cukulata canım bulaşık makinesiz zor olmazmı ya , çalışmıyorsan yine rahat olur da, ben çalıştığım için kendimi bulaşık makinesiz düşünemiyorum :84:
merhaba tatlım, bende bi arkadaşla konuşuyordum geç gördüm yazdıklarını.. sen erkeklerin cicim ayında verdikleri söze güvenme bence, bir yıkar iki yıkar sonra sana kalır emin ol. bide misafirlerin geldiğinde naapacaksın o kadar bulaşığı? walla ben evde bulaşık makinesine o kadar alışkınım ki, bir çay kaşığı bile olsa yıkamıyorum elimde..hem artık beyaz eşyalar o kadar pahalı değil yaa, eskidenmiş o, bi çamasır makinesini 12 taksitte zor öderlermiş. şimdi heryerde kampanyalar var rekabet var. al sen al.. sonra dediydiler dersin
Çalışmayacaksan senin tercihin tabi canım
Ama zor olabilir iyi düşün
Fikrin değişirse evlendikten sonra alırsınız
ben arnica bora aldım canım
Yine balayı konusu gündemde
Ben mağdurum artık bu konuda
slm kızlar lemlem bişi sormak istiyorum lara daki saturn palace hotel nasıldır sence biz de orayı düşünüyoruz ...
aaa niye mağdursun yaa :26:
slm kızlar lemlem bişi sormak istiyorum lara daki saturn palace hotel nasıldır sence biz de orayı düşünüyoruz ...
Azcık bi tartıştık nişanlımla canım.
Hafif bi gurur kırıklığıyla birlikte araştırmaktan vazgeçtim artık ben.
ahh canım yaaa üzülme boşver düzelir aranız, bende tartıştığımda mobilya falan bakmayacam demiştim, hatta bikaç gün canım hiç bir şeyle ilgilenmek istememişti.. hepimizde stres var, ondan oluyo tabii. :97:
biri bana mı seslendi
selam kızlarrbenimde düğünüm eylülde
hoşgeldiiiin eylül gelini... nasılsın? nasıl gidiyor hazırlıkların?
biri bana mı seslendi
selam kızlarrbenimde düğünüm eylülde
ahh canım yaaa üzülme boşver düzelir aranız, bende tartıştığımda mobilya falan bakmayacam demiştim, hatta bikaç gün canım hiç bir şeyle ilgilenmek istememişti.. hepimizde stres var, ondan oluyo tabii. :97:
Hoşgeldin aramızaa
Tabi stresinde büyük bi etkeni var canım ama ne biliyim işte.
hoşbuldum lemlem eh işte yuvarlanıp gidiyoruzmobilya bakıyorum bende gelinlik araştırıyorum bugün saçıma bile karar verdim :86:sen nasılsın senin hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz
Ben geldiiiiiiiiiimmm
lemlemcim adrasan bayağı bi aklıma yattı, kız orası da emeklilerin kafa dinlemeye gittiğ bi yer falan olmasın , 60 yaş üstü teyze ve amcalarla kanki olmak zorunda kalmayız inşallah:
hoşbuldum CuKuLaTa:78: nasılsın nasıl gidiyor hazırlıkların.ben çalışıyorum 1 ay sonra ayrılıyorum işten ozaman daha yoğunlaşacağım hazırlıklarıma:97:
Ben geldiiiiiiiiiimmm
lemlemcim adrasan bayağı bi aklıma yattı, kız orası da emeklilerin kafa dinlemeye gittiğ bi yer falan olmasın , 60 yaş üstü teyze ve amcalarla kanki olmak zorunda kalmayız inşallah:
aynı durumda sayılırım bizde bu sıralar mobilya bakıyoruz, aslında beğendik hepsini belirledikde daha almadık.. gelinlik bakmaya henüz başlamadım. ama intden modellere falan bakıyorum ara sıra.. gelinlikte de istediğim modeli belirledim sayılır.. iş onu bulması kaldı :93:
Çalışırken cok zor olur hazırlıkları yapmak iyi bilirim.
Allah kolaylık versin canım.
Benim en büyük hazırlıklarım bitti canım. Mobilyalarım tamam gelinliğim tamam. Evim hazır. Evimin boyası badanası tamam. Çeyizim hemen hemen bitti sayılır ufak tefek seyler haricinde.
Ben tamamım yani canım düğün günümüzü bekliyorumGeçmiyo ama bi türlü
Senin hazırlıklar ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?