bende doldurdum evi kızlar babam isyanda artık senin eşyalarının bizim evdekinden çok olacağı kesin diyor=) tek sorunum şimdilik gelinlik bir türlü beğenemiyorum balayı işi de tamamdır didime gidiyoruz kızlar erken rezervasyon için son gün 4 nisan bakın mutlaka bu arada bende eklenmemişim listeye 3 eylül kına 4 eylül düğünüm var
bende bakayım diorum ama 24 eylülde nerelere gidebilirm fikri önerisi olan varmı?
ayakkabı boyası süper yaaa
böle ufak çubuğumsu bişey ortasında çizgi şeklinde boşluğu var oraya diş macununu koyuyosun sonra yandaki tutma yerinden çeviriyosun hem diş macununu sıkıyosun hemde en dibinden katlaya katlaya topluyo pazardaki çinlilerde oluyo 1tl
ben de ütü alacaktım nişanlımın annesi aldırtmadı o almış çok sevindim valla tefal alacaktım aslında ama o da phıllps güzel yine
bende bakayım diorum ama 24 eylülde nerelere gidebilirm fikri önerisi olan varmı?
Kızlar çamaşır sepeti dediniz sizede göstereyim, ben çamaşır sepetimi kendim yapmıştım, daha önce bu topic yokken 2011 gelinlerinde paylaşmıştım, orda buldum tekrar.. sayfayı link olarak atıyorum inşallah görebilirsiniz.. resimleride var... ama baktıktan sonra geri bura dönün
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-5801.html#post18085064
Kızlar çamaşır sepeti dediniz sizede göstereyim, ben çamaşır sepetimi kendim yapmıştım, daha önce bu topic yokken 2011 gelinlerinde paylaşmıştım, orda buldum tekrar.. sayfayı link olarak atıyorum inşallah görebilirsiniz.. resimleride var... ama baktıktan sonra geri bura dönün
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-5801.html#post18085064
tamam cnm hemen bakıyorum zaten az önce arkadaş yazınca direk sitelere girmeye başladımbiz limak limra kemeri tercih ettik. balayı için giden tanıdıklar vardı memnun kalmışlar eylül sıcak oluyo genelde ama akdeniz olsun sıcaklar garanti olsun dedik...netten bak bi sitesine istersen çok güzel görünüyo fiyatı da uygundu biz ets den erken rezervasyon yaptırdık ocakta şimdi nasıl bilmiyorum
mmm dur ben onu da alayım eksik kalmasın
ooo süper bi jestmiş ya
ben d ephilips aldım, tefalden çok daha iyi
güle güle kullan
balayı önerilerinden sorumlu forum takipçimiz... Lemlem... Alkışlarrrr :129::118::118:
Limak limra kemer merkezinde değil, kirişte ama kirişte güzeldir.. bir orman yolu ile kirişle kemer birbirine bağlanıyor o orman yolunda yürüyüş yapmak çok güzel olur..
bu arada ocean majesty de balayı yapacaklar kimdi? bugün ordaydımda, çok güzel oteliniz, oda göynükte.. ordan kemere otobüsle gidilebilir..
Limak limra kemer merkezinde değil, kirişte ama kirişte güzeldir.. bir orman yolu ile kirişle kemer birbirine bağlanıyor o orman yolunda yürüyüş yapmak çok güzel olur..
bu arada ocean majesty de balayı yapacaklar kimdi? bugün ordaydımda, çok güzel oteliniz, oda göynükte.. ordan kemere otobüsle gidilebilir..
lemlem07 kiriş güzel diyosun peki limra hakkında bilgi verebilir msn gittin mi oraya da merak ettim gidenler iyi dedi ama bi de senden fikir almak isterim...
gittim ama ben genel olarak görüntüsüne bakıyorum, çalıştığımız bir otelse odalarını hizmetlerini bilirim ama limaklarla çalışmıyoruz.. sadece sürekli önünden geçiyorum ve 1-2 kere de görüşmeye gitmiştim o kadar.. ama güzel otel, merak etmeyin.
birde ben burdan otel öneremem şimdi olmaz yaa, hepsinin kendine göre bir güzelliği var. yani bide bu balayı, ben biyer öneririm gidersiniz beğenmezsiniz bakarsınız ki yandaki otel daha güzel onda gözünüz kalır falan
siz araştırın yine, bulduklarınızı düşündüklerinizi söyleyin eğer kötü bişeyler duymuşsam o otelle ilgili veya görmüşsem kötüyse falan söylerim, iyiysede söylerim..
side taraflarında da güzel oteller var, orda gezecek çok biryer yok ama kemere göre daha sıcak o taraflar. sonraaaa side de ağaç falan çok fazla yok, manzara yok, kumsalı güzeldir ama, biraz daha çöl havası var yani. kumsalı kumdur.. sıcak, kum ve güneşse tercihiniz side olabilir.. side de çok büyük otellerde var, eğer otelden çıkmayız derseniz tercih edebilirsiniz.. küçük otellerde var tabii.
kemerin manzarası çok güzeldir, dağ deniz bir aradadır, çarşısı falan var küçük gezilebilecek, limanı var.kemere bağlı kiriş ve çamyuva var, oralarda güzeldir.
otelde kalite arıyorsanız, ama dışarısı önemli değil otelden çıkmayız derseniz belek tarafınıda öneririm. özellikle voyage belek, calista hotel, daha bir çok güzel oteller var, belekte kötü otel yok denecek kadar az yani.
ayy ne biliiiim bıktım zaten otellerden hepsi birbirinin aynısı geliyo artık banaa
Ben yokken döktürmüşsünüz yineişler yoğundu, işyerinden giremedim. lemlem en son adrasanı araştırıyorum demiştin sonra konuşamadık bugün yine bi yerde okudum adrasanı övüyorlardı, yaa fikri olan lütfen fikir versin balayı için, akdenizde şöylee turistin, gürültünün çok olmadığı, denizin ve kumsalın güzel olduğu bir yer arıyorummm :84: nişanlım bi ara kültür turlarına katılalım şam ve halep olabilir mesela dedi ama benim içime pek sinmedi balayımda ne işim var şamda yaaaaaaaa :84:
Ben yokken döktürmüşsünüz yineişler yoğundu, işyerinden giremedim. lemlem en son adrasanı araştırıyorum demiştin sonra konuşamadık bugün yine bi yerde okudum adrasanı övüyorlardı, yaa fikri olan lütfen fikir versin balayı için, akdenizde şöylee turistin, gürültünün çok olmadığı, denizin ve kumsalın güzel olduğu bir yer arıyorummm :84: nişanlım bi ara kültür turlarına katılalım şam ve halep olabilir mesela dedi ama benim içime pek sinmedi balayımda ne işim var şamda yaaaaaaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?