2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hoşgeldin zyv cim Naptın nasılsın?

hoşbuldum canım iyiyim sen de iyisindir inşallah..

ay bir mesajda iki farklı alıntı yapamıyorum yaa neyse lemlemcim adrasan haricinde de antalya civarı tavsiye ettiğin beldeler varsa araştırabilirim yine

hhee kızlar ekleyeyim şu gelinliğin fotosunu , belki de görmüşsünüzdür daha öncec

Çok zahmet gerektiren ama çook tatlı telaşlar bunlar. Allah kolaylık versin canım

İyiyim canım aynı hazırlıklara devam..
Ne gelinliği?

kızlar benim için önemli olan gelinliğin eteği,böyle bir etek yaptırsam sizce nasıl, bu gelinlikte gelinlik 21 den alıntıdır. gelinlik21 in yaptığı gelinlik yarışmasında en çok beğenilen 2. gelinlikmiş, bugün başka bi topikte görmüştüm hoşuma gitmişti, akşam da evde ben bulup kafasını yok edip ekledim

Bu etekler süper aslında görünüşte ama ben giydim pek sevmemiştim.
Abartılıkla birlikte klasik gibi gelmişti bana.
Tam böyle mendil etek deyildi ama çok benzeriydi.
Bide sen dene bence canım seviyosan belki sende daha farklı olur.

Bu etekler süper aslında görünüşte ama ben giydim pek sevmemiştim.
Abartılıkla birlikte klasik gibi gelmişti bana.
Tam böyle mendil etek deyildi ama çok benzeriydi.
Bide sen dene bence canım seviyosan belki sende daha farklı olur.

güzelmiş canım ama giyip denemek lazım.bazen çok beğendiği değil de çok sıradan bulduğu şey çok güzel durabiliyor insanın üzerinde.ben de kabarık sevenlerdenim

ben denedim canım boyum uzun olduğu için güzel taşımıştım, ama tam da karar veremiyorum

ben denedim canım boyum uzun olduğu için güzel taşımıştım, ama tam da karar veremiyorum

Benimde boyum uzun normalde ama belkide ilk kendi gelinliğimi giymiştim ya canım(Kendi gelinliğim Ne tuhaf bişey ya) neyse aklım onda kalmışken onu giymek belkide begenmememe sebep olmuştu

Bilgisayarın şarjı bitmek üzere.
Benim şarjımda bitmek üzere
Erkenden uykum geliyo bu ara, çözemedim nedenini:44:

İyi geceler cümleten kızlar

var canım da hepsini eklemeye üşeniyorum:))bu arada tam belden başlayan boyu kısa gösteriyormuş,bel altından başlayan model tercih etcem ben.1.65boyum benim

evet canım zaten şuan çoğu gelinlik bel altından başlıyor daha güzel duruyor bence de :87:

bunlar da güzelmiş canım, ben de hep eteği tül olanlara bakıyorum, nedense eteği tülden yapılmış gelinlikler gözüme daha zarif geliyo

evet ben de tül istiyorum çünkü saten olanlar ışıkta parlıyo bi değişik oluyo sanki,tül daha zarif ve prenses gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…