2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ne güzell demek siz de eylül geliniydiniz o zaaman tecrubelerinizden yararlandırırsınız bizi umarım

Hoşgeldin canım
Çatalbıçak takımında ayyıldız ı tavsiye ederim. Hem fiatları uçuk değil hem de yılların markası. Bu işin ustası olmuş bence
Mini fırın için bosch u tavsiye ediyorum
Hayırlısıyla kullan inş

Hoşbuldum canım.. Buldum canım koycam şimdi. Ama tabi sevincimiz fazla uzun sürmedi herzamanki gibi biraz sorun yasadık nişanlımın ailesiyle:44:

Aman takma kafaya. Bizim de herşeyimize bişey diyolar bıktım artık. Hem bişey yaptıkları yok hem de herşeye laf ediyolar. Artık takmıyorum o yüzden
Bu arada birinci gelinlik çok güzel. Güle güle giy inş

Evet ben de buna bağlıyorum
Strest çok etkiliyo beni
Düğün tarihi yaklaştıkça yetiştirebilecek miyiz diye endişelerim artıyo

Aldığınız nelerden memnun kalmamıştınız mesela?Bizle tecrübelerinizi paylaşın lütfen :13:

Aaa ben de aynı fırını aldım, hayırlı olsun sana da bana da

Sen de yeni evli sayılırsın. Allah mutlulk versin
Eylül gelini olduğuna göre bize az çok yardım edebilirsin

Kızlar bu arada bizim düğün tarihi 10 eylüle alınabilir.
Normalde 2 ekimde olacaktı
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :97:

Merhabalar...
Allah hepimize hayırlı yuvalar kurmayı nasıp etsın ınsallah...
Bız de eylul dusunuyoruz haftaya tam tarıhı kesınlestırecegız ınsallah...

Şehir dısına gıdecegım ıcın, suan ne ev bakma telasım var ne de hemen mobılya telasım...
Gelınlık sımdılık netten buldum begendım ama fıyatları ıle ılgılı bır fıkrım yok henuz...

Herkes nıkah tarıhını aldı mı bu arada...
Ben eylul ıcın defterler nısanda acılıyor dıye bılgı aldım nıkah daıresınden...

Ne güzel işte erken kavuşma olacak Sevin sevin
Evet ona seviniyorum da
Zamanımızın daraldığına üzülüyorum
Off hayırlısı olsun inş :97:

Hayırlı olsun canım
1 nisandan itibaren alınıyo
Daha hiçbirmiz almadık, ama bizim tanıdık olduğu için not aldırdım sadece

Hayırlı olsun canım
1 nisandan itibaren alınıyo
Daha hiçbirmiz almadık, ama bizim tanıdık olduğu için not aldırdım sadece
[/QUOTE]

aaa 1 nisandan itibaren mi alınıyo, yani 1 hafta kalmış sadece..

Evet arkadasım oyleymıs 1 nısandan ıtıbaren...
Herkes nısanlısı ıle aynı sehırde mı...
Benım gıbı ayrı sehırlerde olan var mı acaba :26:

aydasu ben nişanlımla ayrı şehirdeyim hatta evlendikten sonra da ayrı olabilriz(biz ya haziran ya da eylülde eş durumu tayini yaptırcaz bakalım inş.o yüzden hiç bişi almıyorum mobilya falan.düğün tarihi hariç her şey belirsiz.üff çok gıcık yaaa

biz aynı şehirdeyiz, evledikten sonra da ailelerimizle aynı şehirlerde olacağız... ayrı şehirlerde olmak zordur bayaa, hepinize Allah yardım etsin.. gerçi şimdi uçak var, internet var, cep telefonları var..

benim annemle babam da ayrı şehirlerdeymiş ve ancak mektupla haberleşebiliyorlarmış, annem pencerelerin ölçüsünü ver perde yaptıracam yazıyormuş, kaç hafta sonra pencere ölçüleri geliyormuş heheheee annem gelin olup eve geldiğinde babamın aldığı koltuk takımlarını yeni görebilmiş.. bide yerleştirilmemiş bütün mobilyalar kapının önünde duruyormuş, düğün annemin memleketinde olduğu için düğünden sonra kaç saatlik yoldan gelip ev yerleştirmişler.. annem anlatıyor ben kahkalarla gülüyorum...

