Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım görememiştim seni ne zamndır buralarda annemin kanaması vardı da rahiminden parça alınıp bakıldı 3 haftadan beri içim içimi yiyodu kötü bişi çıkarsa die neyseki şükür temiz çıktı kpss hazırlığı son sürat devam ediyo çok da az zaman kaldı stres oluyorum bazen ama nasip ben elimden geleni yapıyorum nasipten fazlası da olmuo hakkımda hayırlısı.Sen nasılsın müsait olduğumuz bi zaman tanışsak aslında ne güzel olurdu sende istersen tabiki
:) isterim tabiki, o ne demek...Senin için ne zaman uygun olursa,ben ayarlamaya çalışırım.Ne zamandı kpss sınavı? Şükürler olsun annenin sonuçlarının iyi çıkmasına gerçekten çok sevindim. Allah yardımcın olsun,biraz daha sık kendini, inşallah istediğin puanları alır,istediğin yerlere girersin
İyiyim canım eşimi işe gönderdim bi sizlere bakayım dedim ama henüz uğrayan olmamış pek :) sen ve 6 gr lık bebişin nasıllll
Mesaj kutun doluymuş tatlım
Herkese günaydın musmutlu sabahlaarrr
Ahsencim canım hiç eşinin ailesinin yaptıklarını kafana takıp da bebişini üzme canım, eşin maşallah senin yanında zaten, sen sadece bebeğinin, karnındaki o minik melekle geçirdiğin her dakikanın tadını çıkar
biz de iyiyizz hamdolsun, gün sayıyorum işte
sen ona diyeceğine önce kendi mesaj kutunu boşalt
Sildim canım mesajları, ama senin mesaj hanen dolu bu seferde :)
özel özel ne konuşuyosunuz siz bakim hııı
senin dedikodunu yapıyoz
ayy şekerim ben her türlü eleştiriye açığımdır ortalığa söyleyiverin özel mesajla uğraşmayın
yok balım ya ne özeli
zyv ile telefonda hep görüşüyoduk da uzun zamandır konuşmamıştık
öyle havadan sudan yani
sizin cafenin devir işi ne oldu hiç bahsetmiyosun
günaydın kk nın en güzel hatunları:82:
gözümü açar açmaz yine burdayım
ayy şekerim ben her türlü eleştiriye açığımdır ortalığa söyleyiverin özel mesajla uğraşmayın
sen gözünü kaçta açıyorsun mlsvt
günaydın kk nın en güzel hatunları:82:
gözümü açar açmaz yine burdayım
o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.