zyv cim biz kemer'den rixos tekirova'yı tuttuk.Ets turun önerisiyle.ok ta güzel bir otel
hoşgeldin canım, tarihin tam olarak belli oldu mu? senide ekleyelim listeye
Eylül gelinleriiii ben geldim hu huuu kimse yok muuu :92: :92: Bugüünn nişanlımla gelinlik baktıkk, aslında bütün günümüzü gelinliğe ayıracaktık sonra bi baktık ki kendimizi tiyatro salonunda buldukbuna rağmen bi kaç modaevi dolaştık hatta giydiğim iki tane gelinliğin fotoğrafını da çektiimm
İyi akşamlar kızlar,
maşallah balayı için yerler ayırttırılmış bile
nasılsın bakalım :)
İyi akşamlar, biz hala ayarlayamadık balayı işini ya bütçeye takılmasak ayarlarız ama işte
Hoşgeldin canım
Sanırım 4 ay öncesinden alınabiliyo en fazla
Biz bi tanıdık vasıtasıyla şimdiden nikah dairesinde gün ve saat ayırttırabildik
Gerekli olan evrakları tam bilmiyorum
ama nişanlınla gitmen şart
Bunu biliyorum
Mutluluklar
Sen de hoşgeldin canım
Nişan ne zaman?
21 mayıs kısmetsse canım
kızlar merhabaaa ben geldiiim. biz bugün öğlenden akşama kadar mobilya baktık, öldük yorgunluktan ama modellerimizi belirledik gibi.. hafayada ailelerle gidip alacaz inşallahh..
dün akşamda mutfak masamızla sandalyelerini aldık, her şehirde var mı bilmiyorum ama burda banio yapı market diye biyer var orda kampanya yapmışlardı, 4 katlanır sandalyeve katlanır masa 230 tl ye aldık.. masa iki tarafından da katlanıp küçücük kalabiliyor.
kızlar merhabaaa ben geldiiim. biz bugün öğlenden akşama kadar mobilya baktık, öldük yorgunluktan ama modellerimizi belirledik gibi.. hafayada ailelerle gidip alacaz inşallahh..
dün akşamda mutfak masamızla sandalyelerini aldık, her şehirde var mı bilmiyorum ama burda banio yapı market diye biyer var orda kampanya yapmışlardı, 4 katlanır sandalyeve katlanır masa 230 tl ye aldık.. masa iki tarafından da katlanıp küçücük kalabiliyor.
rixos tekirova çok güzel bir otel hayırlı olsun...
alanya avsallar bölgesi dediğim gibi alanya merkezine uzak kalıyor.. kemerde uygun fiyatlı otellerde var, ben biraz bakayım da dönecem..
kemerde Amara Wing oteli tavsiye ederim.. ağaçlar içinde 5 yıldızlı bir otel (gerçek anlamda 5 yıldızlı) villa tipi odalarıda var, fiyat nasıl bilmiyorum ama siz bir fiyat alın bakalım, ama odanın deniz görmesi veya görmemesine çok takmayın bence, akşamdan akşama odanıza gireceksiniz, deniz görmek istiyorsanız uzanırsınız şezlonglarınıza doyaa doyaa izlersiniz zaten
Hayırlısı olsun canım, az bişey kalmış
teşekkür ederim canım, az bişey kaldı ama bakalım nasıl ödenecek, herşey çok pahalı yaaa..
Hayırlı olsun masa ve sandalyelerin
Mobilyalara biz de baktık ama bi türlü karar veremedm
Haftaya yine çıkıcaz inş
Hayırlı olsun canım mobilya işini de hallettiğinizde üzerinizden büyük bi yük daha kalkmış olacak, mutfak için masa - sandalye fiyatı da gayet uygun geldi bana, ben cam masaları çok seviyorum ama tabi ev tutulmadan almayacağım , mutfagımın genişşliğine göre alacağım.
Balayı için de bayağı baktım netten dolandım durdum ama 1500 den aşağı bi fiyat göremedim pek, yol parası ekstralar derken o balayı 2000 olur geçer bileve bu da bizim için çook fazla gibi duruyor
bizde iki, üç modele indirdik birçok takımı. bakalım haftaya karar vereceğiz.
teşekkür ederim tatlım, bende cam masa düşünüyordum ama zaten üstüne mutfak takımlarıma uygun örtü örtmeyi düşünüyorum, bunu da çok uygun fiyatlı bulunca kaçırmak istemedim, hem katlanır olmasıda çok kullanışlı oluyor. mutfakta masa çok yer kaplayınca daraltıyor.
balayı için tarihiniz belli ise uçak biletlerinizi alsanız mı acaba şimdidenbirçok şehirden 49 tl ye uçak bileti var. ama gerçi dönüş belli olmaz dimii onu otele göre belirlersiniz sanırım, hııımmm
off 1287 � nerdeyse 2800 tl yapar yaa, çok pahalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?