• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kader1 hoşgeldin aramıza :71: :71:
Kızlaar nerelerdeniz kimse yok ortalıklardaa :15: :15:

cukulata bugün gelinlik bakacaktınız değil mii :) merakla bekliyorum neler baktınız :52:

üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile :( acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim:50::14:

üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile :( acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim:50::14:

Canım keşke deneseydin ya, en azından bigün nişanlın olmadan yalnız gidip denesen en azından içinde kalmaz, bakarsın güzel olur , üstünde güzel durur

northstar

üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile :( acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim

canım bence gelinlik herkese çok yakışıyor deneseydin keşke,aklında kalmazdı.deneye deneye hangisinin daha çok yakıştığını bulurdun

Kader1 hoşgeldin aramıza :71: :71:
Kızlaar nerelerdeniz kimse yok ortalıklardaa :15: :15:

cukulata bugün gelinlik bakacaktınız değil mii :) merakla bekliyorum neler baktınız :52:

Cok hızlıyım valla tatlım ben bakmakla kalmadık aldık bile (yani kiraladık). Çook kararsız olan ben sasırdım bugun kendıme:68:.

benim de düğün 4 eylüldee:))sadece düğün salonu var ortada.her şeyde kararsızım yok saçım toplu olsun yok açık,yok gelinligin eteği şöle olsun yok böle.mendil etek nee kısss??:))hani şu tüllü olup parça parça olan mı?mobilyaya bakamıyoruz çünkü iş dolayısıyla aynı şehirde olup olamıcamız muallakta.tayine bağlı mobilyalar.ii bari onla uğraşmıcam.

Hosgeldin canım aynı gun evlenıyoruz:64:

bende eylül başında gelinim inş:26:

hoşgeldin eylül gelini, nasılsın, çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor?

ah canım yaaa, niye güzel durmasııın... gelinlik bu arkadaşında dediği gibi bence herkese yakışır :)) bencede bigün nişanlın olmadan gidip birkaç gelinlik dene, hangi tarzların sana yakıştığını belirle, sonra yine nişanlınlada gidersiniz :))

kızlar aldım gelinliğimii:64::64: Çok mutluyum ya cok cok cok güzeldi bugun:69:

oooo ne güzeel, ya fotoğrafını çektinmi pekiii? izin verdiler mi, gerçi artık kiralamışsın niye izin vermesinler dimi.. peki buraya ekleyebilirmisin? bi bakalım nasılmış.. :77:

oooo ne güzeel, ya fotoğrafını çektinmi pekiii? izin verdiler mi, gerçi artık kiralamışsın niye izin vermesinler dimi.. peki buraya ekleyebilirmisin? bi bakalım nasılmış.. :77:

Çok istiyodum resmi sizle paylasmayı ama izin vermediler canım ya netten bakıyorum benzerleri varmı diye ama yok bulamadım:50: Ama hala arastırıyorum buluyum hemen koycam

hımm tamam şimdi gördüm beğenilerimiz aynıymış ben de o tarz seviyorum.bi de altındaki yazı markası sanırım.merkezi de izmir diye biliyorum. ben de beğendiklerimi eklerim bi ara

aaa o gelinliğin markasımıymııışş :9: ben onu fotoğrafın numarası falan sanmıştım öyle bir marka olduğunu bile bilmiyordum. ay sağol bakarım diğer modellerinede :32:

kızlaaaar peki bu gelinlik nasılll, gelinlik21 in sitesinden buldum...

$gelinlikkk.JPG

selam kızlaarr, cukulata demek gelinlik aldın he çok hızlısın maşallah darısı bizim de başımıza olsun :nazar: ama çok merak ettim modelini benn :17: :17:

Son düzenleme:
Back