• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tabiii bunlara halı, perde, mobilya dahil değil.. bidee elektrikli soba, ufo gibi bişey lazım, bizim buralarda doğalgaz yok, onlar yetiyor. ama buraya kış da geç geldiği için onları kışa girerken evlendikten sonra alırız, bide elektrkli battaniyeee

Kızlar düşününce o kadar eksik çıkıyo ki
mesela iğne iplik takımı, makas, çöp kovası, limonluk, toz alma leğeni, çamaşırtoplama leğeni,mandal, çaydanlık altlığı vs vs
Benimkiler iki sayfa tuttu isterseniz yazarım

mesela iğne iplik takımı, makas, çöp kovası, limonluk, toz alma leğeni, çamaşırtoplama leğeni,mandal, çaydanlık altlığı vs vs

ahaaahaaaa bak benim iğne iplik takımım, 2 tane makasım, limonluğum, mandallarım var :)) ama çamaşır toplama leğeni hiç aklıma gelmemiştii :52: :52:

bende aklıma geldikçe telefonuma notlar bölümüne yazıyorum, nişanlım okumuş geçen gün de güldü bana bayaa :17:

ben de çamaşır sepeti çamaşır kurutma teli ve ütü masamı hala almadım yaaa ama mandallarım var annem almış çok tatlılar rengarenk

ahaaahaaaa bak benim iğne iplik takımım, 2 tane makasım, limonluğum, mandallarım var :)) ama çamaşır toplama leğeni hiç aklıma gelmemiştii :52: :52:

bende aklıma geldikçe telefonuma notlar bölümüne yazıyorum, nişanlım okumuş geçen gün de güldü bana bayaa :17:

Pekiii

Araba havluların, anahtarlığın, elbise-gömlek-etek askılıkların,
Hurçların, ayakkabı boyaların:), yumurta fırçan, lavoba pompan,
Sıvıyağ pompan, oklava merdanen, hamur yoğurma kabın,
küçük fırın tepsin, sonracığıııımaa fındık kıracağın vs vs
var mııııııı :6:
:1::1:

ben de çamaşır sepeti çamaşır kurutma teli ve ütü masamı hala almadım yaaa ama mandallarım var annem almış çok tatlılar rengarenk

Benimde ütü masam baya uzun zamandır var. Nişanlımın annesine anneler günü ne hediye alsam diyordum oda ütü masası yok istiyodu geçen gün duymuştum dedi, gidip almıştık, ama annesi 1 hafta önce almışmış bana kalmıştı :))

Pekiii

:50: :50: aaa bak bu saydıklarından sıvıyağ pompası ne bilmiyom ama yağdanlıklarım var ve merdanem var. gerisi yoook.. özellikle fındık kıracağım olmazsa nasılll evleniriiiiiim :52: onu bir an önce almalıyım

Pekiii

ayakkabı boyası süper yaaa:9::9:

Diş macunu sıkma aparatını da ilk defa duyuyorum :kkk:
:21:
böle ufak çubuğumsu bişey ortasında çizgi şeklinde boşluğu var oraya diş macununu koyuyosun sonra yandaki tutma yerinden çeviriyosun hem diş macununu sıkıyosun hemde en dibinden katlaya katlaya topluyo pazardaki çinlilerde oluyo 1tl :21:

bende doldurdum evi kızlar babam isyanda artık senin eşyalarının bizim evdekinden çok olacağı kesin diyor=) tek sorunum şimdilik gelinlik bir türlü beğenemiyorum balayı işi de tamamdır didime gidiyoruz kızlar erken rezervasyon için son gün 4 nisan bakın mutlaka bu arada bende eklenmemişim listeye 3 eylül kına 4 eylül düğünüm var:61:

Benimde ütü masam baya uzun zamandır var. Nişanlımın annesine anneler günü ne hediye alsam diyordum oda ütü masası yok istiyodu geçen gün duymuştum dedi, gidip almıştık, ama annesi 1 hafta önce almışmış bana kalmıştı :))

ben de ütü alacaktım nişanlımın annesi aldırtmadı o almış çok sevindim valla tefal alacaktım aslında ama o da phıllps güzel yine:1:

bende doldurdum evi kızlar babam isyanda artık senin eşyalarının bizim evdekinden çok olacağı kesin diyor=) tek sorunum şimdilik gelinlik bir türlü beğenemiyorum balayı işi de tamamdır didime gidiyoruz kızlar erken rezervasyon için son gün 4 nisan bakın mutlaka bu arada bende eklenmemişim listeye 3 eylül kına 4 eylül düğünüm var:61:

bende bakayım diorum ama 24 eylülde nerelere gidebilirm fikri önerisi olan varmı?

Levrek hoşgeldin canım aramıza.. senide birinci sayfadaki düğün listemize ekledim..

esraaydn senide ekledim canım, ayy 4 eylül de ne çok düğünüümüz vaar :)) bizde 4 eylülde balayına gidiyoruz :) siz düğün yaparken ben geziyo olacam hehheeeee :27:

Levrek hoşgeldin canım aramıza.. senide birinci sayfadaki düğün listemize ekledim..

esraaydn senide ekledim canım, ayy 4 eylül de ne çok düğünüümüz vaar :)) bizde 4 eylülde balayına gidiyoruz :) siz düğün yaparken ben geziyo olacam hehheeeee :27:

tamamdır cnm saol böle düğün fln diyince ben nie bu kadar heyecanlanıyorum yaaa:10::10:

Back