o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.
Canım ya üzme kendini, eşinede mesaj çek ara.Sen alttan alan ol,küçük bir sorunu büyütmek çok saçma falan de.Alınganlık yapma,eninde sonunda yelkenler fora yapacak.Aranız düzeldikten sonrada yarın falan, kendince haklı oldugun yerleri söylersin.
Olaya biraz daha pozitif bak,o senin sevdiğin adam. Öle kendini salıverme, ne öle hemen sakinleştirici falan.Ne kdar güçlü bir kadın oldugunu göster,önce kendine sonra eşine.Hadi bakalım
Güanydın herkeseeeee
Ocw hiç sinirlerini bozma bu dönemlerde sakin ve huzurlu olman gerek bebiş için. Miracle canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda aranız düzelir ama aranızda ne geçti bilmiyorum ama eşin biraz abartmış. Sakin ol ve kimseye anlatma hedef olmasın ailene karşı canım. Jeloşş pinguuu sizler nasılsınız bebişlerrrrr nasılll
Günaydın bayanlar;
miracle canım ya üzüldüm gerçekten böyle olmanıza ama bencede uzatmayın gerçi sen yine üstene düşeni yapmışsın ama o yanaşmamış.yanlış davranmış sana karşı ne olursa olsun seni yanlız bırakmamalı.gelmemesi seni çok üzdüğünü anlatmalısın bidaha yapmasın inş.aranız düzelir tatlım bian evvel.
ocwmays canım sende takma bunları kafana eşin gerçekten olması gerekeni yapıyo içini rahat tut senin değil onların canı sıkılsın.
aaaa o ne demekmiş öyle yaa seni bırakıp nerde kalıyo 2 gündür
canım beniimmm üzüldüm bak şimdi, birbirinizi çok seviyosunuz, neden bu kadar uzatıyosunuz küslüğü dicem ama suçlu ne olursa olsun eşin bence
bırakıp gitmemeliydi, ama hatasını anlar umarım
bence kesinlikle bu yaptığının yenilir yutulur bir tarafı olmadığını belirt barışsanız bile uzun süre etkisinde kalmış gibi yap ki bir daha yapamasın
annenlere de sakın bişey anlatma, siz barışırsınız nasılsa unutulur bunlar
ama aileler unutmuyo canım yazık üzme boşuna
bu kadar erken kalkılır mı ya kafayı mı yedin
o iş çok üzüyo çok yıpratıyo beni ahsencim. Rabbim artık dualarımı kabul etsin işallah. Devirde olamıyo işte bulamıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bi arrkadaş aracılığıyla bi adam ortak olalım demiş şimdi eşime o da istanbuldan gelmiş. Cafenin adını değiştirceklermiş tadilat yapıcaklarmış değişiklik yapıcaklarmış falan filan. ben kapatılmasını istiyorum ama borcumuzda var. Eşimde haklı dewredemedik napalım işte bulamadık böyle deneyelim bide diyo. karışık bizim işler yani sizi hiç sıkmak istemiorum bahsetmiyorum o yüzden. çünkü artık kendim bile sıkıldım hiç bu konuları konuşasım yok. hergün başım ağrıto içim sıkılıyo üzüntüden düşünmekten.
Canım ya sen de zor günler geçiriyosun, ama bebeğin için kendini üzmemeye çalış bir yerde mutlaka eşin için bir iş bir kısmet vardır ama zamanını beklemeniz gerekiyor demek ki. Şuan hamilesin taşınma işlerine giremezsin belki ama doğum gerçekleştikten sonra önce eşin İstanbulda iş bulsa, oraya taşınıp yeni bi düzen kursanız daha mı iyi olur acaba?
Bak bende evimi önce kendi memleketime kurdum sırf ailem için , ama eşim bi türlü tayinini aldıramadı , evlendik 4 ay sonra karar verdik topladık eşyalarımızı İstanbula geldik ve çok şükür hayatımız düzene girdi
Ki benim memleketimde oturma kararını öyle geç aldık ki düğünüme nerdeyse 1 ay kalmıştı, o saatten sonra ev tutalım edelim derken doğru düzgün çeyizimi bile serememiştik, şuan diyorum keşke en başta İstanbula yerleşseydik diye ama demek ki o süreci de yaşamamız gerekiyomuş.
günaydın kızlaaaarr...
destekleriniz ve yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.çok şükür rabbime sizleri tanıma fırsatını verdi bana.
