• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkese günaydın musmutlu sabahlaarrr :24: :24:

Ahsencim canım hiç eşinin ailesinin yaptıklarını kafana takıp da bebişini üzme canım, eşin maşallah senin yanında zaten, sen sadece bebeğinin, karnındaki o minik melekle geçirdiğin her dakikanın tadını çıkar :nazar: :emir_bebek:

evet canım görememiştim seni ne zamndır buralarda annemin kanaması vardı da rahiminden parça alınıp bakıldı 3 haftadan beri içim içimi yiyodu kötü bişi çıkarsa die neyseki şükür temiz çıktı kpss hazırlığı son sürat devam ediyo çok da az zaman kaldı stres oluyorum bazen ama nasip ben elimden geleni yapıyorum nasipten fazlası da olmuo hakkımda hayırlısı.Sen nasılsın müsait olduğumuz bi zaman tanışsak aslında ne güzel olurdu sende istersen tabiki

:) isterim tabiki, o ne demek...Senin için ne zaman uygun olursa,ben ayarlamaya çalışırım.Ne zamandı kpss sınavı? Şükürler olsun annenin sonuçlarının iyi çıkmasına gerçekten çok sevindim. Allah yardımcın olsun,biraz daha sık kendini, inşallah istediğin puanları alır,istediğin yerlere girersin:34:

:) isterim tabiki, o ne demek...Senin için ne zaman uygun olursa,ben ayarlamaya çalışırım.Ne zamandı kpss sınavı? Şükürler olsun annenin sonuçlarının iyi çıkmasına gerçekten çok sevindim. Allah yardımcın olsun,biraz daha sık kendini, inşallah istediğin puanları alır,istediğin yerlere girersin:34:

7 Temmuzda canm ben her gün müsaitim:) çalışan sensin sana göre ayarlayalım:10:

Günaydın kızlar. Bugün işe biraz geç geldim akşam nöbetçiydimya. Geçmişi okudum anca yazıyorum.

Miracle canım benim çok üzüldüm ve eşine çok kızdım. Ewden gitmek ne demek, birbirinizi görseniz zaten yumuşarsınız ama böyle seni bırakıp gidince hem olay büyüyo hem sen yanlız kaldıkça kendi kendini kurup duruyosun. Ama kötü günlerini düşünme dediğin gibi ne günler geçirdik ne kadar çok bekledik bi yuva kurmayı. Arada böyle pürüzler oluyo. Bende bugün sabah çok kızdım eşime mesela. İşallah düzelicek canım herşey. Ama öfkeyle karar verip sakın aileni arama bence. Sizin aranız düzelir unutursunuz ama anne baba kızını üzeni affedemez kolay kolay. Allah yardımcın olsun işallah hatasını anlayıp gelir eşin.

Ahsencim eşinin davranışına düşüncesine hayranım maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın. Ailesi ve senin arandaki dengeyi süper koruyo. Herzaman senin destekçin. O yüzden sen görümcelerinin yaptığına hiiç kafanı takma zaten sana bırakmadan eşin hallediyo problemleri. Boşuna sinir olup bebeğini de kendinide üzme güzelim. Dış kapının mandalları onlar :1:

sniperelit; annenin sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm gözünüz aydın canım bak boşa korkmuşsun.

İyiyim canım eşimi işe gönderdim bi sizlere bakayım dedim ama henüz uğrayan olmamış pek :) sen ve 6 gr lık bebişin nasıllll :34:

biz de iyiyizz hamdolsun, gün sayıyorum işte
12. hafta bitince mide bulantım da geçecek inş.
yani umarım öyle olur:27:

Mesaj kutun doluymuş tatlım

sen ona diyeceğine önce kendi mesaj kutunu boşalt:1:

Herkese günaydın musmutlu sabahlaarrr :24: :24:

Ahsencim canım hiç eşinin ailesinin yaptıklarını kafana takıp da bebişini üzme canım, eşin maşallah senin yanında zaten, sen sadece bebeğinin, karnındaki o minik melekle geçirdiğin her dakikanın tadını çıkar :nazar: :emir_bebek:

Sildim canım mesajları, ama senin mesaj hanen dolu bu seferde :)

yok balım ya ne özeli
zyv ile telefonda hep görüşüyoduk da uzun zamandır konuşmamıştık
öyle havadan sudan yani

sizin cafenin devir işi ne oldu hiç bahsetmiyosun

o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.

günaydın kk nın en güzel hatunları:82:
gözümü açar açmaz yine burdayım :68:

bu kadar erken kalkılır mı ya kafayı mı yedin:27:

o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.

belki de güzel olur öylesi ya o kadar emek verdi eşin, bir de bunu denesin dediği gibi nasılsa kazanamıyo
sen de o kadar üzülme bak görürsün bebeğin doğana kadar ne güzellikler doğacak, onun rızkı genişledikçe siz de rahata kavuşacaksınız

Back