• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tatlım annenlere anlatma hemen.Siz ikiniz herşeyi unutursunuz eşinle.Ama onların aklında hep soru işareti kalır.Acaba bişeyler var mı,problem hala devam ediyor mu diye.Erkekler kendilerini üstün taraf olarak gösterirler zaten hep.Bence ikiniz de birbirinizi çok özlediniz aslında.İkiniz de adım bekliyorsunuz.Eğer bi adım atılacaksa gurur değil de aşkınız için attığınız anlamına gelir.İnşallah sıkıntıların dağılır gider allahın izniyle

Bu saatte girebildim ancak, biraz karışmış ortalık, ben de önceden bu forumda daha aktiftim ama işyerim değişince girememeye başladım, yine de landfloves olsun yorgun penguen olsun ahsen olsun daha ismini sayamadığım biçok arkadaşla gerçekten de çok fazla paylaşımımız olmuştu, geçen gün hamileliklerini öğrendiğimde sanki sık sık görüştüğüm bi arkadaşım hamile kalmış gibi sevinç doldu içim , dediğim gibi son zamanlarda giremesem de aradaki bağ gerçekten çok kuvvetlendi 1 yılda.
Landfloves bunu anlatmaya çalışmış, gereksiz alınganlık yapmaya bence gerek yok.

Bugün ben de burda çok sevdiğim bi arkadaşıma gittim , 45 günlük bi bebişi var :emir_bebek: o nasıl güzel bi kokuydu öyle misler gibi kokuyodu içim gitti :nazar: :nazar: ama bizim bebiş için daha zaman var :19: seneye yaza hamile kalma planlarım var bakalım kısmet :emir_bebek:

iyi akşamlar kızlaaar

bi kaç gün çok zor zamanlar geçirdim ve hala geçiriyorum o yüzden yazmamıştım buraya sizleri de sıkmayayım diye ama neler olmuş böyle açıkcası çook üzüldüm kimseye de şu haklı bu haksız demek istemiyorum.burada harika bi dostluk kurduk ki;evimizin yuvamızın en mahrem mekanın resimlerini paylaştık.o yüzden alınganlık kırılganlık yüzünden bozmayalım bu zor bulunur güven ve kardeşliği LÜTFEN...

şimdi hepiniz kocacığınızla güzel güzel vakitler geçiriyorsunuz lakin ben ise evimde yapayalnızım eşimle tartıştık ve meseleyi gurur konusu yaptı akşamları da eve gelmiyo ve ne onun annesigile ne kendi annemlere bişey anlatamıyorum.dün gururumu çiğnedim yakın olmaya çalıştım rahat bırakmamı istedi.çok kırıldım ve incindim.dua ediverin kızlar gitgide soğuyorum eşimden bütün eksiklerini ve hatalarını düşünüp düşünüp gözümde büyütüyorum.keşke beni yalnız bırakmasaydı 2 gecedir yalnızım :14::14::14:

Canım yazdıklarına çok üzüldüm, ne olursa olsun eşin keşke gece eve gelse, çünkü farklı ortamlarda bulunmanız aranızı daha da soğutur, insan eşiyle sorun yaşayınca hiçbişeyden zevk almıyo anlayabiliyorum seni, Rabbim tez zamanda aranızdaki sıkıntıları gidersin inşallah...

Bugün ben de burda çok sevdiğim bi arkadaşıma gittim , 45 günlük bi bebişi var :emir_bebek: o nasıl güzel bi kokuydu öyle misler gibi kokuyodu içim gitti :nazar: :nazar: ama bizim bebiş için daha zaman var :19: seneye yaza hamile kalma planlarım var bakalım kısmet :emir_bebek:

zyv hatırlıyor musun düğündaştık biz seninle :) Sonradan siz ertelemiştiniz.
Bebiş planlarımız da aynı zamanlar.Belki bebişler de akran olurlar.Gop'a gelmişsin.Ben de arnavutköydeyim.Bazen Gop'ta bağlarbaşı caddesine alışverişe geliyoruz.Bize çok yakın.Trendyolda,limangoda cıkan ürünlerin aynılarını bulabiliyoruz orada.Belki bir gün denk geliriz:7:

zyv hatırlıyor musun düğündaştık biz seninle :) Sonradan siz ertelemiştiniz.
Bebiş planlarımız da aynı zamanlar.Belki bebişler de akran olurlar.Gop'a gelmişsin.Ben de arnavutköydeyim.Bazen Gop'ta bağlarbaşı caddesine alışverişe geliyoruz.Bize çok yakın.Trendyolda,limangoda cıkan ürünlerin aynılarını bulabiliyoruz orada.Belki bir gün denk geliriz:7:

Hatırlamazmıyım canım ya , evet düğündaş olacaktık, yakınmışız seninle , karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek hergün bağlarbaşı caddesinden geçiyorum ben :))

iyi akşamlar kızlaaar

bi kaç gün çok zor zamanlar geçirdim ve hala geçiriyorum o yüzden yazmamıştım buraya sizleri de sıkmayayım diye ama neler olmuş böyle açıkcası çook üzüldüm kimseye de şu haklı bu haksız demek istemiyorum.burada harika bi dostluk kurduk ki;evimizin yuvamızın en mahrem mekanın resimlerini paylaştık.o yüzden alınganlık kırılganlık yüzünden bozmayalım bu zor bulunur güven ve kardeşliği LÜTFEN...