ilk olarak eşim gece geldi eve akşamları işten gelip dışarı çıkıyodu gece geliyordu.dün akşam landflovesle de konuştuk bi mesaj çektim.10 dk. içinde geldi ama yüzüne bile bakmadım.bana meyveler almış falan filan.ben hiç yüz vermeyince o da inadına devam etti yatak odasına gitti.bende sinirlendim çarşafımı yastığımı aldım oturma odasına yattım.hiç umursamadı bile ama ben uyuyamadım tabi.sonra baktım ışığı falan kapatmış yatmış sinirli bi şekilde girdim ışığı yaktım sen nasıl rahat bi adamsın falan filan baya bağırdım bi sürü açıklama yaptı dün akşam sohbete gitmiş bu akşam da evimize meyve almaya gitmiş.o beni çok düşünüyomuş biraz ders vermek istemiş falan filan.
neyse kızlar çok uzattım galiba anlayacağınız barıştık tabii sizin dualarınız sayesinde buna eminim.tabii insanın kalbindeki kırıklık gitmiyo hemen
bu arada bugün jinekoloğa gideceğim rahimdeki yaraya bakacak ve yakma ya da dondurma işlemini uygulayacak dua edin de kolay olsun
canım bende diyorum keşke istanbul olsaydı.. Keşke eşim burday yaşamayı kabul etmeseydi. Annemlere suç buluyorum çok duygu sömürüsü yaptılar demediler ki nerde olursanız olun iş nerdeyse orası olsun. Hep ağlaştılar çocuğun yanında kıyamam eşimde çok merhametlidir. bide herkesiş sözü verince inanıwerdik. Keşke keşke istanbul olsaydı hergün pişmanlık yaşıyo. doğumdan sonra nasıl gideyim canm bebekle. Onu kime emanet edebilirimki oralarda. Burda annem bakıcak diye güvenip yaptım ben. Zaten istanbulda bakıcı parası bile bi maaşımız kadar olur. Ama en baştan istanbula gitmiş olsaydık bebeği 2 sene yapmazdım ben. Hayatımız karmakarışık anlıcağın nolucağımız belli değil sabırla bekliyorum 1 sene bekledik bakalım daha ne kadar beklicez. Üzüntümdem bebeğim etkilenicek diye çok korkuyorum ama üzülmemek elde değilki.
canım bende diyorum keşke istanbul olsaydı.. Keşke eşim burday yaşamayı kabul etmeseydi. Annemlere suç buluyorum çok duygu sömürüsü yaptılar demediler ki nerde olursanız olun iş nerdeyse orası olsun. Hep ağlaştılar çocuğun yanında kıyamam eşimde çok merhametlidir. bide herkesiş sözü verince inanıwerdik. Keşke keşke istanbul olsaydı hergün pişmanlık yaşıyo. doğumdan sonra nasıl gideyim canm bebekle. Onu kime emanet edebilirimki oralarda. Burda annem bakıcak diye güvenip yaptım ben. Zaten istanbulda bakıcı parası bile bi maaşımız kadar olur. Ama en baştan istanbula gitmiş olsaydık bebeği 2 sene yapmazdım ben. Hayatımız karmakarışık anlıcağın nolucağımız belli değil sabırla bekliyorum 1 sene bekledik bakalım daha ne kadar beklicez. Üzüntümdem bebeğim etkilenicek diye çok korkuyorum ama üzülmemek elde değilki.
Tatlım anlıyorum seni bebek doğunca dediğin gibi İstanbulda da artık zorlanırsınız, peki şey yapsanız eşin yüksekokul mezunu bildiğim kadarıyla, bak kpss ye daha 3 ay var cafede işler de ağır değil, şu 3 ay oturup deli gibi kpss ye hazırlansa 80-90 gibi bi puan alsa , şimde devlet memurlarının maaşı da iyi, garanti bi işi olur hem??
sen neye karar verirsen ver o bebek vaktinde dünyaya gelecekti, istersen on yıl boyunca bebek isteme hiç önemli deil o olacaktı, Allah onun ve sizin kaderinizi çoktan belirledi bu konuda ve onu size bahşetti
Manisa'da asgari ücret alıyosun diye biliyorum ama İstanbul'da o kadar dşük bir maaş almazsın aynı işte çalışırsan
eşin neden kpss ye girip devlete kapak atmayı düşümüyor? Hatta bunu sen bile yapabilirsin kuzum
lisans mezunu temmuzda onun sınavı. o kadar söyledim ama çalışmadı işte. Millet kurslara dersanelere gidiyo ben onlarla nasıl yarışayım diyo.
benim sınav eylülde canım doğru diyossun çok sıkı çalışmalıyım artık. Zabıt katibi filan olabilsem burda küçük şehirde rahat rahat idare oluruz. İşallah Allah içime çalışma şevki versede başlasam artık çalışmaya.
canım benim bana ilk başta bu durum bira riskli gelmişti soma minik yer herkesin belli düzeni vardır orada çalışma alanı kısıtlıdır ..iş bakımından İstanbul da zorlanmazdı eşin belli bir çevresi vardır İstanbul da mutlaka ...Keşke ailenizi dinlemeyip istanbula yerleşseydiniz benim ailemle aynı şehirdeyiz ama ayda bir görebiliyorum şehir dışından bir farkı yok anlayacağın
peki kayınvaliden bakmaz mı bebeğe
canım o dönem öyle bi dönemdiki herkes eşime sana iş buluruz burda iyi geçinirsiniz hemen işte yanında bikaç kişiye telefon etmeler filan. burda ikiniz çalışınca ewinizi rahat alırsınız küçük yer bilmem ne inandırdılar bizi cahilliğimize geldi. sonra herkes çekiliverdi. Yaşanması gerekn bişeymiş işte kader kısmet ama keşke kalmasaydık. Eşimin büyük abisi eşiyle ayrı. 3. sınıfa giden bi kızı var 4-5 yaşından beri ona bakıyo kayınvalidem. Bide ewde 3 erkek bide yeğen 4 kişi başında zaten ve belimden rahatsız. Açıkcası ewdeki ortamıda beğenmiyorum çok iyi insanlar ama sigara içiliyo ewde ve dikkat edilmiyo pek bazı şeylere sağlıklı bi ortam değil yani. Bide kadın senelerce çocuk bakmış zaten bideben çıkartamam başına 56 yaşında zaten
lisans mezunu temmuzda onun sınavı. o kadar söyledim ama çalışmadı işte. Millet kurslara dersanelere gidiyo ben onlarla nasıl yarışayım diyo.
benim sınav eylülde canım doğru diyossun çok sıkı çalışmalıyım artık. Zabıt katibi filan olabilsem burda küçük şehirde rahat rahat idare oluruz. İşallah Allah içime çalışma şevki versede başlasam artık çalışmaya.
ne desem bilemedim ... eşin peki orada olduğu için kızıyor mu sana
bence eşin yanlış düşünüyor, kendi imkanlarıyla çalışsa Manisa'dan tercih yapsa, küçük yer zaten büyük ihtimalle işe girer
sen de kendini yıpratma bak üzülüyoruz. Bu dünyada hiçbirşey sonsuz değildir, mutluluk da keder de sıkıntı da ferahlık da hepsi hepsi geçiyor hiçbiri sonsuza kadar kalmıyo. Bu da geçecek bundan emin ol
işallah refaha ereriz artık ahsencim işallah. Artık iyi bi hocaya gidip nasip açtırma duası yazdırıcam son çare olarak.
bazen kızıyo ama tabi bağırıp çağırmak değilde sizin yüzünüzden geldim bi iş bulamadınız filan diyo çok üzüldüğü zamanlar ve ona çok hak veriyorum. Ama ben onu hiç zorlamadım. SEn nerde istersen ben orda yaşarım sonradan pişman olma dedim. eşyalarımızı almadan önce bile bak geç olmadan son defa düşün eşyalar alınmadı ew tutulmadı eminmisin dedim. eminim dedi. zorlamadımki. iyi bi iş olsaydı dediğim gibi olucaktı gerçektende şimdiye ewimiizi almış olucaktık. Ama ewdeki hesap çarşıya uymadı işte. O kadar üzülüyo ve kara kara düşünüyoki özden çaresiz olmak adar kötü bişey yok. herkese cv verdik herkese söyledik. nasibi kapalı çocuğun.
işallah refaha ereriz artık ahsencim işallah. Artık iyi bi hocaya gidip nasip açtırma duası yazdırıcam son çare olarak.
Canım ya,izmirden baksanız iş olmaz mı?Eşin hergün gider gelir? Benim kardeşim 4 sene boyunca celal bayara gidip geldi. 1 Saat tutuyodu yol. Bornova tarafı falan olursa hatta daha da yakın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?