gittim ama ben genel olarak görüntüsüne bakıyorum, çalıştığımız bir otelse odalarını hizmetlerini bilirim ama limaklarla çalışmıyoruz.. sadece sürekli önünden geçiyorum ve 1-2 kere de görüşmeye gitmiştim o kadar.. ama güzel otel, merak etmeyin.
birde ben burdan otel öneremem şimdi olmaz yaa, hepsinin kendine göre bir güzelliği var. yani bide bu balayı, ben biyer öneririm gidersiniz beğenmezsiniz bakarsınız ki yandaki otel daha güzel onda gözünüz kalır falan
siz araştırın yine, bulduklarınızı düşündüklerinizi söyleyin eğer kötü bişeyler duymuşsam o otelle ilgili veya görmüşsem kötüyse falan söylerim, iyiysede söylerim..
side taraflarında da güzel oteller var, orda gezecek çok biryer yok ama kemere göre daha sıcak o taraflar. sonraaaa side de ağaç falan çok fazla yok, manzara yok, kumsalı güzeldir ama, biraz daha çöl havası var yani. kumsalı kumdur.. sıcak, kum ve güneşse tercihiniz side olabilir.. side de çok büyük otellerde var, eğer otelden çıkmayız derseniz tercih edebilirsiniz.. küçük otellerde var tabii.
kemerin manzarası çok güzeldir, dağ deniz bir aradadır, çarşısı falan var küçük gezilebilecek, limanı var.kemere bağlı kiriş ve çamyuva var, oralarda güzeldir.
otelde kalite arıyorsanız, ama dışarısı önemli değil otelden çıkmayız derseniz belek tarafınıda öneririm. özellikle voyage belek, calista hotel, daha bir çok güzel oteller var, belekte kötü otel yok denecek kadar az yani.
ayy ne biliiiim bıktım zaten otellerden hepsi birbirinin aynısı geliyo artık banaa