2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kader1 hoşgeldin aramıza
Kızlaar nerelerdeniz kimse yok ortalıklardaa

cukulata bugün gelinlik bakacaktınız değil mii :) merakla bekliyorum neler baktınız

üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim

üff çok moralim bozuk beğendiğim gelinliği deneyemedim bile acayip aklım kaldı azcık zayıflasaydım denerdim ama içimden gelmedi o an güzel durmaz kkesin die denemedim

Canım keşke deneseydin ya, en azından bigün nişanlın olmadan yalnız gidip denesen en azından içinde kalmaz, bakarsın güzel olur , üstünde güzel durur

northstar

canım bence gelinlik herkese çok yakışıyor deneseydin keşke,aklında kalmazdı.deneye deneye hangisinin daha çok yakıştığını bulurdun

Kader1 hoşgeldin aramıza
Kızlaar nerelerdeniz kimse yok ortalıklardaa

cukulata bugün gelinlik bakacaktınız değil mii :) merakla bekliyorum neler baktınız

Cok hızlıyım valla tatlım ben bakmakla kalmadık aldık bile (yani kiraladık). Çook kararsız olan ben sasırdım bugun kendıme.

Hosgeldin canım aynı gun evlenıyoruz

bende eylül başında gelinim inş:26:

hoşgeldin eylül gelini, nasılsın, çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor?

ah canım yaaa, niye güzel durmasııın... gelinlik bu arkadaşında dediği gibi bence herkese yakışır :)) bencede bigün nişanlın olmadan gidip birkaç gelinlik dene, hangi tarzların sana yakıştığını belirle, sonra yine nişanlınlada gidersiniz :))

kızlar aldım gelinliğimii Çok mutluyum ya cok cok cok güzeldi bugun

oooo ne güzeel, ya fotoğrafını çektinmi pekiii? izin verdiler mi, gerçi artık kiralamışsın niye izin vermesinler dimi.. peki buraya ekleyebilirmisin? bi bakalım nasılmış..

oooo ne güzeel, ya fotoğrafını çektinmi pekiii? izin verdiler mi, gerçi artık kiralamışsın niye izin vermesinler dimi.. peki buraya ekleyebilirmisin? bi bakalım nasılmış..

Çok istiyodum resmi sizle paylasmayı ama izin vermediler canım ya netten bakıyorum benzerleri varmı diye ama yok bulamadım Ama hala arastırıyorum buluyum hemen koycam

hımm tamam şimdi gördüm beğenilerimiz aynıymış ben de o tarz seviyorum.bi de altındaki yazı markası sanırım.merkezi de izmir diye biliyorum. ben de beğendiklerimi eklerim bi ara

aaa o gelinliğin markasımıymııışş ben onu fotoğrafın numarası falan sanmıştım öyle bir marka olduğunu bile bilmiyordum. ay sağol bakarım diğer modellerinede

selam kızlaarr, cukulata demek gelinlik aldın he çok hızlısın maşallah darısı bizim de başımıza olsun ama çok merak ettim modelini benn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…