evet ben de tül istiyorum çünkü saten olanlar ışıkta parlıyo bi değişik oluyo sanki,tül daha zarif ve prenses gibi:)
saçlarını napcan peki?
arkadaslar dugun mekaniniz belli mi?
2 gundur mekan arayisina girdim... oldukca pahali fiyatlar...ne olacak bilemiyorumm!! :18:
bi de düğün saçı modellerini topladığım bi klasörüm varşuan için sadece saçımı salık istemediğimi biliyorum, topuz olacak ama kafamın arkasında bi kafa daha varmış gibi koccaaa bi topuz deil sade, biraz dağınık ve doğal bi topuz
arkadaslar dugun mekaniniz belli mi?
2 gundur mekan arayisina girdim... oldukca pahali fiyatlar...ne olacak bilemiyorumm!! :18:
aynı klasör ve aynı modellerden bende de var.saçlarım da epey uzunlar henüz karar vermiş değilim ama yana doğru dağınık topuz düşünüyorum alnım açık olmucak şekilde,kabak gibi alın var bende:)
ay gelinliği bi halletseydim saçı hallederdim ama bakalım inşallah bir aya kadar netleştireceğim gelinliği ya, cumartesi çıkıp gelinlik denemeye gitmeyi düşünüyorum yine
ben de yatıyorum artık, iyi geceler yarın görüşmek üzereeee :80: :80:
GÜNAYDIN dicem ama kimsecikler yok galiba
günaydın canım nbr işteyim müsait oldukça bakıorum
günaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm..
cnm bende öle ara ara internete girebiliyoum işlerden dolayıgünaydın canım nbr işteyim müsait oldukça bakıorum
ohh ne güsellgünaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm..
çok uygun almışsın cnm iyi günlerde kullaniyi yapıyosun başka türlü bitmez valla ben 6 kişilik 18 parça bardak takımları vardı 10 tl ye onlardan 2 tane aldım çok güzel walla hemde uygun misafi falan olunca yemektede kullanılır
yalnız bardaklar çok güzel çok kibarmış güle güle iyi günlerde kullan cnmbakın kızlar birde bu su bardaklarından alacam, mini mini bardaklar, art craft'ın bardakları.. türk kahvesinin yanında su vermek için
Eki Görüntüle 169741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?