2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın canım, evet antalyadayım

Bende takip ediyim o zaman oteller hakkındakı bilgilerini uygun olursa söylerim nişanlıma..
Balayı fikrimiz pek yoktu bi sürü masraf oldugu için pek açmıyodum konusunu. Megerse nişanlım benden gizli biyerler arastırıyomus dün öğrendim. Daha cok izmir kuşadası taraflarına bakıyo ama antalyayıda cok sevıyorum ben..

Dimi dimi çok şirin bir yer fotolardan göründüğü kadarıyla tek sorun biraz uzak olmas, 1 buçuk 2 saat yol gitmeye değer mi orası önemli.bakalım nişanlıma da göstereyim o ne diyecek

adrasan hakkında araştırmalarım devam ediyor, son aldığım duyuma göre adrasanın denizi çok güzelmiş. çok ince olmasada sahili ayağa batmayan cinsten kummuş :)

adrasan hakkında araştırmalarım devam ediyor, son aldığım duyuma göre adrasanın denizi çok güzelmiş. çok ince olmasada sahili ayağa batmayan cinsten kummuş :)

canımm çook sağooll, balayı yerimizi senin yorum ve fikirlerine göre şekillendireceğim artık adrasana nedense benim de içim ısındı , fotolara bakıp duruyorum tek kafamı yoran yol uzaklığı, umarım tahminimizden daha yakındır otogara

Gelinlik bakmaya gitcez canım ilk defa

ooo hayırlı olur inşallah canım ya çok fazla kararsızlık yaşamadan gönlüne biri yatar inşallah , denediğin gelinliklerin fotolarını çekebilirsen ve bizle de paylaşırsan seviniriz , biz de merak ediyoruz çünküüüü

Son düzenleme:

Tabiki paylaşıcam canım paylaşmaz olurmuyum. Bakalım bu kararsızlıkla artık nasıl karar verirsem bilmiyorum

Tabiki paylaşıcam canım paylaşmaz olurmuyum. Bakalım bu kararsızlıkla artık nasıl karar verirsem bilmiyorum

inşallah karar verirsin de bana da örnek olursun tatlım çünküü ben de çook kararsızımm

Son düzenleme:
ayy hadi siz bakın beğeninde bende şu mobilya işini bitirdikten sonra bakmaya başlarım heralde :81:

Şükürki kurtuldum ben mobilya derdinden bide gelinligi atlatırsam bitiyo tamamen
inşallah karar verirsin de bana da örnek olursun tatlım çünküü ben de çook kararsızımm

Beraberce karar veririz inşallah canım. Bakmaya devam ediyosun demi

Son düzenleme:
Şükürki kurtuldum ben mobilya derdinden bide gelinligi atlatırsam bitiyo tamamen

Beraberce karar veririz inşallah canım. Bakmaya devam ediyosun demi

evet canım bakmaya devam ediyorum. aklımı zaten mendil etek gelinlik karıştırıyo, ya mendil etek olacak yada farklı bir model karar veremiyorum ona işte

benim de düğün 4 eylüldee:))sadece düğün salonu var ortada.her şeyde kararsızım yok saçım toplu olsun yok açık,yok gelinligin eteği şöle olsun yok böle.mendil etek nee kısss??:))hani şu tüllü olup parça parça olan mı?mobilyaya bakamıyoruz çünkü iş dolayısıyla aynı şehirde olup olamıcamız muallakta.tayine bağlı mobilyalar.ii bari onla uğraşmıcam.

hoşgeldin aramıza angelnese.. aynı haftada evleniyoruz, eylülün ilk haftası ne kadar düğün olacak demekki.

ayy kızlar bu da demek oluyorki düğün tarihi alma konusunda elimizi çabuk tutmamız gerekiyor demekki. bende belediyeyi arayacam arayacam hep unutuyorum :97: biz düğün günü salonda kıyılsın istioruz nikahımız, inşallah olur yaaa..

Çok teşşekkür ederim evet 18 eylül düğünüm 16 eylül kınam ama daha hazırlıklara başlamadım erkenmi yoksa acele mi etmem gerekiyor bilmiyorum

hoşbulduk lemlem07 ben daha yeni keşfettim bu başlığı ondan geciktim:)) bu arada eylülün ilk haftasına yüklenme sebebi ağustosun tamamı oruç ve ramazan bayramı hemen sonrası olması:))hem öğretmeniz okullar açılcak seminer vs.
düğüne dair tek çabam netten gelinlik bakmak.ilçede oturuyorum ben çok seçeneğim yok.az çok beğendiklerim var ona göre artık.ya da diktircem ama cesaret de edemiyorum.az daha yaklaşsın bakalım.
beğendiklerimizin resimlerini eklersek güzel olur aslında

olsun çok da geç sayılmazsın zaten bu konu açılalı çok da uzun zaman olmadı :)) bizde burda gördüğümüz beğendiğimiz karar veremediğimiz şeyleri paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz.. önceki sayfalara bakarsan ben beğendiğim gelinlik modelini eklemiştim. daha bende gelinlik bakmadım. int den görmüştüm.

hımm tamam şimdi gördüm beğenilerimiz aynıymış ben de o tarz seviyorum.bi de altındaki yazı markası sanırım.merkezi de izmir diye biliyorum. ben de beğendiklerimi eklerim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…