şimdi hepiniz kocacığınızla güzel güzel vakitler geçiriyorsunuz lakin ben ise evimde yapayalnızım eşimle tartıştık ve meseleyi gurur konusu yaptı akşamları da eve gelmiyo ve ne onun annesigile ne kendi annemlere bişey anlatamıyorum.dün gururumu çiğnedim yakın olmaya çalıştım rahat bırakmamı istedi.çok kırıldım ve incindim.dua ediverin kızlar gitgide soğuyorum eşimden bütün eksiklerini ve hatalarını düşünüp düşünüp gözümde büyütüyorum.keşke beni yalnız bırakmasaydı 2 gecedir yalnızım :14::14::14:

aaaa o ne demekmiş öyle yaa seni bırakıp nerde kalıyo 2 gündür
canım beniimmm üzüldüm bak şimdi, birbirinizi çok seviyosunuz, neden bu kadar uzatıyosunuz küslüğü dicem ama suçlu ne olursa olsun eşin bence
bırakıp gitmemeliydi, ama hatasını anlar umarım
bence kesinlikle bu yaptığının yenilir yutulur bir tarafı olmadığını belirt barışsanız bile uzun süre etkisinde kalmış gibi yap ki bir daha yapamasın

annenlere de sakın bişey anlatma, siz barışırsınız nasılsa unutulur bunlar
ama aileler unutmuyo canım yazık üzme boşuna

bu arada aslında ben de sinirlliyim, o yüzden sabahın 6 buçuğunda uyandım daha da uyuyamadım

görümcem gecen hafta İstanbul'a geldi umreye gidecek on gün sonra
ben
bir buçuk aydır yatıyorum neredeyse her akşam hastahanedeyiz bunu bilmesine ragmen zahmet edip ziyaretime gelmedi
annemlerdeyiz mayısın başından beri biliyosunuz vertigom var yerimden kalkınca her an atak geçirip bayılabiliyorum, doktor tuvalet haricinde kalkma vücut dengen yerine gelene kadar dedi
anneciğim de bana zaten bakıyor hiçbişeyimi eksik etmeden

bu görümcemden hep bahsediyodum, 2 ayda bir İstanbul'a gelir, 3-4 ay kalır bu sürenin yarısından fazlasını bizde geçirir
ama şimdi biz evde yokuz dolayısıyla bizim evimize gidemiyo, hiç arayıp sormuyo hanfendi
neyse dün akşam aradı eşimi, benim bavulumu kullanmak istiyormuş, ben de tamam gelsin alsın dedim
o da dediki "abi ben cuma günü geleyim haftasonunu sennle brlikte sizin evde geçirelim, hem benim alışveriş yapmam lazım beraber gideriz" dedi
eşim de "ben ahseni kesinlikle bırakmam her an fenalaşabiliyor" dedi
o da "eee sen işteyken fenalaşınca ne oluyor?" dedi
eşim de "kardeşim ben işe mecbur gidiyorum, eve koşarak geliyorum, atak geçirdiği anda da taksiye atlayıp yanına koşuyorum, hele haftasonları bi an bile başından ayrılmam" dedi
(gerçekten de öyle kızlar, atagım şiddetli oldugu zamanlarda yürüyemediğim için tuvalete bile kucağında getirip götürüyo beni)
görümcem de bunun üzerine alındı, ben de senin kardeşinim bana da zaman ayırman gerekiyo gibilerinden konuştu
eşim de daha fazla uzatmayıp kapattı

sırf işleri düştüğünde abileri aklına geliyo zaten, işleri düşmeyince ne ararlar ne sorarlar
abisinin parasız oldugu dönemlerde yüzüne bile bakmıyolardı yapayalnız bırakmışlardı
şimdi parası bol ya "abim abim" derler başka bişey demezler
ayy nasıl sinirlendim nasıl sinirlendiiiimmm gece gece o telefonu duvara atasım geldi
hala da sinirliyim

iyi akşamlar kızlaaar

Canım ya üzme kendini, eşinede mesaj çek ara.Sen alttan alan ol,küçük bir sorunu büyütmek çok saçma falan de.Alınganlık yapma,eninde sonunda yelkenler fora yapacak.Aranız düzeldikten sonrada yarın falan, kendince haklı oldugun yerleri söylersin.

Olaya biraz daha pozitif bak,o senin sevdiğin adam. Öle kendini salıverme, ne öle hemen sakinleştirici falan.Ne kdar güçlü bir kadın oldugunu göster,önce kendine sonra eşine.Hadi bakalım:34:

bu arada aslında ben de sinirlliyim, o yüzden sabahın 6 buçuğunda uyandım daha da uyuyamadım

görümcem gecen hafta İstanbul'a geldi umreye gidecek on gün sonra
ben
bir buçuk aydır yatıyorum neredeyse her akşam hastahanedeyiz bunu bilmesine ragmen zahmet edip ziyaretime gelmedi
annemlerdeyiz mayısın başından beri biliyosunuz vertigom var yerimden kalkınca her an atak geçirip bayılabiliyorum, doktor tuvalet haricinde kalkma vücut dengen yerine gelene kadar dedi
anneciğim de bana zaten bakıyor hiçbişeyimi eksik etmeden

bu görümcemden hep bahsediyodum, 2 ayda bir İstanbul'a gelir, 3-4 ay kalır bu sürenin yarısından fazlasını bizde geçirir
ama şimdi biz evde yokuz dolayısıyla bizim evimize gidemiyo, hiç arayıp sormuyo hanfendi
neyse dün akşam aradı eşimi, benim bavulumu kullanmak istiyormuş, ben de tamam gelsin alsın dedim
o da dediki "abi ben cuma günü geleyim haftasonunu sennle brlikte sizin evde geçirelim, hem benim alışveriş yapmam lazım beraber gideriz" dedi
eşim de "ben ahseni kesinlikle bırakmam her an fenalaşabiliyor" dedi
o da "eee sen işteyken fenalaşınca ne oluyor?" dedi
eşim de "kardeşim ben işe mecbur gidiyorum, eve koşarak geliyorum, atak geçirdiği anda da taksiye atlayıp yanına koşuyorum, hele haftasonları bi an bile başından ayrılmam" dedi
(gerçekten de öyle kızlar, atagım şiddetli oldugu zamanlarda yürüyemediğim için tuvalete bile kucağında getirip götürüyo beni)
görümcem de bunun üzerine alındı, ben de senin kardeşinim bana da zaman ayırman gerekiyo gibilerinden konuştu
eşim de daha fazla uzatmayıp kapattı

sırf işleri düştüğünde abileri aklına geliyo zaten, işleri düşmeyince ne ararlar ne sorarlar
abisinin parasız oldugu dönemlerde yüzüne bile bakmıyolardı yapayalnız bırakmışlardı
şimdi parası bol ya "abim abim" derler başka bişey demezler
ayy nasıl sinirlendim nasıl sinirlendiiiimmm gece gece o telefonu duvara atasım geldi
hala da sinirliyim

hiç boşu boşuna sinir olma canım,eşin gereken cevabı vermiş kardeşine.Bebeğini düşünerek sinir stres yapma kendine:34:

kızlar benim bebeğim tam 2 buçuk aylık oldu, göbişimde yavaş yavaş belli olmaya başladı:))))
zayıfım dye heralde ufacıcık belirmesine ragmen hemen farkediliyo
ayy inanmıyorum ya büyüyo benim minnoşum

Güanydın herkeseeeee
Ocw hiç sinirlerini bozma bu dönemlerde sakin ve huzurlu olman gerek bebiş için. Miracle canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda aranız düzelir ama aranızda ne geçti bilmiyorum ama eşin biraz abartmış. Sakin ol ve kimseye anlatma hedef olmasın ailene karşı canım. Jeloşş pinguuu sizler nasılsınız bebişlerrrrr nasılll:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın bayanlar;
miracle canım ya üzüldüm gerçekten böyle olmanıza ama bencede uzatmayın gerçi sen yine üstene düşeni yapmışsın ama o yanaşmamış.yanlış davranmış sana karşı ne olursa olsun seni yanlız bırakmamalı.gelmemesi seni çok üzdüğünü anlatmalısın bidaha yapmasın inş.aranız düzelir tatlım bian evvel.
ocwmays canım sende takma bunları kafana eşin gerçekten olması gerekeni yapıyo içini rahat tut senin değil onların canı sıkılsın. :34:

merhaba hanımlar nasılsınız yazamadım birkaç gündür herkes iyidir umarım annemin tahlilleri de temiz çıktı çok mutluyum sizler neler yapıyorsunuz

merhaba hanımlar nasılsınız yazamadım birkaç gündür herkes iyidir umarım annemin tahlilleri de temiz çıktı çok mutluyum sizler neler yapıyorsunuz

çok sevindim canım.Ne zamandır gelemiyordum bu aralara.napıyosun?Nasılsın? Annen nasıl hastamıydı? Kpss hazırlıgı nasıl gidiyor?

çok sevindim canım.Ne zamandır gelemiyordum bu aralara.napıyosun?Nasılsın? Annen nasıl hastamıydı? Kpss hazırlıgı nasıl gidiyor?

evet canım görememiştim seni ne zamndır buralarda annemin kanaması vardı da rahiminden parça alınıp bakıldı 3 haftadan beri içim içimi yiyodu kötü bişi çıkarsa die neyseki şükür temiz çıktı kpss hazırlığı son sürat devam ediyo çok da az zaman kaldı stres oluyorum bazen ama nasip ben elimden geleni yapıyorum nasipten fazlası da olmuo hakkımda hayırlısı.Sen nasılsın müsait olduğumuz bi zaman tanışsak aslında ne güzel olurdu sende istersen tabiki

Back