2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hımm uzakmışsınız baya, yakın zamanda kavuşursunuz umarım.. aslında evet gelinlikle ilk defa kuaförden almaya geldiklerinde görse damat beyler daha mı güzel olur ne

Bende bugün gideyimde birazcık çeyiz alayım annecimle bariii :) müstakbel eşim şehir dışında gelsinde düğün mekanı bakacağız ayyyy biran önce tarih belli olsun artıkkkkkk

oooh al bakalım ne güzel annenle birlikte mi alıyorsunuz.. ben hep tek başıma aldım herşeyimi, fikir veren bile yok, bırak benimle birlikte almasını aldıklarıma yorum bile yapmaz....... neyyyyseee...

oooh al bakalım ne güzel annenle birlikte mi alıyorsunuz.. ben hep tek başıma aldım herşeyimi, fikir veren bile yok, bırak benimle birlikte almasını aldıklarıma yorum bile yapmaz....... neyyyyseee...

canımmm sen al buraya ekle bizler yorum yaparızzzzz seve seve

benim bi sorum var:))bu gelinliğin içine giyilen büstiyerle ilgili.korse amaçlı da oluyo mu yoksa sadece görsellik bakımından güzel durduğu için mi giyiliyor?kilo sorunum yok ama az biraz göbüşlüyüm:)bi de kaba durur mu gelinliğin içinde?ben bele cuk diye oturan gelinlik seviyorum

Aldığınız nelerden memnun kalmamıştınız mesela?Bizle tecrübelerinizi paylaşın lütfen :13:

aldığım herşeyden hemen hemen memnun kaldım ve severek kullanıyorum kullanmadığım birşey olmadı sadece tencere takımımın düdüklüsü bozuldu 1 ay oluyor karacaydı onuda yeni çıkan modelle değiştirdiler hemen ama biz tayinci olduğumuz için öyle salona gümüşlü konsol falan almadım hem sevmiyorum hemde tayince olanlara zor oluyor salonumu modern salon takımıyla ve yemek masasıyla birleştirdim aksesuarlar falan çok daha hoş duruyor

ben de almıcam konsollardan filan taşınmak zor olur diye bi de evler küçük olabiliyor bazen hiç gereği yok.doğudan eşya getirmek nerdeyse almak kadar pahalıymış.sadece koltuk takımı ve yemek masası mı aldın salona?çok sade hoş durmuştur.ben de öyle yapayım tabi aynı şehirde ev kurabilirsek.

benim düğünümde eylülde kızlar.3 eylülde kına gecem var 4 eylülde salonumuz.Benim işim biraz daha zor çünkü nişanlım askerde herşeyle tek başıma uğraşıyorum 20 gün sonra izne gelecek eşyalarımızı gelinlik damatlık onları alacağız daha erken ama nişanlım düğünden 10 gün önce geleceği için o varken alalım dedik çeyizim tamam gibi ev doldu artık:)

canım hem görsellik amaçlı hemde gelinliğin daha güzel durması için bence.. korseli oluyormuş onlar. bende aynen sen gibi zayıfım ama 1 bardak su içsem hemen midem çıkar benim, o yüzden büstiyer giymesem bile mutlaka korse giymeyi düşünüyorum..

aramıza hoşgeldin esra :79: walla hepimizin işi zor ama seninki bayaa zormuş canım yaa... nişanlın gelmeden önce baya bir araştırma yap bari zamanınız kısıtlı olacaktır.. bazı şeyleri kafanda belirlersen daha kolay olur.. kolay gelsin sana.. :79:

Hoşgeldin canım
Allah kolaylık versin
Mutluluklar

kızlaaaar nerelerdesiniz, yarın neler yapacaksınız? ben bugün nişanlıma pijama takımı aldım. yarında mobilyaları almaya gideriz diye düşünüyorduk ama gidemeyecez gibi...

kızlaaaar nerelerdesiniz, yarın neler yapacaksınız? ben bugün nişanlıma pijama takımı aldım. yarında mobilyaları almaya gideriz diye düşünüyorduk ama gidemeyecez gibi...

ooo sen tüm işleri bitircen yakında.buralara takılman artık:)))

ooo sen tüm işleri bitircen yakında.buralara takılman artık:)))

olur mu yaaa, işler bitermi hiç? daha bunun kınası vaaar, düğünü vaaar, kına kıyafetiydi, gelinliiydi, nikah günü alma işi vaaaar, ev arama derdi vaaar, halısı vaaar, perdesi vaaar, var da var..

Biz yarın gezicez tozucaz :))
Mobilalar peşin almak istiyoruz para biriktiriyoruz
Beyaz eşyaları aldık, mutfağın tamamı alındı
Bornoz takımlarımız, pijamalarımız, cicilerimiz, bücülerimiz hazııırrr
Evlenesim var yaaaaa :97:

Son düzenleme:
olur mu yaaa, işler bitermi hiç? daha bunun kınası vaaar, düğünü vaaar, kına kıyafetiydi, gelinliiydi, nikah günü alma işi vaaaar, ev arama derdi vaaar, halısı vaaar, perdesi vaaar, var da var..

Ay bunları düşündükçe içime bişiler oluyo
Yetişir inş herşey

oooh gezin tozun bakalım. bizde geziyoruz ama ya mobilyacıları ya yapı marketleri ya cıncıkcı boncukcu ya da çapıtçıları...
walla tutuyorum kolunda aşkııııım şurayada bakalım yaaa aşkııııım ama şurayada bi bakalım. söz hemen bişey sorup çıkcaz...
kafamda bin tane şey var, heryerde bakacak bişey buluyorum. oda beni mağazaların olmadığı sokaklardan dolaştırarak götürmeye çalışıyor

Ne güzel
Ayy normalde erkeklerr daha sıkılgan oluyo ama bizde biraz tersi durum...
O gezip bakmayı seviyo ama yorum yapmaz hiç
Ben kafa yorarım. Bu nasıl şu nasıl diye sorarım
Bana hep "sen kullanacaksın sen karar ver ben alayım" der
Ben mağaza mağaza dolaşmaktan çok yoruluyorum hem zihnen hem bedenen

yok benim aşkım yorumda yapıyor , hatta artık çeyiz alışverişinde benim kadar bilgi sahibii
gezmeyi pek sevmesede ben istiyorum diye geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…