yani birimiz hanyada birimiz konyada diyebilirim:)) o erzurumda ben konyada:))
yok zaten nişanlımla sadece bakarım gelinliklere,denemem yanında.neyin yakıştığını anlar benimki söler de sölemesine,ben de görsün istemem düğünden önce gelinlikle beni:))süprüzz:)))))
şöle güzel bi sürpriz olsun bakakalsın demi???
hımm uzakmışsınız baya, yakın zamanda kavuşursunuz umarım.. aslında evet gelinlikle ilk defa kuaförden almaya geldiklerinde görse damat beyler daha mı güzel olur ne
Bende bugün gideyimde birazcık çeyiz alayım annecimle bariii :) müstakbel eşim şehir dışında gelsinde düğün mekanı bakacağız ayyyy biran önce tarih belli olsun artıkkkkkk
oooh al bakalım ne güzel annenle birlikte mi alıyorsunuz.. ben hep tek başıma aldım herşeyimi, fikir veren bile yok, bırak benimle birlikte almasını aldıklarıma yorum bile yapmaz....... neyyyyseee...
Ben de aynı şeyi yapmak istiyorum ama becerbileceğimi zannetmiyorum
Dayanmayıp gösteriveririm kesin
heehee evet bende gösteririm galibaa. aldığım çeyizleri bile göstermeyeyim diyorum ama sonra dayanamayıp fotosunu gösteriyorum baaaaak bunu aldım evimizeeee diyee.. ama insan birilerine göstermek istiyor aldıklarını.
iyi haftasonları eylül gelinlerineeeeeeeee :) bnm için iyi bir hafata sonu olmayacak 1 saat sonra nöbete gideceğim çünkü :97: pikniğe gitmek istiyorum şöyle çam ağaçlarının arasında dolaşmak falan ama nerdeeee bizde vakit :97:
ayyy pazar günü hemde nöbet.. walla sana kolay gelsin canım. üzüldüm bak şimdi.. :97: