• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

[ Canım çekmeye çalıışırım ama malesef foto çekmek yasak modeli çalıp başka yere diktiririz diye :20: ama en azından şöyle yaparım akşam geldiğimde denediğim modellerin benzerini netten bulup eklerim buraya, ortalama verilen fiyatları da yazarım :68:

Evet bak oda olur..

Hoşbulduk fıstık
Benim mutfağım ve beyaz eşyalarım tamam sadece.
Diğerlerine yeni yeni bakmaya başladık, yetişir umarım zor beğeniyorum biraz
Salonu alıcaz önce kısmetse

Yetişir tatlım merak etme.
Begenmek zor gibi gelıyo ama bi anda karar verıyo insan

Ben izmirliyim.Oradan alacağım gelinliğimi.En kaliteli yerlerde 800-900 gelinlikler

en kaliteli yerlerde 800 900 mü :53: :53: ben ist.da baktım izmitte baktım ama ortalama verilen fiyatlar 1250 den başlıyordu. sadece bir yerde kiralarsam o fiyataydı onu da ben istemem, bana özel olsun isstiyorum çünkü :70: bizim bütçeden ayırdığımız fiyat ise ortalama 1500 lira. inşallah hepimiz gönlümüze göre buluruz kızlar :7: :7:

Benim 2011'de olması bile bi mucizeydi
Allah'a çok şükür herşey tek tek yoluna giriyo merak etme senin için de öyle olcak :34:
Eylül'de olacağı kesin mi?

Valla ilk önce Haziran deniyordu,şimdi Eylül diyorlar bakalım.Daha da uzamaz herhalde,sanmıyorum.Düğün salonu için acele edilmez zaten,farkındayım.Çünkü akrabamızın salonu var.Maşallah bütün düğün dernek orada oluyor :))
Ama işte kesin bir konuşma olmadı henüz...

kuzenim temmuzda fransız dantelinden nişanlık yaptırdı.850 liraaydı.İzmir alsancaktan...

Valla ilk önce Haziran deniyordu,şimdi Eylül diyorlar bakalım.Daha da uzamaz herhalde,sanmıyorum.Düğün salonu için acele edilmez zaten,farkındayım.Çünkü akrabamızın salonu var.Maşallah bütün düğün dernek orada oluyor :))
Ama işte kesin bir konuşma olmadı henüz...

En yakın zamanda kesinleşir inşaAllah canım
Ay kızlar ben 2 senedir nişanlıyım, nasıl geçti anlamadım
Ama şu önümüzdeki 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum çok uzun geliyo :1:

en kaliteli yerlerde 800 900 mü :53: :53: ben ist.da baktım izmitte baktım ama ortalama verilen fiyatlar 1250 den başlıyordu. sadece bir yerde kiralarsam o fiyataydı onu da ben istemem, bana özel olsun isstiyorum çünkü :70: bizim bütçeden ayırdığımız fiyat ise ortalama 1500 lira. inşallah hepimiz gönlümüze göre buluruz kızlar :7: :7:

İnşallah canım ya. Biz daha bi fiyat belirlemedik ama öyle yüksek bizde 1500 ü gecemeyiz gıbı.

2 senemi baya olmuş size canım ya. Biz 7 aydır nişanlıyız bi 5 ay daha var o bile fazla geliyo:68:

Benim de nisanda 1 sene olacak.Ama öncesi de 9 yıla dayandığı için bana da uzun geliyor :))

2 senemi baya olmuş size canım ya. Biz 7 aydır nişanlıyız bi 5 ay daha var o bile fazla geliyo:68:

Evet çok fazla aksilikler yaşadık, sürekli ertelendi
Çok şükür hepsi çözüldü
Bi de benim okulum da bu yıl bitiyo zaten, bi bakıma böylesi daha iyi oldu
Ama nişanlılık benim için çok zor bi süreçti gerçekten

$39639_114868628563421_100001208526287_106612_170953_n.jpg

$38076_114868278563456_100001208526287_106605_7206950_n.jpg

Kuzenimin nişanlığı buydu:69:

Son düzenleme:
bnm nişanım 6 temmuzda.Bizim İzmir çok uygun nişanlık gelinlik olayında demek ki.Daha yakın bi foto koyarım en kısa zamanda bunlar biraz uzak ve küçük

Son düzenleme:
Hoşgeldin, hayırlı olsun :64::64:

Kızlar siz kaçar tane nevresim almayı düşünüyosunuz,
battaniye sadece 3 tane aldım, nevresim takımım da 4 tane falan.
Daha alsam mı, ilk etapta bu kadar yeter gibi

ben yaklaşık 10 tane çift kişilik aldım, bunların 3 tanesi taç ın saten delüx olanları.. 5 yada 6 tanede tek kişilik aldım :26: ama annem bu kadar niye aldın diye kızdı... evlendikten sonrada alırsın ne modeller çıkıyo dedi, sanki ömür boyu bu aldıklarınımı kullanacaksın dedi. ama ben hala gördüğüm zaman dayanamıyorum alasım geliyo ya.. gerçi bu sıralar mobilya falan işine girince baktım çok masraf olacak artık almamaya karar verdim.. 2 tanede çift kişilik battaniye 3 tanede yorgan aldım. :16:

Back