bunlarda salon takımımız, ama bu koltuğun grisi olacak..
yemek masası ve konsolunu almayı düşünüyoruz, evi tuttuktan sonrada salonun büyüklüğüne göre ya bu resimdeki küçük tv ünitesini ya da bu modelin daha büyüğü var onu alacaz gibi. ama vitrini almayı düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 164944 Eki Görüntüle 164945 Eki Görüntüle 164946 Eki Görüntüle 164947
canım gardırobu unutmuşum sonradan farkettim ekledim.. yatak odası takımının adı "İstanbu yatak odası" Mekan mobilyada beğendik.. fiyatı 4.000 tl ama peşin olursa 2.750tl ye verecekler, peşin almayı düşünüyoruz arada çok fark var çünkü..
yemek odası takımını komple almayacağımız için ayrı ayrı fiyat aldık. Yemek odası takımı ile koltuk takımları aynı model. Adı "Fiore" bunuda sistem mobilya diye bi yerde beğendik.
yemek masası: 750 tl
Sandalyeleri: 600 tl
konsol: 850 tl
büyük tv ünitesi (resmi yok) : 1.950 tl
koltuk takımı: 3.250 tl
:97: tv ünitesi çok pahalı
Az önce salon takımı derken yemek odası takımı için farklı alternatiflere de bakabilirsin demiştim yanlış olmuşcanım yatak odasını kaçırma derim fiyat da peşinde iyiymiş, gerçekten çok beğendim. Koltuk ve yemek odası takımın da güzelmiş canım ben daha hiç girmedim mobilya meselesine
birde yatak odasının yatağı bazalı. ama bazayı yere sıfır yapmışlar tam istediğimiz gibi. diğer türlü bazalı modeller birde üstüne yatak gelince çok yüksek duruyor biz öyle istemiyorduk.. bunu özellikle bazasınıda çok derin yapmamışlar, yani bazasız gibi duruyor, en çok o yönünü beğendik zaten..
Eki Görüntüle 164955
evet zaten yemek odası takımında biraz kararsızız. :26: yemek odası takımını bellonada pera yemek odası var onunla değiştirebiliriz, haftaya belli olacak.. bellonadaki takımda çok hoşumuza gitti. ama kalite olarak fiore çok daha kaliteli
Hmm pera da güzelmiş, sen de anlaşılan benim gibi beyaz mobilyayı seviyorsun
mekan mobilya üretici bir firma değil.. ben sorarım nerden aldıklarını ya inegöl yada ankaradır. hangi firmadan aldıklarını bildikten sonra her şehirden bulabilirsin. mobilyacılar aynı yerlerden alıyor zaten genellikle ama tabi herkes farklı modeller getirtiyor. o firmayla çalışan mobilyacıyı bulursunuz ona model adını söylersiniz belki vardır veya getirtirler.
çok memnun olurum canım nerden aldıklarını öğrenirsen, zaten bi ara inegöle gidip mobilya bakmayı düşünüyorduk, çok iyi olur bizim için
haftaya inşallah almaya gittiğimizde sorarım
şimdi mobilyacıları gezerken fiyatları falan not aldığım kağıda baktım bu yatak odasına da inegöl diye not almışım :81:
Canım yatak odası çok güzel ve kullanışlı
Yalnız fiatı çok uygun, dikkat et kaplama olmasın
Sandalyelerini ve masanı da çok begendim
Hayırlısı olsun inş.
teşekkür ederim canım, evet fiyatı gerçekten çok uygun modelide kullanışlı ve güzel. kaplama dediğin suntalem mi oluyor? bu zaten lake değil, suntalem galiba. ama çok gezdik heryere baktık, öyle kalitesizler gibi değil.
Eftelya hayırlı olsun yatak odan, güzel günlerde kullan inş.
Salon takımlarını da mı siyah beyaz düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?