Hoşgeldin, hayırlı olsun
Kızlar siz kaçar tane nevresim almayı düşünüyosunuz,
battaniye sadece 3 tane aldım, nevresim takımım da 4 tane falan.
Daha alsam mı, ilk etapta bu kadar yeter gibi
Canım balayı için önceliklerimizi yazıyorum:
1-Öncelikle çok gürültülü yerler ilgimizi çekmiyor, daha huzurlu bir ortam olsun istiyoruz,
2-Otelde sıkılırız biz, çıkıp gezmek isteriz dolayısıyla 5 yıldızlı bir otel deil de şirin bir tatil semti daha uygun olacaktır
3-Önceliğimiz deniz, havuza belki de hiç girmeyiz.
Tavsiye ve önerilerini merakla bekliyorum canım :26:
ben yaklaşık 10 tane çift kişilik aldım, bunların 3 tanesi taç ın saten delüx olanları.. 5 yada 6 tanede tek kişilik aldım :26: ama annem bu kadar niye aldın diye kızdı... evlendikten sonrada alırsın ne modeller çıkıyo dedi, sanki ömür boyu bu aldıklarınımı kullanacaksın dedi. ama ben hala gördüğüm zaman dayanamıyorum alasım geliyo ya.. gerçi bu sıralar mobilya falan işine girince baktım çok masraf olacak artık almamaya karar verdim.. 2 tanede çift kişilik battaniye 3 tanede yorgan aldım.
Eki Görüntüle 163987
Bu arada siz mobilya diyince aklıma geldi yatak odası takımına bittim ya.Ama çok pahalı:85:
Eki Görüntüle 163987
Bu arada siz mobilya diyince aklıma geldi yatak odası takımına bittim ya.Ama çok pahalı:85:
Eylül gelinleriiii ben geldim hu huuu kimse yok muuu :92: :92: Bugüünn nişanlımla gelinlik baktıkk, aslında bütün günümüzü gelinliğe ayıracaktık sonra bi baktık ki kendimizi tiyatro salonunda buldukbuna rağmen bi kaç modaevi dolaştık hatta giydiğim iki tane gelinliğin fotoğrafını da çektiimm
selam herkese
ben de buyuk olasilikla eylul gibi evlenecegim...hayirlisiyla tabii...
aceba aranizda nikah tarihi almis olan var mi?
var ise, ne zamana aldiniz? alirken, istediginiz tarihten cok sarkma oldu mu?
ayrica ne gibi islemler yaptiniz?
nisanlinizla beraber yapmak sart mi?
simdiden hepinize tesekkurler!!
benım nısan tarıhım belli ama dügün eylül ekim gibi olabilir .Bende eylül gelinlerinden olabilirim
tatlım eğer otelde sıkılıırız çıkıp gezmek isteriz derseniz "belek" bölgesini eliyoruz orda oteller çok büyüktür içinde her türlü aktivite bulunur ama dışarda hiç bişey yoktur..
deniz güzel olsun diyorsunuz, o zaman kesinlikle beldibini de eliyoruz, oranın denizi berbattır koca koca taşlar var içinde...
kemer ve alanya tarafları size göre o zaman. kemer de ağaçlar içinde sakin ve kaliteli güzel oteller var. alanyada da merkeze yakın olursa gezebilirsiniz, birçoğu alanya diye geçer ama merkezden çok uzaktır, merkeze yakın olanlara bakmanızı tavsiye ederim.. kemerde alanyada çok güzel, ikisinin de farklı güzellikleri var bana göre.. kemerde olursanız, olimpos, çıralı gibi yerlere giden turlarada katılırsınız hem yakın hem çok güzel olur.. erken rezervasyon indirimlerini kaçırmayın bence, mart rezervasynları %40 indirimli olur genelde, nisan %30 gibi sezona doğru pahalanarak gider, elinizi çabuk tutun..
Ayrıca kızlar denediğim gelinliklerin fotolarını hepimiz topikteyken ekleyeyim de yorum yapalım,alıntı yapılmasın diye şuan eklemiyorum zira buralarda yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?