• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam ya bişi sorcam sizin düğün tarihlerinize daha 6 ay kadar var ama tarih almışsınız. Benim bildiğim 3 ay kala alınmıyormu ??

Bunlar düğün tarihleri tatlım, nikah tarihi bir kişi almış daha. oda belki almamıştır daha.. düğün salonlarımızı tuttuğumuz için veya tarihlerimiz kesinleştiği için yazdık.. belki bir çoğunun nikahı düğün günü olmaz bile.

Ben iyiyim canım sen nasılsın? Ne olacak benim bu halim ya gelinlik , balayıı hepsi tam bir muamma :59:

Hamdolsun ben de iyiyim
Çok kafana takıyosun canım, hepsi eninde sonunda oluyo zaten
Daha zaman var, en güzelleri senin olsun inş :34:

Hamdolsun ben de iyiyim
Çok kafana takıyosun canım, hepsi eninde sonunda oluyo zaten
Daha zaman var, en güzelleri senin olsun inş :34:

Haklısın her gün kendi kendime eziyet ediyorum bunları düşünerek :50: şuan evimiz belli olmadığından eşyayı hiç sorun yapmıyorum kendime, hele bi ev tutulsun bi de onu takıcam kafaya :84: amin canım en güzelleri hayırlısıyla hepimizin olsun inşallah :)

Son düzenleme:
Ben de eşya konusunda çok takıntılıyım işte
Bi türlü beğenip alamicam diye korkuyorum
Ya yetiştiremezsem ve sonunda mecbur kalıp sıradan bişey alırım diye korkuyorum
Offf erkekler hiç bizim gibi değil :31:

Kızlar nasılsınız? zyv cim koymussun gelınlıklerin resmini ama göremedim ben :(. İçine sinen oldumu..

Kızlar nasılsınız? zyv cim koymussun gelınlıklerin resmini ama göremedim ben :(. İçine sinen oldumu..

Resimleri koymuştum ama kaldırdım sonra alıntı yapılmasın diye, akşam bi daha koyarım tekrar youm yaparız beraber. şuan işyerindeyim, aslında ikisini de beğendim ama hani tam olarak kesin bu olmalı diyemiyorum. Öyle bir hisle gelinliğime vurulmak istiyorum ama olmuyor malesef :50:

Evet canım erkekler çook rahatlar, keşke onlar gibi olabilsek diyorum bazen :36:

Resimleri koymuştum ama kaldırdım sonra alıntı yapılmasın diye, akşam bi daha koyarım tekrar youm yaparız beraber. şuan işyerindeyim, aslında ikisini de beğendim ama hani tam olarak kesin bu olmalı diyemiyorum. Öyle bir hisle gelinliğime vurulmak istiyorum ama olmuyor malesef :50:

Tamam canım. Zaten öyle biranda beğenemezsin ki. Eminim cok zordur karar vermek. Bizde perşembe günü bakmaya gitcez:8:

Ben iyiyim canım sen nasılsın? Ne olacak benim bu halim ya gelinlik , balayıı hepsi tam bir muamma :59:

canım takma kafana, hepsi hallolur.. bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş. :87:

evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz siz? ben nişanlıma 2 ay önce tutalım belki boyanması falan gerekir diyorum hem mobilyaları beyaz eşyaları isteyecez aldığımız yerlerden ancak gelir yerleşir diyorum. oda yok 15 gün önce tutsak yeter diyor deli ediyor beni :20:

zaten son 1 ayımız ramazan olacak. bide antalyadayız ağustosta zaten yanacaz kavrulacaz o sıcakta nasıl iş yapılır, of of ben o son 1 ayı düşünmek bile istemiyorum :18:

ah erkekleeeeer ahh erkekleeer.. onlar için mobilyaymış, o ona uymuşmuymuş uymamış mıymış, düğünmüş, evlenmişmiş, çocuğu olmuşmuş, hiç bi fark yok. hayatlarında değişen pek bişey olmuyor aynı duygularla hayatlarına devam edebiliyorlar :1:

evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz siz? ben nişanlıma 2 ay önce tutalım belki boyanması falan gerekir diyorum hem mobilyaları beyaz eşyaları isteyecez aldığımız yerlerden ancak gelir yerleşir diyorum. oda yok 15 gün önce tutsak yeter diyor deli ediyor beni :20:

zaten son 1 ayımız ramazan olacak. bide antalyadayız ağustosta zaten yanacaz kavrulacaz o sıcakta nasıl iş yapılır, of of ben o son 1 ayı düşünmek bile istemiyorum :18:

Nişanlın evi 15 gün önce tutsak yeter mi diyor :53: :53: canım ramazan ayına denk gelmese bi ihtimal olur dicem ama çok sıkışırsınız ya. biz temmuz başında evimizi tutmayı planlıyoruz nasipse.ramazana girdiğimizde evimize eşyalarımız yerleşmiş ve oturulacak vaziyette olacak inşallah, siz de en azından 1 ay önce tutsanız daha iyi olur canım

:

Son 15 güne yetişir mi diyo :53:
Sen onu dinleme canım
eşyaların geç gelir bi aksilik olur belli olmaz, işini sağlama al, erkekler düşünemiyo malesef :97:

Selam hanımlar aranıza yeni katıldım bende eylül geliniyim:8:

Hoşgeldiiinn :71
:

Back