• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende doldurdum evi kızlar babam isyanda artık senin eşyalarının bizim evdekinden çok olacağı kesin diyor=) tek sorunum şimdilik gelinlik bir türlü beğenemiyorum balayı işi de tamamdır didime gidiyoruz kızlar erken rezervasyon için son gün 4 nisan bakın mutlaka bu arada bende eklenmemişim listeye 3 eylül kına 4 eylül düğünüm var:61:

benimde kardeşim bi gitsende rahatlasam diyor, sen gidince ev boşalacak ne güzel diyor, babam ayakkabılıktan şikayetçi açmış bakıyodu kalabalıklığına, neyyse az kaldı diyodu :))

bende bakayım diorum ama 24 eylülde nerelere gidebilirm fikri önerisi olan varmı?

biz limak limra kemeri tercih ettik. balayı için giden tanıdıklar vardı memnun kalmışlar eylül sıcak oluyo genelde ama akdeniz olsun sıcaklar garanti olsun dedik...netten bak bi sitesine istersen çok güzel görünüyo fiyatı da uygundu biz ets den erken rezervasyon yaptırdık ocakta şimdi nasıl bilmiyorum

ayakkabı boyası süper yaaa:9::9:

böle ufak çubuğumsu bişey ortasında çizgi şeklinde boşluğu var oraya diş macununu koyuyosun sonra yandaki tutma yerinden çeviriyosun hem diş macununu sıkıyosun hemde en dibinden katlaya katlaya topluyo pazardaki çinlilerde oluyo 1tl :21:

mmm dur ben onu da alayım eksik kalmasın :27:

ben de ütü alacaktım nişanlımın annesi aldırtmadı o almış çok sevindim valla tefal alacaktım aslında ama o da phıllps güzel yine:1:

ooo süper bi jestmiş ya
ben d ephilips aldım, tefalden çok daha iyi:34:
güle güle kullan

bende bakayım diorum ama 24 eylülde nerelere gidebilirm fikri önerisi olan varmı?

balayı önerilerinden sorumlu forum takipçimiz... Lemlem... Alkışlarrrr :129::118::118:

Kızlar çamaşır sepeti dediniz sizede göstereyim, ben çamaşır sepetimi kendim yapmıştım, daha önce bu topic yokken 2011 gelinlerinde paylaşmıştım, orda buldum tekrar.. sayfayı link olarak atıyorum inşallah görebilirsiniz.. resimleride var... ama baktıktan sonra geri bura dönün :1: :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-5801.html#post18085064

AY çok tatlı olmuş lemlem çok beğendim
yapsam mı acep ben de:26:

biz limak limra kemeri tercih ettik. balayı için giden tanıdıklar vardı memnun kalmışlar eylül sıcak oluyo genelde ama akdeniz olsun sıcaklar garanti olsun dedik...netten bak bi sitesine istersen çok güzel görünüyo fiyatı da uygundu biz ets den erken rezervasyon yaptırdık ocakta şimdi nasıl bilmiyorum
tamam cnm hemen bakıyorum zaten az önce arkadaş yazınca direk sitelere girmeye başladım :61:

bende akdeniz bölgesi olsun diıorum garanti olur

mmm dur ben onu da alayım eksik kalmasın :27:

ooo süper bi jestmiş ya
ben d ephilips aldım, tefalden çok daha iyi:34:
güle güle kullan

balayı önerilerinden sorumlu forum takipçimiz... Lemlem... Alkışlarrrr :129::118::118:

:46::46::46::46: lemlem fikirlerini beklliyorum

Son düzenleme:
Limak limra kemer merkezinde değil, kirişte ama kirişte güzeldir.. bir orman yolu ile kirişle kemer birbirine bağlanıyor o orman yolunda yürüyüş yapmak çok güzel olur..

bu arada ocean majesty de balayı yapacaklar kimdi? bugün ordaydımda, çok güzel oteliniz, oda göynükte.. ordan kemere otobüsle gidilebilir.. :34:

