum....
Eki Görüntüle 164940 Eki Görüntüle 164941 Eki Görüntüle 164942
kızlar buda yatak odası takımınnı gardırobu. ortası sürgülü diğer iki tarafı kapaklı.. nasıl?
Eki Görüntüle 164948 Eki Görüntüle 164949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?