nerdesiniz eylül gelinleri yaaaa, bugün cumartesi, hepiniz tatilmiisiniz yoksa, bi ben mi çalışıyorum yaaa

yarın pazar, neler yapmayı düşünüyorsunuz... mobilya? gelinlik? veya başka bişeyler?

lemlemcim memleket olarak aynı şehirliyiz ama iş dolayısıyla birimiz taaa doğuda diğerimiz de taa batıdayız:))
yanımda değil ki gelinlik vs bakmaya gidelim(evde kös kös oturuyorum anca.
ben de bizim dükkanda durcam şimdi annemler bugün yoklar da. yalnız sen çalışmıyon merak etme:))

Bizim nikah tarıhı de belırsız henuz anca onumuzdekı hafta...
Sızın de hayırlısı ıle hazıranda olur ıns da telasenız bıtmıs olur :34

En azından daha sonra aılelerınızle aynı sehırde olacakmıssınız ne guzel arkadasım...
Bızım henuz hangı sehırde olacagımız bıle bellı degıl ve temmuza kadar da bellı olmayacak...
Oy ki ne oy :2:

Demı o zamanlar cep telefonu da yokmus, haberlesme kısıtlı...
O zaman olduysa sımdı haylı haylı olur

nerdesiniz eylül gelinleri yaaaa, bugün cumartesi, hepiniz tatilmiisiniz yoksa, bi ben mi çalışıyorum yaaa

yarın pazar, neler yapmayı düşünüyorsunuz... mobilya? gelinlik? veya başka bişeyler?

Ben calısıyorum

arasırada olsa hafta sonlarıda mı görüşemiyorsunuz canım yaa, gerçi çok uzak şehirlerdesiniz galiba..
gelinlik bakmaya nişanlınla gitmene gerek yok bence. zaten anlamıyorlar, gerçi insan görmesini istiyor ama sen bir arkadaşınla gidip birkaç model belirlesen kafanda, o geldiği bir zamanda gösterirsin.. hem onunlayken gelinlik için çok vakit harcamamış olursunuz.. hatta mobilyacılarıda gezip modellere fiyatlara falan baksan. sonra bir günde hepsini halledebilirsiniz birlikte.

Bende bugün gideyimde birazcık çeyiz alayım annecimle bariii :) müstakbel eşim şehir dışında gelsinde düğün mekanı bakacağız ayyyy biran önce tarih belli olsun artıkkkkkk

yani birimiz hanyada birimiz konyada diyebilirim:)) o erzurumda ben konyada:))

yok zaten nişanlımla sadece bakarım gelinliklere,denemem yanında.neyin yakıştığını anlar benimki söler de sölemesine,ben de görsün istemem düğünden önce gelinlikle beni:))süprüzz:)))))
şöle güzel bi sürpriz olsun bakakalsın demi???

Ben de aynı şeyi yapmak istiyorum ama becerbileceğimi zannetmiyorum
Dayanmayıp gösteriveririm kesin

Bende bugün gideyimde birazcık çeyiz alayım annecimle bariii :) müstakbel eşim şehir dışında gelsinde düğün mekanı bakacağız ayyyy biran önce tarih belli olsun artıkkkkkk

İnşaAllah en yakın zamanda belli olur canım

Kızlar bu arada farklı şehirlerde olmak çok zor bilirim
Biz 2 senedir nişanlıyız
İlk 1 yıl o Bursada ben İstanbuldaydım
Çok şükür geçen eylül ayından beri İstanbulda çalışmaya başladı
Böylelikle biz de İstanbulda oturmaya karar verdik :87:

iyi haftasonları eylül gelinlerineeeeeeeee :) bnm için iyi bir hafata sonu olmayacak 1 saat sonra nöbete gideceğim çünkü :97: pikniğe gitmek istiyorum şöyle çam ağaçlarının arasında dolaşmak falan ama nerdeeee bizde vakit :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…