2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tşkrler arkadaşlar birkaç gündür girememiştim.şimdi çok daha iyiyim gelmiyor artık ama ben yine de progestanı kullanıyorum.doktorum bebişte birşey yok dedi tekrar dinledik kalp atışlarını.10 gün rapor yazdı hiçbir yere kalkmıycaksın wc hariç dedi.şu an eşim etrafımda fır dönüyor.ben böyle yata yata iyice göbek salıcam herhalde.dün de annem geldi bikaç günlük yemek yapmaya.ilişki zaten biz bebeği öğrendikten sonra 1 kere olmuştu.eşim çok pimpiriklidir.şimdi de akıntıdan dolayı yasak.3.5 aylık olana kadar progestanı alacaksın dedi doktor.haftaya salı tekrar muayenem var duruma göre raporu uzatacak veya kesecek.bir sorum var kızlar benim sanki progestan almaya başladığımdan beri üyük tuvaletim siyah geliyor.alakası olabilir mi acaba?elevit de alıyorum

kizlar tam 1 haftadir yatiyorum.. nereden kaptim bilemiyorum ama hapsirmaktan ve burnumu silmekten yoruldum . bir haftadir yemedigim greyfurt,kivi,elma..icmedigim kusburnu, balli limon kalmadi.. aman dikkat edin cok salgin var..insan hasta olmaktan degil de bebege birsey olacak diye. neyse bugun ayaga kalktim artik ama yatar oturur vaziyetteyim....

eşim muayneden sonra yemege çıkalım mi diye sordu olmaz deyincede tabi kızlar bekler dimi diyor hatta dahiyane bir fikri var neden eylül babaları yok ki diyor:)

evet ben de bunu düşündüm ama sanırım hep bizim dedikodumuzu yaparlar:))

tşkrler arkadaşlar birkaç gündür girememiştim.şimdi çok daha iyiyim gelmiyor artık ama ben yine de progestanı kullanıyorum.doktorum bebişte birşey yok dedi tekrar dinledik kalp atışlarını.10 gün rapor yazdı hiçbir yere kalkmıycaksın wc hariç dedi.şu an eşim etrafımda fır dönüyor.ben böyle yata yata iyice göbek salıcam herhalde.dün de annem geldi bikaç günlük yemek yapmaya.ilişki zaten biz bebeği öğrendikten sonra 1 kere olmuştu.eşim çok pimpiriklidir.şimdi de akıntıdan dolayı yasak.3.5 aylık olana kadar progestanı alacaksın dedi doktor.haftaya salı tekrar muayenem var duruma göre raporu uzatacak veya kesecek.bir sorum var kızlar benim sanki progestan almaya başladığımdan beri üyük tuvaletim siyah geliyor.alakası olabilir mi acaba?elevit de alıyorum
geçmiş olsun canm progestan kullanmadım hiç ama elevit vitamin ilacı değilmi ondan olabilir vitaminler öle yapar hatta idrarını çok kokulu yapar kardeşim kullanmıştı ondan biliyorum kakanın rengi tehlike geçene kadar kalkma yerinden sen ne olur ne olmaz

kizlar tam 1 haftadir yatiyorum.. nereden kaptim bilemiyorum ama hapsirmaktan ve burnumu silmekten yoruldum . bir haftadir yemedigim greyfurt,kivi,elma..icmedigim kusburnu, balli limon kalmadi.. aman dikkat edin cok salgin var..insan hasta olmaktan degil de bebege birsey olacak diye. neyse bugun ayaga kalktim artik ama yatar oturur vaziyetteyim....

çook geçmiş olsun haklısın salgın aldı başını gidiyor..kuşburnu deyince dikkatimi çekti normalde şifalı olan bitki çayları gebelikte düşüge neden olabiliyormuş adaçayı gibi kuşburnunu duymadım ama genel olarak tohumlu bitkiler dediler senin bir bilgin var mı

geçmiş olsun canım sanada korkma grip bebişleri etkilemez fazla

Bu gece bebeğimle ilgili kabuslar gördüm...Sanırım kafama çok takıyorum,bende cumartesi günü gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah...Tabi sabredebilirsem :50:

iyşallah güzel haberler cümlelimize nasip olur kanamamda bitmiştir diycem ama daha bu sabah kahverengi akıntım vardı:(
bende de oluyor lekelenme ne zaman geçecek ya :(((
Bu gece bebeğimle ilgili kabuslar gördüm...Sanırım kafama çok takıyorum,bende cumartesi günü gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah...Tabi sabredebilirsem :50:

canım sen keseyi görmeye gitmişmiydin doktora?stres yapıyoruz ondan giriyor rüyalarımıza,kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın.Allahım çok şükür ne güzel bir duygu değil mi?

Son düzenleme:
slm arkadaslar bizde kesemizi gördük kalp atıslarını duyduk cok şükür her sey yolundaymış.cok güzel bir duygu minnacık küçük kalbi pıt pıt nasıl da atıyo:nazar:

Nurrr çok sevindim canım gözün aydın.:nazar:...darısı bizlerin başına...sende bulantılar başladı mı???Nasıl gidiyor gebelik??
akşama randevumuz var bakalım kalbimizi duyabilecekmiyiz sabahta kahverengi akıntı oldu yine ama akşam ola hayrola bu arada hepinize günaydıııın
Hadi bakalım canım...İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz...heyecan beni de sardı walla...pazartesi lkısmetse benimkide....
Muayene sırası mı gelmiyor? Öncekiler uzuyor herhalde, öyle mi? Ben gerginim biraz, biraz da rahatım, duyacağıma inandırıyorum kendimi:) Sorun olmayacak diyorum.
Ayyyy walla heyecendan karnıma ağrılar giriyor...aynı dönemdeyiz yaaa kendim girecek gibi heyecanlanıyorum...bol şanslar ...........
vitamin ilaçları canım özellikle dışkının renginde koyulaşma yapabilir....
eşim muayneden sonra yemege çıkalım mi diye sordu olmaz deyincede tabi kızlar bekler dimi diyor hatta dahiyane bir fikri var neden eylül babaları yok ki diyor:)
:)))
evet ben de bunu düşündüm ama sanırım hep bizim dedikodumuzu yaparlar:))

Bu fikri bende düşünmüştüm...:))))komik olurdu walla....:90:

bende senin durumundayım pazartesi randevum kalp atışları için....aynen dün gece çok sıkıntılı
uyudum kabuslar gördüm...uynadıkça karnımı tuttum ya duyamazsak pıt pıtları diye bir korku sardı içimi....iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli stres yapmamak önemli çünkü....onu kaybetmek istemiyorummmmmmmmmmmm.....:25:onu çok seviyorum......:nazar::emir_bebek:

bende de oluyor lekelenme ne zaman geçecek ya :(((

canım sen keseyi görmeye gitmişmiydin doktora?stres yapıyoruz ondan giriyor rüyalarımıza,kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın.Allahım çok şükür ne güzel bir duygu değil mi?

benim 5 gün bişey yoktu tam geçti sandım ilk önce pembe sonra kahverengi geldi kahverengi biten bir kanamanın işaretiymiş öyle diyorlar 9 ay kanaması olupta doguranda var iyşallah bişey olmaz akşama bakalım dr ne diyecek

Back