Limak limra kemer merkezinde değil, kirişte ama kirişte güzeldir.. bir orman yolu ile kirişle kemer birbirine bağlanıyor o orman yolunda yürüyüş yapmak çok güzel olur..

bu arada ocean majesty de balayı yapacaklar kimdi? bugün ordaydımda, çok güzel oteliniz, oda göynükte.. ordan kemere otobüsle gidilebilir.. :34:

ayyy ocean majesty ne yaa, kafam karışmış :37: Queen Elizabeth den bahsediyorum..

lemlem cidden konuda inanılmaz profesyonel tebrikelr vallaaa:46::46:
senin antalya bölgesinde önereceğin oteller nelerdir?
ben pek otelden çıkacağımızı düşünmüyorum çünkü nişanlım öle çok gezmeyi sevmez bende geçen sene tatile çıkmadığım için dinlenmek istiyorum fiyatlarında çok uçuk olmadığı bi otel önerirsen çok sevinirim:17::17:

:5:

evet kiriş in merkeze uzak olduğunu söylemişlerdi ama zaten balayında çıkıp gezeceğimizi sanmıyorum çok koşturuyoruz düğünün yorgunluğunu orada atarız heralde:1: ne dersiniz atabilir miyiz :1:

lemlem07 kiriş güzel diyosun peki limra hakkında bilgi verebilir msn gittin mi oraya da merak ettim gidenler iyi dedi ama bi de senden fikir almak isterim...

lemlem07 kiriş güzel diyosun peki limra hakkında bilgi verebilir msn gittin mi oraya da merak ettim gidenler iyi dedi ama bi de senden fikir almak isterim...

gittim ama ben genel olarak görüntüsüne bakıyorum, çalıştığımız bir otelse odalarını hizmetlerini bilirim ama limaklarla çalışmıyoruz.. sadece sürekli önünden geçiyorum ve 1-2 kere de görüşmeye gitmiştim o kadar.. ama güzel otel, merak etmeyin.

birde ben burdan otel öneremem şimdi olmaz yaa, hepsinin kendine göre bir güzelliği var. yani bide bu balayı, ben biyer öneririm gidersiniz beğenmezsiniz bakarsınız ki yandaki otel daha güzel onda gözünüz kalır falan :37:
siz araştırın yine, bulduklarınızı düşündüklerinizi söyleyin eğer kötü bişeyler duymuşsam o otelle ilgili veya görmüşsem kötüyse falan söylerim, iyiysede söylerim..
side taraflarında da güzel oteller var, orda gezecek çok biryer yok ama kemere göre daha sıcak o taraflar. sonraaaa side de ağaç falan çok fazla yok, manzara yok, kumsalı güzeldir ama, biraz daha çöl havası var yani. kumsalı kumdur.. sıcak, kum ve güneşse tercihiniz side olabilir.. side de çok büyük otellerde var, eğer otelden çıkmayız derseniz tercih edebilirsiniz.. küçük otellerde var tabii.
kemerin manzarası çok güzeldir, dağ deniz bir aradadır, çarşısı falan var küçük gezilebilecek, limanı var.kemere bağlı kiriş ve çamyuva var, oralarda güzeldir.

otelde kalite arıyorsanız, ama dışarısı önemli değil otelden çıkmayız derseniz belek tarafınıda öneririm. özellikle voyage belek, calista hotel, daha bir çok güzel oteller var, belekte kötü otel yok denecek kadar az yani.

ayy ne biliiiim bıktım zaten otellerden hepsi birbirinin aynısı geliyo artık banaa :27:

belek çok güzel otelleri çok iyi ama diğer yerlere göre pahalı biraz

gittim ama ben genel olarak görüntüsüne bakıyorum, çalıştığımız bir otelse odalarını hizmetlerini bilirim ama limaklarla çalışmıyoruz.. sadece sürekli önünden geçiyorum ve 1-2 kere de görüşmeye gitmiştim o kadar.. ama güzel otel, merak etmeyin.

