• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mavi_su perisi siz ne kadar ödediniz canım 5 gece için kara tarafı oda 1540 diyor :43: bizim bütçeyi biraz aşıyor gibi :59: :59:

Son düzenleme:
tatlım biz şubat ayında rezervasyon yaptrdık deniz tarafı 1560 dı.Ki eylül rezervasyon için en ucuz ay..Bence mart sonuna kadar karar verin.Çünkü giderek ykselio fiyatlar..

hoşgeldin canım, tarihin tam olarak belli oldu mu? senide ekleyelim listeye

Hoşbuldum canım saol. Evet belli oldu 3 eylül kına 4 eylül düğün hayırlısıyla:nazar:

Eylül gelinleriiii ben geldim hu huuu kimse yok muuu :92: :92: Bugüünn nişanlımla gelinlik baktıkk, aslında bütün günümüzü gelinliğe ayıracaktık sonra bi baktık ki kendimizi tiyatro salonunda bulduk :35: :35: buna rağmen bi kaç modaevi dolaştık hatta giydiğim iki tane gelinliğin fotoğrafını da çektiimm :66::66:

Ne zaman ekliyceksin canım resımlerı. Çok heyecanlandınmı giyerken. Ya ben mutluluktan havalara uçarım gibi geliyo:79::69:

biz de ocakta rezervasyon yaptırdık kızlar yaza yaklaştıkça fiyatlar artıyor bilginize...

My home resort hotel nasıldır acaba :15: fiyat biraz uygun geldi. Alanya da avsallarda imişş fikri olan varmıdır :78: :78:

İyi akşamlar kızlar,
maşallah balayı için yerler ayırttırılmış bile
nasılsın bakalım :)

Hoşgeldin canım :71:
Sanırım 4 ay öncesinden alınabiliyo en fazla
Biz bi tanıdık vasıtasıyla şimdiden nikah dairesinde gün ve saat ayırttırabildik
Gerekli olan evrakları tam bilmiyorum
ama nişanlınla gitmen şart
Bunu biliyorum

Mutluluklar :16::16:

Sen de hoşgeldin canım :71:
Nişan ne zaman?

21 mayıs kısmetsse canım

kızlar merhabaaa ben geldiiim. biz bugün öğlenden akşama kadar mobilya baktık, öldük yorgunluktan ama modellerimizi belirledik gibi.. hafayada ailelerle gidip alacaz inşallahh.. :66:

dün akşamda mutfak masamızla sandalyelerini aldık, her şehirde var mı bilmiyorum ama burda banio yapı market diye biyer var orda kampanya yapmışlardı, 4 katlanır sandalyeve katlanır masa 230 tl ye aldık.. masa iki tarafından da katlanıp küçücük kalabiliyor. :46:

rixos tekirova çok güzel bir otel hayırlı olsun...

alanya avsallar bölgesi dediğim gibi alanya merkezine uzak kalıyor.. kemerde uygun fiyatlı otellerde var, ben biraz bakayım da dönecem..

21 mayıs kısmetsse canım

Hayırlısı olsun canım, az bişey kalmış

kızlar merhabaaa ben geldiiim. biz bugün öğlenden akşama kadar mobilya baktık, öldük yorgunluktan ama modellerimizi belirledik gibi.. hafayada ailelerle gidip alacaz inşallahh.. :66:

dün akşamda mutfak masamızla sandalyelerini aldık, her şehirde var mı bilmiyorum ama burda banio yapı market diye biyer var orda kampanya yapmışlardı, 4 katlanır sandalyeve katlanır masa 230 tl ye aldık.. masa iki tarafından da katlanıp küçücük kalabiliyor. :46:

Hayırlı olsun masa ve sandalyelerin
Mobilyalara biz de baktık ama bi türlü karar veremedm
Haftaya yine çıkıcaz inş

rixos tekirova çok güzel bir otel hayırlı olsun...

alanya avsallar bölgesi dediğim gibi alanya merkezine uzak kalıyor.. kemerde uygun fiyatlı otellerde var, ben biraz bakayım da dönecem..

Hayırlı olsun canım mobilya işini de hallettiğinizde üzerinizden büyük bi yük daha kalkmış olacak, mutfak için masa - sandalye fiyatı da gayet uygun geldi bana, ben cam masaları çok seviyorum ama tabi ev tutulmadan almayacağım , mutfagımın genişşliğine göre alacağım.
Balayı için de bayağı baktım netten dolandım durdum ama 1500 den aşağı bi fiyat göremedim pek, yol parası ekstralar derken o balayı 2000 olur geçer bile :59: ve bu da bizim için çook fazla gibi duruyor :50:

