ne güzell demek siz de eylül geliniydiniz o zaaman tecrubelerinizden yararlandırırsınız bizi umarımkızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bende 2009 eylül de evlenmiştim eylüldede kısmetse iki sene olucak çok stresli geçiyor bu zamanlar ama keyfini çıkarın güzel stresler bu arada bende setüstü ve mini fırın almıştım fırınımda luxel ve çok memnunum herşeyi çok güzel pişiriyor
Kızlar yoktum yeni geldimÖzledinizz mi beniii :81:
Öğrencilere sınav hazırla not gir falan filan yoruldum çok.Bu haftasonu evkura gidiyoruz ve bana çatal bıçak takımı,Banyo paspas seti ve mini fırın alacağız.
Şimdi eylül gelinleri bana çatal bıcak takımları konusunda tüyolar veriyorlar
Bi de mini fırını arçelik mi alayım bocsh mu:18:
Hoşbuldum canım.. Buldum canım koycam şimdi. Ama tabi sevincimiz fazla uzun sürmedi herzamanki gibi biraz sorun yasadık nişanlımın ailesiyle:44:
bende de var aynı sorun, ama benimki biraz daha garip aynı şekilde yiyorum, ne kadar iştahsızda olsam yiyorum zorluyorum tabağımı bitiriyorum. ama yinede bu sıralar bende zayıflıyorum.. kafamda binbir türlü düşünce var acaba düşüne düşüne yoruluyormuyuz
kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bende 2009 eylül de evlenmiştim eylüldede kısmetse iki sene olucak çok stresli geçiyor bu zamanlar ama keyfini çıkarın güzel stresler bu arada bende setüstü ve mini fırın almıştım fırınımda luxel ve çok memnunum herşeyi çok güzel pişiriyor
ya bende beyaz eşyaları alacağımız zaman mini fırın mı fırınlı ocak mı diye çok düşünmüştüm. ama sonradan da bide mutfakta mini fırına ayrı biyer aramayayım bari olmuşken ocağın altında olsun dedim.. neyse sonunda bocsh tan aldım işte buda ocağın modeli: HGV 745320 T Multıfonksiyonlu Fırın...
kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bende 2009 eylül de evlenmiştim eylüldede kısmetse iki sene olucak çok stresli geçiyor bu zamanlar ama keyfini çıkarın güzel stresler bu arada bende setüstü ve mini fırın almıştım fırınımda luxel ve çok memnunum herşeyi çok güzel pişiriyor
Kızlar bu arada bizim düğün tarihi 10 eylüle alınabilir.
Normalde 2 ekimde olacaktı
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :97:
Evet ona seviniyorum daNe güzel işte erken kavuşma olacakSevin sevin
Merhabalar...
Allah hepimize hayırlı yuvalar kurmayı nasıp etsın ınsallah...
Bız de eylul dusunuyoruz haftaya tam tarıhı kesınlestırecegız ınsallah...
Şehir dısına gıdecegım ıcın, suan ne ev bakma telasım var ne de hemen mobılya telasım...
Gelınlık sımdılık netten buldum begendım ama fıyatları ıle ılgılı bır fıkrım yok henuz...
Herkes nıkah tarıhını aldı mı bu arada...
Ben eylul ıcın defterler nısanda acılıyor dıye bılgı aldım nıkah daıresınden...
Evet ona seviniyorum da
Zamanımızın daraldığına üzülüyorum
Off hayırlısı olsun inş :97:
Hayırlı olsun canım
1 nisandan itibaren alınıyo
Daha hiçbirmiz almadık, ama bizim tanıdık olduğu için not aldırdım sadece
aydasu ben nişanlımla ayrı şehirdeyim hatta evlendikten sonra da ayrı olabilriz(biz ya haziran ya da eylülde eş durumu tayini yaptırcaz bakalım inş.o yüzden hiç bişi almıyorum mobilya falan.düğün tarihi hariç her şey belirsiz.üff çok gıcık yaaa
biz aynı şehirdeyiz, evledikten sonra da ailelerimizle aynı şehirlerde olacağız... ayrı şehirlerde olmak zordur bayaa, hepinize Allah yardım etsin.. gerçi şimdi uçak var, internet var, cep telefonları var..
benim annemle babam da ayrı şehirlerdeymiş ve ancak mektupla haberleşebiliyorlarmış, annem pencerelerin ölçüsünü ver perde yaptıracam yazıyormuş, kaç hafta sonra pencere ölçüleri geliyormuşheheheee annem gelin olup eve geldiğinde babamın aldığı koltuk takımlarını yeni görebilmiş.. bide yerleştirilmemiş bütün mobilyalar kapının önünde duruyormuş, düğün annemin memleketinde olduğu için düğünden sonra kaç saatlik yoldan gelip ev yerleştirmişler.. annem anlatıyor ben kahkalarla gülüyorum...
nerdesiniz eylül gelinleri yaaaa, bugün cumartesi, hepiniz tatilmiisiniz yoksa, bi ben mi çalışıyorum yaaa
yarın pazar, neler yapmayı düşünüyorsunuz... mobilya? gelinlik? veya başka bişeyler?
lemlemcim memleket olarak aynı şehirliyiz ama iş dolayısıyla birimiz taaa doğuda diğerimiz de taa batıdayız:))
yanımda değil ki gelinlik vs bakmaya gidelim(evde kös kös oturuyorum anca.
ben de bizim dükkanda durcam şimdi annemler bugün yoklar da. yalnız sen çalışmıyon merak etme:))
yani birimiz hanyada birimiz konyada diyebilirim:)) o erzurumda ben konyada:))arasırada olsa hafta sonlarıda mı görüşemiyorsunuz canım yaa, gerçi çok uzak şehirlerdesiniz galiba..
gelinlik bakmaya nişanlınla gitmene gerek yok bence. zaten anlamıyorlar, gerçi insan görmesini istiyor ama sen bir arkadaşınla gidip birkaç model belirlesen kafanda, o geldiği bir zamanda gösterirsin.. hem onunlayken gelinlik için çok vakit harcamamış olursunuz.. hatta mobilyacılarıda gezip modellere fiyatlara falan baksan. sonra bir günde hepsini halledebilirsiniz birlikte.
yani birimiz hanyada birimiz konyada diyebilirim:)) o erzurumda ben konyada:))
yok zaten nişanlımla sadece bakarım gelinliklere,denemem yanında.neyin yakıştığını anlar benimki söler de sölemesine,ben de görsün istemem düğünden önce gelinlikle beni:))süprüzz:)))))
şöle güzel bi sürpriz olsun bakakalsın demi???
Bende bugün gideyimde birazcık çeyiz alayım annecimle bariii :) müstakbel eşim şehir dışında gelsinde düğün mekanı bakacağız ayyyy biran önce tarih belli olsun artıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?