2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cukulata canım bulaşık makinesiz zor olmazmı ya , çalışmıyorsan yine rahat olur da, ben çalıştığım için kendimi bulaşık makinesiz düşünemiyorum :84:

Durumlar neyi gösterir bilmiyorum ama büyük ihtimalle çalışmıycam canım.
Sadece ikimiz olsak neysede misafirler falan geldiğinde çok zor olur eminim.
Karar veremedim ya:44:

Eminim zaten öyle sürekli yıkamıycana. Arada sırada aklına eserse yardım eder.
Ben dediğim zaman yapmaz hiç bişe demediğim zamanda bakarım öle bi yaparki.:82:
Bu seferde ben kıyamıyorum aşkıma
Bakalımda canım tamamen vazgecmiycem yinede bulaşık makinesinden.

Çalışmayacaksan senin tercihin tabi canım
Ama zor olabilir iyi düşün
Fikrin değişirse evlendikten sonra alırsınız

Evlendikten sonra cok zor canım.
Bir an önce evimizi almayı düşündüğümüz için birikim yapmak zorundayız.
Ama çok karıstırdınız kafamı. Alırım belkı birazdaha düşüneyimde.

ben arnica bora aldım canım

Hayırlı olsun tatlım. İyi günlerde kullanırsın inşallah..
Bende arnica bora almayı düşünüyorum ya o kadar cok övüyolarki.
Heryerde arnica bora duyuyorum nerdeyse.

slm kızlar lemlem bişi sormak istiyorum lara daki saturn palace hotel nasıldır sence biz de orayı düşünüyoruz ...

slm kızlar lemlem bişi sormak istiyorum lara daki saturn palace hotel nasıldır sence biz de orayı düşünüyoruz ...

güzel, ama larada düşünüyorsanız birde limak lara var, o otel ondan çok daha güzel, fiyatları hakkında hiç bilgim yok ama sormanızı tavsiye ederim..

walla bak iyi aklıma getirdin herkes otel tavsiyesi istiyor,, limak lara otele bi bakın kızlaaaaar. int sitesinde foto galeriden de bakın, otelin değişik bir mimarisi var, japon evleri gibi ama gerçekten çok güzel bir otel.. hatta oraya gittiğimde bayılmıştım otele.

biri bana mı seslendi
selam kızlarr benimde düğünüm eylülde

hoşgeldiiiin eylül gelini... nasılsın? nasıl gidiyor hazırlıkların?

hoşbuldum lemlem eh işte yuvarlanıp gidiyoruzmobilya bakıyorum bende gelinlik araştırıyorum bugün saçıma bile karar verdim :86:sen nasılsın senin hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz

biri bana mı seslendi
selam kızlarr benimde düğünüm eylülde

Hoşgeldin aramızaa

Tabi stresinde büyük bi etkeni var canım ama ne biliyim işte.

Hoşgeldin aramızaa

Tabi stresinde büyük bi etkeni var canım ama ne biliyim işte.

hoşbuldum CuKuLaTa:78: nasılsın nasıl gidiyor hazırlıkların.ben çalışıyorum 1 ay sonra ayrılıyorum işten ozaman daha yoğunlaşacağım hazırlıklarıma:97:

Ben geldiiiiiiiiiimmm

lemlemcim adrasan bayağı bi aklıma yattı, kız orası da emeklilerin kafa dinlemeye gittiğ bi yer falan olmasın , 60 yaş üstü teyze ve amcalarla kanki olmak zorunda kalmayız inşallah :

hoşbuldum lemlem eh işte yuvarlanıp gidiyoruzmobilya bakıyorum bende gelinlik araştırıyorum bugün saçıma bile karar verdim :86:sen nasılsın senin hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz

aynı durumda sayılırım bizde bu sıralar mobilya bakıyoruz, aslında beğendik hepsini belirledikde daha almadık.. gelinlik bakmaya henüz başlamadım. ama intden modellere falan bakıyorum ara sıra.. gelinlikte de istediğim modeli belirledim sayılır.. iş onu bulması kaldı :93:

Ben geldiiiiiiiiiimmm

lemlemcim adrasan bayağı bi aklıma yattı, kız orası da emeklilerin kafa dinlemeye gittiğ bi yer falan olmasın , 60 yaş üstü teyze ve amcalarla kanki olmak zorunda kalmayız inşallah :

yaşlıların tercihleri kış ayları genellikle canım, kışın antalya yaşlı turist akınına uğruyor, yazın hepsi gidiyor, gençler geliyor, adrasanda öyledir, eminim şu an yaşlılar doludur oralarda, eylüle kalmazlar merak etme :))

hoşbuldum CuKuLaTa:78: nasılsın nasıl gidiyor hazırlıkların.ben çalışıyorum 1 ay sonra ayrılıyorum işten ozaman daha yoğunlaşacağım hazırlıklarıma:97:

Çalışırken cok zor olur hazırlıkları yapmak iyi bilirim.
Allah kolaylık versin canım.
Benim en büyük hazırlıklarım bitti canım. Mobilyalarım tamam gelinliğim tamam. Evim hazır. Evimin boyası badanası tamam. Çeyizim hemen hemen bitti sayılır ufak tefek seyler haricinde.
Ben tamamım yani canım düğün günümüzü bekliyorum Geçmiyo ama bi türlü

Senin hazırlıklar ne alemde?

Ben geldiiiiiiiiiimmm

Hoşgeldin zyv cim Naptın nasılsın?

inşallah oda olur cnmben olmayan evimin dokorasyonunu biliyorum kafamda herşey belirli ama senin dedğin gibi aynılarını bulmaya kaldı iş inşallah herşey gönlümüzce olur :98:ben çıkıyorum yarın malum iş yine gelirim ben burayı görmemiştim

senin hazırlıkların hepsi bitmiş ne güzellbiz malesef daha yani herşeye bakıyoruz planlıyoruz ama almadık daha canım işten çıktıktan sonra mobilya almaya gideceiz bizdedaha sonra hepsini yaparız evelallah ama çok işimiz var çokk:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…