Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaarr, cukulata demek gelinlik aldın he çok hızlısın maşallah darısı bizim de başımıza olsun ama çok merak ettim modelini benn
Yeni gelen eylül gelinleri hoşgeldiniiiizz
Kızlar ben pek giremedim bu ara, net biraz arızalı
çukulatacım hayırlı olsun gelinliğin. Bence en iyisini yapmışsın çabuk karar vermekle.
Eminim çok güzel olmuşsundur, bahtın da güzel olsun inşaAllah
kızlaaar merhabaa merhabaaaa, gelinliğinizin içine büstiyer giyecekmisiniz? :78: gelinliği çok daha güzel gösteriyormuş ben giymeyi düşünüyorum, birde korseli olanları varmış, daha da iyi..
İyi akşamlar kızlaar, lemlemcim büstiyer fikri benim de aklımda ama henüz karar vermiş değilim, bakalım zaman gösterecek,
ocwmays canım bugünlerde ben de öyleyim , 2-3 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum, midem bulanıyo sürekli iştahsızlığın devam ederse mutlaka doktora git canım geçmiş olsun...
sadece iştahsızlık olsa problem değil de
Çok fazla halsizlik var üzerimde ve hızlıca kilo verdim
iyi akşamlar canım hoşgeldin o çooook merak ettiğimiz gelinliğine benzer bi model bulamadın mı netten bi göreydikiyi akşamlar kızlar
sadece iştahsızlık olsa problem değil de
Çok fazla halsizlik var üzerimde ve hızlıca kilo verdim
iyi akşamlar canım hoşgeldin o çooook merak ettiğimiz gelinliğine benzer bi model bulamadın mı netten bi göreydik
merakla bekliyoruz canım gelinlik modelini nişanlının ailesiyle sorununuz gelinlikle mi ilgiliydi peki canım :26:Hoşbuldum canım.. Buldum canım koycam şimdi. Ama tabi sevincimiz fazla uzun sürmedi herzamanki gibi biraz sorun yasadık nişanlımın ailesiyle:44:
Kızlar yoktum yeni geldim Özledinizz mi beniii :81:
Öğrencilere sınav hazırla not gir falan filan yoruldum çok.Bu haftasonu evkura gidiyoruz ve bana çatal bıçak takımı,Banyo paspas seti ve mini fırın alacağız.
Şimdi eylül gelinleri bana çatal bıcak takımları konusunda tüyolar veriyorlar
Bi de mini fırını arçelik mi alayım bocsh mu:18:
Büstiyer ben de düşünüyorum ama belli olmaz bakalım...
Kızlar bu arada ben günden güne zayıflıyorum ya
İştahım gitti, kendimi halsiz hissediyorum hep
Kan degerlerime mi baktırsam acaba daha fazla zayıflamak istemiyorum
merakla bekliyoruz canım gelinlik modelini nişanlının ailesiyle sorununuz gelinlikle mi ilgiliydi peki canım :26: