2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

[/
Böyle boyundan geçirmeli ama kenarında cicek yerine kurdale var benimkinde bide aynı kurdaleden gosun altında kenarda var. En cok bu gelınlıge benziyo ama rengi böyle tam beyaz deyil

Aynı bu renk

modelin güzelmiş canım, inşallah mutluluk,huzur getirsin bir ömür boyu size renk konusunda bana da çoğu gelinlikçi senin gelinliğinin rengini tavsiye etti, ben kırık beyaz seviyorum ama gelinlikçiler genelde senin gelinliğinin rengini daha iyi taşıdğımı söylediler, beyaz tenliyim ondan mı acaba

Benim düşünceme göre en azından ailelerin gelinliğe karışmaması gerekiyor, sonuçta gelin ve damadın gönlüne göre olması gerekiyor, bi de tabi maddiyata bakıyor iş, düğünü büyükler yapıyorsa kendilerinde herşeye müdahale etme hakkını buluyorlar, biz düğünümüzü kendimiz yaptığımız için şu ana kadar pek müdahalelerini görmedim aman maşallah diyeyim de nazar değmesin

Hoşgeldin canım. Çatal bıçağı bilmem ama bende mini fırın almayı düşünüyodum hiçkimse tavsiye etmedi

zyv'cim seninki bunlardan hangisi? Milano ile flora arasında kaldım..Jumbo'nun fiyatı bayağı bi fazla canım ya
Karaca çatal bıçak takımları

Cukulata ben 2. gelinliğe bittim yaa,ama seninki de cok güzel

Saol canım. Bu koydugum gelinlikler arşivimden birazcık benimde cok hosuma gıdıyo o

Son düzenleme:

Hoşgeldin mavi_superisiii, özlettin tabii kendini..

benim çatal bıçak takımımı annem çok önceden almıştı, ben daha ortaokula falan giderken :)) ama halada güzel, sade bir model olduğu için modası geçecek bişey değil. markasıda inter çelik diye bir marka.. günlükleride kaynanam verdi, onun babası züccaciye malzemeleri satıyor, ordan verdi.

Evet canım gelinlikle ılgılıydı. Niye danışmadınız niye kendi başınıza gittiniz aldınız filan demiş babası. Yani hevesimizi bi anda kursagımızda bıraktılar yine. Bide tanıdıktı yani yapabildiği kadar indirimide yaptı. Belkide o heyecanla ikimizde pek düşünemedik bazı seyleri ama en azından anlayışlı olmalarını beklerdim.[/QUOTE]

amaaan canım boşver salla gitsin, takma kafana.. nolacakmış sanki gelinliğin nesini danışacakmışsınız kayınbabana.. sen düşünme bile bence, ooh ne güzel aldınız bittii... tekrar hayırlı olsun..

Saol canım darısı sana olsun inşallah Bende beyaz tenliyim kesinlikle bu renk sec süper duruyo çünkü..

Sezonda olmadıgı için 650 ye kiraladık 5. 6. ayda gelseydiniz 1500 den assa alamazdınız dediler. Bide acele eden bendim yani. Parasını nişanlım vercek babasınada verdirmiycek. Hiç beklemiyoduk bu tepkiyi vericeklerini

bu arada mavi_superisi, ben mini fırın almadım, fırınlı ocak aldım, bütün beyaz eşyalarımızıda bosch tan aldık.. ama bir ara bende set üstü mü alsam diye düşünürken mini fırın araştırıyordum, simtel miydi kumtel miydi tam hatırlamıyorum mini fırında onu çok övüyor herkes..

cukulata gelinliğinde çok güzelmiş gerçekten.. güle güle mutlulukla huzurla giyersin inşallalh..

oo fiyat uygunmuş çok iyi yapmışsınız canım ya boşverin siz takmayın kimseyi , e para da nişanlından çıkacakmış madem daha ne müdahale ediyolar anlamam

lemlemcim luxell den bahsediyorsun sanırım, luxell börekci fırını tavsiye ediyor herkes[/QUOTE]

evet evet luxell börekçiiii, simtelle kumtelde nerden çıktı yaa

Saol canım amin inşallah. Darısı sana olsun inşallah..

oo fiyat uygunmuş çok iyi yapmışsınız canım ya boşverin siz takmayın kimseyi , e para da nişanlından çıkacakmış madem daha ne müdahale ediyolar anlamam

Çok uygun hemde beklemiyodum bu kadar olucanı. Bizde öle diyozda işte yinede karışıyolar

:) Kumtelede iyi diyolar canım onuda dogru duymuşsun. Her ikisinede iyi diyolar. Ama mini fırınmı normal fırınmı karar veremedım ben bi türlü

canım ev kendinizinse yani kiracı olmayacaksanız kesinlikle normal ocaklı fırın al bence, ama kiracı olacaksan setüstü ve mini fırın almak daha mantıklı olacaktır

:) Kumtelede iyi diyolar canım onuda dogru duymuşsun. Her ikisinede iyi diyolar. Ama mini fırınmı normal fırınmı karar veremedım ben bi türlü

ya bende beyaz eşyaları alacağımız zaman mini fırın mı fırınlı ocak mı diye çok düşünmüştüm. ama sonradan da bide mutfakta mini fırına ayrı biyer aramayayım bari olmuşken ocağın altında olsun dedim.. neyse sonunda bocsh tan aldım işte buda ocağın modeli: HGV 745320 T Multıfonksiyonlu Fırın...

canım ev kendinizinse yani kiracı olmayacaksanız kesinlikle normal ocaklı fırın al bence, ama kiracı olacaksan setüstü ve mini fırın almak daha mantıklı olacaktır

Şimdi oturucamız ev nişanlımın ailesinin. Kendi evimizi alana kadar oturcaz şöyle böyle en fazla 3 sene kadar. Mutfagımın genişliği acısından set üstü ocagı mini fırını düşünüyorum ama bu seferde hangi marka alırsan al mini fırın normal fırın gibi pişirmiyo pastayı böreği diyolar:44:
Sen nasıl almayı düşünüyosun canım

ben setüstü ve mini fırın alacağım, kendi evimiz olursa zaten gömme yaptırırım isteğime göre olur diyorum, onun için kiracılık dönemimde mini fırın kullanacağım canım

Güle güle iyi günlerde kullan canım. Normal fırın, kullanmak acısından daha mantıklı tabi ama yer konusu cok karıstırıyo benim kafamı:44:

ben setüstü ve mini fırın alacağım, kendi evimiz olursa zaten gömme yaptırırım isteğime göre olur diyorum, onun için kiracılık dönemimde mini fırın kullanacağım canım

Cok iyi düşünmüşsün bence canım. Yok yok setüstüyle mini fırın şuan için en doğrusu gibi

Evet kızlar ben de kiracı olacağım için setüstü ve mini fırın alacağım.Hem büyük fırına da pek gerek yok gibi Sonuçta 2 kişiyiz Tabii birkaç sene sonra 3

kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bende 2009 eylül de evlenmiştim eylüldede kısmetse iki sene olucak çok stresli geçiyor bu zamanlar ama keyfini çıkarın güzel stresler bu arada bende setüstü ve mini fırın almıştım fırınımda luxel ve çok memnunum herşeyi çok güzel pişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…