Aynı durumdayım.
Belirtilerim gidince korkmaya başladım:26:
benim göğüsler şiş ama ağrı sızlama kalmadı denecek kadar az???bende tedirgin oluyorum yaa...bulantılarda hafifledi tekrardan...anlamadım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım.
Belirtilerim gidince korkmaya başladım:26:
benim göğüsler şiş ama ağrı sızlama kalmadı denecek kadar az???bende tedirgin oluyorum yaa...bulantılarda hafifledi tekrardan...anlamadım...
bugün randevum vardı ama doktorum yoğun olduğu için pazartesiye kaldı pıt pıtlarını dinlemek çok canım sıkıldı ama...![]()
bugün randevum vardı ama doktorum yoğun olduğu için pazartesiye kaldı pıt pıtlarını dinlemek çok canım sıkıldı ama...![]()
merhaba arkadaşlar yazılanları okudum da bende de sivilcelenme çok oldu.Çok şükür başından beri bulantım yok ama iştahımda yok hiçsalı günü dr randevum var Allah hepimmizin yardımcısı olsun
Senin de aynı demek..
Umarım her şey yolundadır![]()
benim de birkaç gündür bulantılar hafifledi sabah bulantıları falan kalmadı denecek kadar az neden böyle oldu acaba hafiflemesi için biraz erken değil mi?
Başlaması gereken dönemde hafifledi bizimkiler.
Umarım sorun yoktur da bulantı yaşamadığımız için şanslı oluruz..
benimde göğüsler şiş ama acı ve ağrı yok dünden beri. gece uykuda çok fena oluyordu göğüslerim, sanki 3 kat büyümüş gibi geliyordu. dün olmadı. ayyy deliriiomuyum neyimmmm.
çok uyudum valla bugün bide bennn.
Senin bebişler uyuya uyuya kocaman olacaklar annesi![]()