birde ben burdan otel öneremem şimdi olmaz yaa, hepsinin kendine göre bir güzelliği var. yani bide bu balayı, ben biyer öneririm gidersiniz beğenmezsiniz bakarsınız ki yandaki otel daha güzel onda gözünüz kalır falan :37:
siz araştırın yine, bulduklarınızı düşündüklerinizi söyleyin eğer kötü bişeyler duymuşsam o otelle ilgili veya görmüşsem kötüyse falan söylerim, iyiysede söylerim..
side taraflarında da güzel oteller var, orda gezecek çok biryer yok ama kemere göre daha sıcak o taraflar. sonraaaa side de ağaç falan çok fazla yok, manzara yok, kumsalı güzeldir ama, biraz daha çöl havası var yani. kumsalı kumdur.. sıcak, kum ve güneşse tercihiniz side olabilir.. side de çok büyük otellerde var, eğer otelden çıkmayız derseniz tercih edebilirsiniz.. küçük otellerde var tabii.
kemerin manzarası çok güzeldir, dağ deniz bir aradadır, çarşısı falan var küçük gezilebilecek, limanı var.kemere bağlı kiriş ve çamyuva var, oralarda güzeldir.

otelde kalite arıyorsanız, ama dışarısı önemli değil otelden çıkmayız derseniz belek tarafınıda öneririm. özellikle voyage belek, calista hotel, daha bir çok güzel oteller var, belekte kötü otel yok denecek kadar az yani.

ayy ne biliiiim bıktım zaten otellerden hepsi birbirinin aynısı geliyo artık banaa :27:

cnm bütün bu yazdıkların için tşkk anlıyorum ne demek istediğini :71::71:
mutlaka aklımda bulundurucam bugünlerde yer seçeriz bizde artık sanada otel adı yazarak fikrini alarım
kızlar bende kaçıyorum kendinize ii bakınn görüşürükkk:10:

Ben yokken döktürmüşsünüz yine:63: işler yoğundu, işyerinden giremedim. lemlem en son adrasanı araştırıyorum demiştin sonra konuşamadık :59: bugün yine bi yerde okudum adrasanı övüyorlardı, yaa fikri olan lütfen fikir versin balayı için, akdenizde şöylee turistin, gürültünün çok olmadığı, denizin ve kumsalın güzel olduğu bir yer arıyorummm :84: nişanlım bi ara kültür turlarına katılalım şam ve halep olabilir mesela dedi ama benim içime pek sinmedi balayımda ne işim var şamda yaaaaaaaa :84:

Ben yokken döktürmüşsünüz yine:63: işler yoğundu, işyerinden giremedim. lemlem en son adrasanı araştırıyorum demiştin sonra konuşamadık :59: bugün yine bi yerde okudum adrasanı övüyorlardı, yaa fikri olan lütfen fikir versin balayı için, akdenizde şöylee turistin, gürültünün çok olmadığı, denizin ve kumsalın güzel olduğu bir yer arıyorummm :84: nişanlım bi ara kültür turlarına katılalım şam ve halep olabilir mesela dedi ama benim içime pek sinmedi balayımda ne işim var şamda yaaaaaaaa :84:

allah iyiliğini versin:))bana dese benimki hemen düşerim peşine,meraklıyımdır değişik yerlere kocayı falan unuturum ben:))))zaten untcamı bildiği için gezeceğimiz yerlere götürmücek:)hani gelinlik fotosu eklicektin?bu aralar tek ilgilendiğim konu gelinlik,saç baş.

canım adrasan tam istediğiniz gibi bir yermiş, sessiz sakinmiş, denizi güzelmiş. bikaç kişiyede sordum hatta ama hangi oteller güzeldir bilen yok sadece sessiz güzel manzarasının falanda güzel olduğu biryer olduğunu söylediler..

bu arada şam ve halepte naapacaksınız hakketen yaa, hadi balayı olmasa tamam gidilir de, ne biliim balayı için pek uygun değil gibi :)

Back