o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.
Canım ya sen de zor günler geçiriyosun, ama bebeğin için kendini üzmemeye çalış bir yerde mutlaka eşin için bir iş bir kısmet vardır ama zamanını beklemeniz gerekiyor demek ki. Şuan hamilesin taşınma işlerine giremezsin belki ama doğum gerçekleştikten sonra önce eşin İstanbulda iş bulsa, oraya taşınıp yeni bi düzen kursanız daha mı iyi olur acaba?
Bak bende evimi önce kendi memleketime kurdum sırf ailem için , ama eşim bi türlü tayinini aldıramadı , evlendik 4 ay sonra karar verdik topladık eşyalarımızı İstanbula geldik ve çok şükür hayatımız düzene girdi
Ki benim memleketimde oturma kararını öyle geç aldık ki düğünüme nerdeyse 1 ay kalmıştı, o saatten sonra ev tutalım edelim derken doğru düzgün çeyizimi bile serememiştik, şuan diyorum keşke en başta İstanbula yerleşseydik diye ama demek ki o süreci de yaşamamız gerekiyomuş.