Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende eylül başında gelinim inş:26:
üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim
northstar
üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim
Kader1 hoşgeldin aramıza
Kızlaar nerelerdeniz kimse yok ortalıklardaa
cukulata bugün gelinlik bakacaktınız değil mii :) merakla bekliyorum neler baktınız
benim de düğün 4 eylüldee:))sadece düğün salonu var ortada.her şeyde kararsızım yok saçım toplu olsun yok açık,yok gelinligin eteği şöle olsun yok böle.mendil etek nee kısss??:))hani şu tüllü olup parça parça olan mı?mobilyaya bakamıyoruz çünkü iş dolayısıyla aynı şehirde olup olamıcamız muallakta.tayine bağlı mobilyalar.ii bari onla uğraşmıcam.
bende eylül başında gelinim inş:26:
kızlar aldım gelinliğimii Çok mutluyum ya cok cok cok güzeldi bugun
oooo ne güzeel, ya fotoğrafını çektinmi pekiii? izin verdiler mi, gerçi artık kiralamışsın niye izin vermesinler dimi.. peki buraya ekleyebilirmisin? bi bakalım nasılmış..
kızlar aldım gelinliğimii Çok mutluyum ya cok cok cok güzeldi bugun
hımm tamam şimdi gördüm beğenilerimiz aynıymış ben de o tarz seviyorum.bi de altındaki yazı markası sanırım.merkezi de izmir diye biliyorum. ben de beğendiklerimi eklerim bi ara
çok sevndm cnm eminim çok yakışmıştır resm cekmedinmi
evet karar verdm e yakın zamada boluya gidince denicem:))