2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nurrr çok sevindim canım gözün aydın.:nazar:...darısı bizlerin başına...sende bulantılar başladı mı???Nasıl gidiyor gebelik??

Hadi bakalım canım...İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz...heyecan beni de sardı walla...pazartesi lkısmetse benimkide....

Ayyyy walla heyecendan karnıma ağrılar giriyor...aynı dönemdeyiz yaaa kendim girecek gibi heyecanlanıyorum...bol şanslar ...........

vitamin ilaçları canım özellikle dışkının renginde koyulaşma yapabilir....

:)))

Bu fikri bende düşünmüştüm...:))))komik olurdu walla....:90:

ellerim buz gibi heyecandan mesai bitsinde hayırlısıyla

benim 5 gün bişey yoktu tam geçti sandım ilk önce pembe sonra kahverengi geldi kahverengi biten bir kanamanın işaretiymiş öyle diyorlar 9 ay kanaması olupta doguranda var iyşallah bişey olmaz akşama bakalım dr ne diyecek

inş. hiçbişeycikler olmayacak bize de.sen dinlenebiliyor musun bari?çalışıyormusun yoksa evde misin?

inş. hiçbişeycikler olmayacak bize de.sen dinlenebiliyor musun bari?çalışıyormusun yoksa evde misin?

çalışıyorum evde eşim sagolsun bişey yaptırmıyor doktor yolculugu ve ilişkiyi yasakladı rapor al demedi hiç..bende eve gider gitmez hop yatıyorum sabah ki progestan mahvediyor beni leyla gibi oluyorum sende kullanıyormusun hap

Kızlar ben de dün gece rüyamda kocaman kocaman balıklar tutuyordum. Balık kısmet derler. Misina elimde kıpır kıpır oynuyor ucunda balıklar, çok net hissediyorum, balık tutmuş olanlar bilir:)

Sanki bu bir işaret mi, bebişimin kıpır kıpır kalbini göreceğimin mi işareti?

çalışıyorum evde eşim sagolsun bişey yaptırmıyor doktor yolculugu ve ilişkiyi yasakladı rapor al demedi hiç..bende eve gider gitmez hop yatıyorum sabah ki progestan mahvediyor beni leyla gibi oluyorum sende kullanıyormusun hap

evet bende kullanıyorum günde üç kere,doktor tek bir dozunu bile atlama düzenli kullan dedi.aksi taktirde kanama çoğalabilirmiş bir dozunu atlarsam.ya benim eşim benden geç geliyor eve ve çok yoğun çalışıyor.yemekleri şimdilik yapabildiğim kadarıyla ben yapıyorum.sonra hep yatış iyice tembelleştim valla.

Kızlar ben de dün gece rüyamda kocaman kocaman balıklar tutuyordum. Balık kısmet derler. Misina elimde kıpır kıpır oynuyor ucunda balıklar, çok net hissediyorum, balık tutmuş olanlar bilir:)

hayırdır iyşallah ne güzel bir rüya balık kısmettir tabi

canım çok ama çok güzel bir rüya:nazar::nazar:.....bence bugün güzel haberle alacaksın bebeğinin kalbinin balık gibi kıpır kıpır olduğunu göreceksin....

bende de oluyor lekelenme ne zaman geçecek ya :(((

canım sen keseyi görmeye gitmişmiydin doktora?stres yapıyoruz ondan giriyor rüyalarımıza,kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın.Allahım çok şükür ne güzel bir duygu değil mi?

Evet keseyi gördüm,birde kalp atışlarını duysaydım...

hyaırdır iyşallah diyelim hayra çıksın

Hayır olsun inşallah

bende senin durumundayım pazartesi randevum kalp atışları için....aynen dün gece çok sıkıntılı
uyudum kabuslar gördüm...uynadıkça karnımı tuttum ya duyamazsak pıt pıtları diye bir korku sardı içimi....iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli stres yapmamak önemli çünkü....onu kaybetmek istemiyorummmmmmmmmmmm.....:25:onu çok seviyorum......:nazar::emir_bebek:

Kafamızı çok takıyoruz,korkular,endişeler,stres offfff

İnşallah,çok güzel bir rüya

evet bende kullanıyorum günde üç kere,doktor tek bir dozunu bile atlama düzenli kullan dedi.aksi taktirde kanama çoğalabilirmiş bir dozunu atlarsam.ya benim eşim benden geç geliyor eve ve çok yoğun çalışıyor.yemekleri şimdilik yapabildiğim kadarıyla ben yapıyorum.sonra hep yatış iyice tembelleştim valla.