kemerde Amara Wing oteli tavsiye ederim.. ağaçlar içinde 5 yıldızlı bir otel (gerçek anlamda 5 yıldızlı) villa tipi odalarıda var, fiyat nasıl bilmiyorum ama siz bir fiyat alın bakalım, ama odanın deniz görmesi veya görmemesine çok takmayın bence, akşamdan akşama odanıza gireceksiniz, deniz görmek istiyorsanız uzanırsınız şezlonglarınıza doyaa doyaa izlersiniz zaten ;)

kemerde Amara Wing oteli tavsiye ederim.. ağaçlar içinde 5 yıldızlı bir otel (gerçek anlamda 5 yıldızlı) villa tipi odalarıda var, fiyat nasıl bilmiyorum ama siz bir fiyat alın bakalım, ama odanın deniz görmesi veya görmemesine çok takmayın bence, akşamdan akşama odanıza gireceksiniz, deniz görmek istiyorsanız uzanırsınız şezlonglarınıza doyaa doyaa izlersiniz zaten ;)

Baktım şimdi canım 5 gece için en uygun odasına 1287 euro diyor yani kabataslak 2000 tl diyelim :43: :43:

Hayırlısı olsun canım, az bişey kalmış

teşekkür ederim canım, az bişey kaldı ama bakalım nasıl ödenecek, herşey çok pahalı yaaa..

Hayırlı olsun masa ve sandalyelerin
Mobilyalara biz de baktık ama bi türlü karar veremedm
Haftaya yine çıkıcaz inş

bizde iki, üç modele indirdik birçok takımı. bakalım haftaya karar vereceğiz.

Hayırlı olsun canım mobilya işini de hallettiğinizde üzerinizden büyük bi yük daha kalkmış olacak, mutfak için masa - sandalye fiyatı da gayet uygun geldi bana, ben cam masaları çok seviyorum ama tabi ev tutulmadan almayacağım , mutfagımın genişşliğine göre alacağım.
Balayı için de bayağı baktım netten dolandım durdum ama 1500 den aşağı bi fiyat göremedim pek, yol parası ekstralar derken o balayı 2000 olur geçer bile :59: ve bu da bizim için çook fazla gibi duruyor :50:

teşekkür ederim tatlım, bende cam masa düşünüyordum ama zaten üstüne mutfak takımlarıma uygun örtü örtmeyi düşünüyorum, bunu da çok uygun fiyatlı bulunca kaçırmak istemedim, hem katlanır olmasıda çok kullanışlı oluyor. mutfakta masa çok yer kaplayınca daraltıyor.:61:

balayı için tarihiniz belli ise uçak biletlerinizi alsanız mı acaba şimdiden :31: birçok şehirden 49 tl ye uçak bileti var. ama gerçi dönüş belli olmaz dimii onu otele göre belirlersiniz sanırım, hııımmm:31:

bizde iki, üç modele indirdik birçok takımı. bakalım haftaya karar vereceğiz.

teşekkür ederim tatlım, bende cam masa düşünüyordum ama zaten üstüne mutfak takımlarıma uygun örtü örtmeyi düşünüyorum, bunu da çok uygun fiyatlı bulunca kaçırmak istemedim, hem katlanır olmasıda çok kullanışlı oluyor. mutfakta masa çok yer kaplayınca daraltıyor.:61:

balayı için tarihiniz belli ise uçak biletlerinizi alsanız mı acaba şimdiden :31: birçok şehirden 49 tl ye uçak bileti var. ama gerçi dönüş belli olmaz dimii onu otele göre belirlersiniz sanırım, hııımmm:31:

Katlanır masa daha mantıklı aslında, nasıl olsa kiracıyız aynı evde sabit kalmayacağımız için, çok iyi yapmışsın canım güzel günlerde kulanın inşallah,
Canım düğünü kendimiz yapıyoruz biz, aile desteği olmadan (onlar sadece takıları alacaklar) oyüzden herşey için bütçe belirliyoruz ki çok zorlanmayalım, balayı için de 2000 tl doğal olarak fazla geliyor:59:
aklıma yarım pansiyon oteller geliyor, yeni ve dekorasyonu güzel bir yarım pansiyon otel bulsak sadece kahvaltıyı orda yapsak diyorum, akşamları beğendiğimiz gezdiğimiz yerlerde yeriz yemeğimizi, şöyle denize fazla uzak olmayan bir otel, nasıl olur ki canım memnun kalırmıyız kiii :59:

Amara otelleri rixoslar voyage'lar en pahalı otel zincirleri..Bi de cornelia lar.Şuan hele daha da artmış fiyatları..Bak anı tur'a bağlı granada otel var subatta 5 gece 1250ydi bi arasana anı turu.Hatta sitesine gir onlar seni arasın ya da nişanlını granadayı sorun.Deniz tarafı 1250 çok çok uygun.Dediğim gibi baştaki oteller suan 1500den aşağı değildir

Back