günaydın kızlar nasılsınız?
günaydııın heyecanlıyız çünkü akşama randevumuz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız?
gunaydiiiiiiiiiiiiiiin
hadi aksama guzel haberlerle gelirsin ins. minigini mi goreceksin![]()
hadi bakalım büyük buluşma:))
eşim muayneden sonra yemege çıkalım mi diye sordu olmaz deyincede tabi kızlar bekler dimi diyor hatta dahiyane bir fikri var neden eylül babaları yok ki diyor:)
geçmiş olsun canm progestan kullanmadım hiç ama elevit vitamin ilacı değilmi ondan olabilir vitaminler öle yapar hatta idrarını çok kokulu yapar kardeşim kullanmıştı ondan biliyorum kakanın rengi tehlike geçene kadar kalkma yerinden sen ne olur ne olmaztşkrler arkadaşlar birkaç gündür girememiştim.şimdi çok daha iyiyim gelmiyor artık ama ben yine de progestanı kullanıyorum.doktorum bebişte birşey yok dedi tekrar dinledik kalp atışlarını.10 gün rapor yazdı hiçbir yere kalkmıycaksın wc hariç dedi.şu an eşim etrafımda fır dönüyor.ben böyle yata yata iyice göbek salıcam herhalde.dün de annem geldi bikaç günlük yemek yapmaya.ilişki zaten biz bebeği öğrendikten sonra 1 kere olmuştu.eşim çok pimpiriklidir.şimdi de akıntıdan dolayı yasak.3.5 aylık olana kadar progestanı alacaksın dedi doktor.haftaya salı tekrar muayenem var duruma göre raporu uzatacak veya kesecek.bir sorum var kızlar benim sanki progestan almaya başladığımdan beri üyük tuvaletim siyah geliyor.alakası olabilir mi acaba?elevit de alıyorum
kizlar tam 1 haftadir yatiyorum.. nereden kaptim bilemiyorum ama hapsirmaktan ve burnumu silmekten yoruldum . bir haftadir yemedigim greyfurt,kivi,elma..icmedigim kusburnu, balli limon kalmadi.. aman dikkat edin cok salgin var..insan hasta olmaktan degil de bebege birsey olacak diye. neyse bugun ayaga kalktim artik ama yatar oturur vaziyetteyim....
kizlar tam 1 haftadir yatiyorum.. nereden kaptim bilemiyorum ama hapsirmaktan ve burnumu silmekten yoruldum . bir haftadir yemedigim greyfurt,kivi,elma..icmedigim kusburnu, balli limon kalmadi.. aman dikkat edin cok salgin var..insan hasta olmaktan degil de bebege birsey olacak diye. neyse bugun ayaga kalktim artik ama yatar oturur vaziyetteyim....
evet ben de bunu düşündüm ama sanırım hep bizim dedikodumuzu yaparlar:))
ne güzel doktordan güzel haberlerle dönersiniz inş.benim randevum haftaya,çok sabırsızlanıyorum,sanki günler geçmiyor..
bende de oluyor lekelenme ne zaman geçecek yaiyşallah güzel haberler cümlelimize nasip olur kanamamda bitmiştir diycem ama daha bu sabah kahverengi akıntım vardı![]()
Bu gece bebeğimle ilgili kabuslar gördüm...Sanırım kafama çok takıyorum,bende cumartesi günü gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah...Tabi sabredebilirsem![]()
Bu gece bebeğimle ilgili kabuslar gördüm...Sanırım kafama çok takıyorum,bende cumartesi günü gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah...Tabi sabredebilirsem![]()
slm arkadaslar bizde kesemizi gördük kalp atıslarını duyduk cok şükür her sey yolundaymış.cok güzel bir duygu minnacık küçük kalbi pıt pıt nasıl da atıyo![]()
Hadi bakalım canım...İnşallah güzel haberlerle geleceksiniz...heyecan beni de sardı walla...pazartesi lkısmetse benimkide....akşama randevumuz var bakalım kalbimizi duyabilecekmiyiz sabahta kahverengi akıntı oldu yine ama akşam ola hayrola bu arada hepinize günaydıııın
Ayyyy walla heyecendan karnıma ağrılar giriyor...aynı dönemdeyiz yaaa kendim girecek gibi heyecanlanıyorum...bol şanslar ...........Muayene sırası mı gelmiyor? Öncekiler uzuyor herhalde, öyle mi? Ben gerginim biraz, biraz da rahatım, duyacağıma inandırıyorum kendimi:) Sorun olmayacak diyorum.
vitamin ilaçları canım özellikle dışkının renginde koyulaşma yapabilir....tşkrler arkadaşlar birkaç gündür girememiştim.şimdi çok daha iyiyim gelmiyor artık ama ben yine de progestanı kullanıyorum.doktorum bebişte birşey yok dedi tekrar dinledik kalp atışlarını.10 gün rapor yazdı hiçbir yere kalkmıycaksın wc hariç dedi.şu an eşim etrafımda fır dönüyor.ben böyle yata yata iyice göbek salıcam herhalde.dün de annem geldi bikaç günlük yemek yapmaya.ilişki zaten biz bebeği öğrendikten sonra 1 kere olmuştu.eşim çok pimpiriklidir.şimdi de akıntıdan dolayı yasak.3.5 aylık olana kadar progestanı alacaksın dedi doktor.haftaya salı tekrar muayenem var duruma göre raporu uzatacak veya kesecek.bir sorum var kızlar benim sanki progestan almaya başladığımdan beri üyük tuvaletim siyah geliyor.alakası olabilir mi acaba?elevit de alıyorum
:)))eşim muayneden sonra yemege çıkalım mi diye sordu olmaz deyincede tabi kızlar bekler dimi diyor hatta dahiyane bir fikri var neden eylül babaları yok ki diyor:)
evet ben de bunu düşündüm ama sanırım hep bizim dedikodumuzu yaparlar:))
bende de oluyor lekelenme ne zaman geçecek ya((
canım sen keseyi görmeye gitmişmiydin doktora?stres yapıyoruz ondan giriyor rüyalarımıza,kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın.Allahım çok şükür ne güzel bir duygu değil mi?