• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gece coşmuş muhabbet:))

cukulata gelinği aldığına sevindim.ama resim çektirmemelerine şaştım doğrusu.sonuçta başkası da beğenir kiralar demi yani?

darısı başımıza artık kızlarrr:))en son ben alcam ya da kiralıcam öle hissediyorum nedense:))zaten dk başı fikrim değişiyor.tutarsız insanım vesselam.

Yeni gelen eylül gelinleri hoşgeldiniiiizz :71::71::71:

Kızlar ben pek giremedim bu ara, net biraz arızalı

çukulatacım hayırlı olsun gelinliğin. Bence en iyisini yapmışsın çabuk karar vermekle.

Eminim çok güzel olmuşsundur, bahtın da güzel olsun inşaAllah :34::16:

kızlaaar merhabaa merhabaaaa, gelinliğinizin içine büstiyer giyecekmisiniz? :78: gelinliği çok daha güzel gösteriyormuş ben giymeyi düşünüyorum, birde korseli olanları varmış, daha da iyi..

selam kızlaarr, cukulata demek gelinlik aldın he çok hızlısın maşallah darısı bizim de başımıza olsun :nazar: ama çok merak ettim modelini benn :17: :17:

Aldım canım valla. Güya bakmaya gitmiştik. Darısı size olsun inşallah.. Benzer modellerini eklicem canım. Çektirmedi pisler o kadar söyledim..:50:
Yeni gelen eylül gelinleri hoşgeldiniiiizz :71::71::71:

Kızlar ben pek giremedim bu ara, net biraz arızalı

çukulatacım hayırlı olsun gelinliğin. Bence en iyisini yapmışsın çabuk karar vermekle.

Eminim çok güzel olmuşsundur, bahtın da güzel olsun inşaAllah :34::16:

Amin tatlım darısı sana olsun inşallahh.. İyi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum belki o anlık heyecanla hemen benim olsun istedim:69:
kızlaaar merhabaa merhabaaaa, gelinliğinizin içine büstiyer giyecekmisiniz? :78: gelinliği çok daha güzel gösteriyormuş ben giymeyi düşünüyorum, birde korseli olanları varmış, daha da iyi..

Bende giymeyi düşünüyorum bayaa güzel oluyomuş hemde:8: Faydalı bişi yani:69:

Büstiyer ben de düşünüyorum ama belli olmaz bakalım...

Kızlar bu arada ben günden güne zayıflıyorum ya

İştahım gitti, kendimi halsiz hissediyorum hep

Kan degerlerime mi baktırsam acaba daha fazla zayıflamak istemiyorum

İyi akşamlar kızlaar, lemlemcim büstiyer fikri benim de aklımda ama henüz karar vermiş değilim, bakalım zaman gösterecek,
ocwmays canım bugünlerde ben de öyleyim , 2-3 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum, midem bulanıyo sürekli :59: iştahsızlığın devam ederse mutlaka doktora git canım geçmiş olsun...

İyi akşamlar kızlaar, lemlemcim büstiyer fikri benim de aklımda ama henüz karar vermiş değilim, bakalım zaman gösterecek,
ocwmays canım bugünlerde ben de öyleyim , 2-3 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum, midem bulanıyo sürekli :59: iştahsızlığın devam ederse mutlaka doktora git canım geçmiş olsun...

sadece iştahsızlık olsa problem değil de
Çok fazla halsizlik var üzerimde ve hızlıca kilo verdim

iyi akşamlar canım hoşgeldin :71: :71: o çooook merak ettiğimiz gelinliğine benzer bi model bulamadın mı netten :17: bi göreydik :17:

Hoşbuldum canım.. Buldum canım koycam şimdi. Ama tabi sevincimiz fazla uzun sürmedi herzamanki gibi biraz sorun yasadık nişanlımın ailesiyle:44:

Hoşbuldum canım.. Buldum canım koycam şimdi. Ama tabi sevincimiz fazla uzun sürmedi herzamanki gibi biraz sorun yasadık nişanlımın ailesiyle:44:
merakla bekliyoruz canım gelinlik modelini:46: nişanlının ailesiyle sorununuz gelinlikle mi ilgiliydi peki canım :26:

Kızlar yoktum yeni geldim :17: Özledinizz mi beniii :81:
Öğrencilere sınav hazırla not gir falan filan yoruldum çok.Bu haftasonu evkura gidiyoruz ve bana çatal bıçak takımı,Banyo paspas seti ve mini fırın alacağız.
Şimdi eylül gelinleri bana çatal bıcak takımları konusunda tüyolar veriyorlar:54::54::54:

Bi de mini fırını arçelik mi alayım bocsh mu:18:

[/
Böyle boyundan geçirmeli ama kenarında cicek yerine kurdale var benimkinde bide aynı kurdaleden gosun altında kenarda var. En cok bu gelınlıge benziyo ama rengi böyle tam beyaz deyil

Aynı bu renk

Kızlar yoktum yeni geldim :17: Özledinizz mi beniii :81:
Öğrencilere sınav hazırla not gir falan filan yoruldum çok.Bu haftasonu evkura gidiyoruz ve bana çatal bıçak takımı,Banyo paspas seti ve mini fırın alacağız.
Şimdi eylül gelinleri bana çatal bıcak takımları konusunda tüyolar veriyorlar:54::54::54:

Bi de mini fırını arçelik mi alayım bocsh mu:18:

hoşgeldin superisi hoşgeldin tabiki de özledik seni :71:
öncelikle çatal bıçak takımı için ben karaca aldım ama genelde herkes karacadan şikayetçi :59: o yüzden kendini riske atma bence hisar ya da jumbo al, biraz pahalı ama ömürlük olur senin için.
mini fırın olarak kuzenim arçelik kulllanıyor çokta memnun, ama ben beyaz eşyalarımı bosch alacağım için tercihim boschtan yana olurdu, ikisi de çok kaliteli yani karar senin artık :61:

Büstiyer ben de düşünüyorum ama belli olmaz bakalım...

Kızlar bu arada ben günden güne zayıflıyorum ya

İştahım gitti, kendimi halsiz hissediyorum hep

Kan degerlerime mi baktırsam acaba daha fazla zayıflamak istemiyorum

bende de var aynı sorun, ama benimki biraz daha garip aynı şekilde yiyorum, ne kadar iştahsızda olsam yiyorum zorluyorum tabağımı bitiriyorum. ama yinede bu sıralar bende zayıflıyorum.. kafamda binbir türlü düşünce var acaba düşüne düşüne yoruluyormuyuz :50:

Ne zormuş resim eklemek:44:
merakla bekliyoruz canım gelinlik modelini:46: nişanlının ailesiyle sorununuz gelinlikle mi ilgiliydi peki canım :26:

Evet canım gelinlikle ılgılıydı. Niye danışmadınız niye kendi başınıza gittiniz aldınız filan demiş babası. Yani hevesimizi bi anda kursagımızda bıraktılar yine. Bide tanıdıktı yani yapabildiği kadar indirimide yaptı. Belkide o heyecanla ikimizde pek düşünemedik bazı seyleri ama en azından anlayışlı olmalarını beklerdim.

Back