ben iki defa içiyorum saatimi kurdum hiç aksatmıyorum eşim bişey elletmiyor ama mutfaga girmeye cesaret edemiyorum bomba at kaç valla o halde:)

merhaba kızlar 4.aydan sonra hareketlerini minik pıt pıtları hissetmeye başlıyorsunuz o pıt pıtlar başladığı zaman şimdiki kadar endişe etmezsiniz iyi olduğunu anlarsınız ama bazen pıtlamadıkları zamanda olucak nadirde olsa o zaman birazcık korkacaksınız olabiliyor arada özellikle son aylarda zorlaşıyor hareketleri

karın büyümesine gelince benim 4. ayda başlamıştı bazısı duymuşsunuzdur iç karnı geniş derler o türden olanların çok sonra belli oluyor karnı benim baya bi geniş karnım vardı gören ikiz zannediyordu 4. ayda başlarız göbüş fotosu koymaya :)

vitaminler kakada koyuluk yapar canım kan görmediğn sürece korkma

kanaması olan arkadaşlar muhakkak dinlenin dinlenmeden olmuyor malesef özellikle gaz yapıcı yiyeceklerden kaçının gazla birlikte çok zorlama oluyor kanamanız artabilir

ben eylul annesi degilim benimde yarin tam 2 aylık oluyor
yarın ins kalp atişlarını duymaya gıdecegız
kesın duyulur dımı 2 aylıkken...

ben iki defa içiyorum saatimi kurdum hiç aksatmıyorum eşim bişey elletmiyor ama mutfaga girmeye cesaret edemiyorum bomba at kaç valla o halde:)

birde benim evin halini düşünsenize benim bi tane yaramaz oğlum var evde kendisi birebir bombaın kendisi evde karıştırmadığı dağıtmadığı dökmediği yer yok artık özel şeyleri ona zarar verebilcek şeyleri kaldırabileceğimiz yer kalmadı sandalye çekiyor yine çıkıyor her yere bide ona koşturuyorum ben dün sen git sabun al yala şok oldum :53: ya işte sürekli takipteyim uykum felaket yaramazı bırakıp uyuyamıyorum salak salak geziyorum akşamda eşim geliyor anneci bir oğlum var gitmiyor babaya yine anne diyor başka bişey demiyor yandım ben ya 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum zorlanıyorum çok

çook geçmiş olsun haklısın salgın aldı başını gidiyor..kuşburnu deyince dikkatimi çekti normalde şifalı olan bitki çayları gebelikte düşüge neden olabiliyormuş adaçayı gibi kuşburnunu duymadım ama genel olarak tohumlu bitkiler dediler senin bir bilgin var mı

canim ben bir onceki kontrolde sormustum ozellikle icmemi soyledi..vucut direncini yukselten seyler ye ic demisti ama sanirim ben yeterince bunu yapamadim ki hasta oldum ama cok sukur bugun iyiyim..

adacayini icmemek gerektigini ben de duymustum dusuge sebep oluyormus.aslinda bunlari arastirip yazmak lazim

Allah'a emanet bebislerimiz:49:

ya ben en son gittigimde doktorum otohipnoz ile dogumdan bahsetti. kendisi daha once boyle dogumlar yaptirmis.. 9 ay boyunca yapman gereken bazi seyler var.bunlar da dogumda rajhatlamaya sebep oluyormus..bununla ilgili bisiyler bilen var mi?

ya ben en son gittigimde doktorum otohipnoz ile dogumdan bahsetti. kendisi daha once boyle dogumlar yaptirmis.. 9 ay boyunca yapman gereken bazi seyler var.bunlar da dogumda rajhatlamaya sebep oluyormus..bununla ilgili bisiyler bilen var mi?

merhaba bayanlar..
bununla ilgili bir haber okumuştum bende..doğum öncesi hipnoz seanslarına katılman gerekiyomuş sanırım..bu şekilde doğum yaklaşınca kendi kendine hipnoz olup beynindeki doğum korkusunu yenerek daha rahat doğurabiliyomuşsun galiba..

6.haftada genellikle duyuluyor canim ama bazi bebekler nazli oluyor 8.haftada bile duyan var:) genelde 6.haftada duyuluyor pitpitlari insallah duyarsin guzel haberlerini alalim:nazar:

erken gibi bana doktor kendi tarih verdi bugün 6+3 üm ayın 26'sında 7+3 olacağım. 26'sında gel dedi.

benimde perşembe günü randevum aşagı yukarı dedigin gibi olucak benimkide 6 +3 nasıl yarın olacak yaa

banada doktor 6+5de gel dedi.bende cumaya gidicem kalp sesine .bakalım hayırlısı olsun .duyarız inş.

inşallah duyarız kızlarrr :18:

Back