2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün randevum vardı ama doktorum yoğun olduğu için pazartesiye kaldı pıt pıtlarını dinlemek çok canım sıkıldı ama...:59:

bugün randevum vardı ama doktorum yoğun olduğu için pazartesiye kaldı pıt pıtlarını dinlemek çok canım sıkıldı ama...:59:

merhaba arkadaşlar yazılanları okudum da bende de sivilcelenme çok oldu.Çok şükür başından beri bulantım yok ama iştahımda yok hiç :( salı günü dr randevum var Allah hepimmizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar yazılanları okudum da bende de sivilcelenme çok oldu.Çok şükür başından beri bulantım yok ama iştahımda yok hiç :( salı günü dr randevum var Allah hepimmizin yardımcısı olsun

İştahsızlık da bulantı gibi kötü oluyor zaten:59:

benim de birkaç gündür bulantılar hafifledi sabah bulantıları falan kalmadı denecek kadar az neden böyle oldu acaba hafiflemesi için biraz erken değil mi?

Başlaması gereken dönemde hafifledi bizimkiler.
Umarım sorun yoktur da bulantı yaşamadığımız için şanslı oluruz..

benim göğüsler şiş ama ağrı sızlama kalmadı denecek kadar az???bende tedirgin oluyorum yaa...bulantılarda hafifledi tekrardan...anlamadım...

Merhaba,

Benim de birkac gündür belirtilerde azalma oldu.-bu arada benim bebis bugun 8 haftalik oldu-Ben de endiseliydim ama cogumuzda durum ayniysa demek ki sorun yok.Belki de hamilelige alismaya basladik artik:) Güzel düsünelim, güzel olsun.Bebisler Allah`a emanet..

selam kızlar, bizim de bugün randevumuz vardı ama yarın sabaha erteledik.
benim de doktorum çok yoğun hiçbir randevumuza tam zamanında giremedik ama kendisini o kadar seviyorum ve ona güveniyorum ki değiştirmek aklıma gelmedi.
ki biz bazı talihsizlikler yaşadık dr ya da hastane değiştir dediler ama yapamadım güven kolay kurulmuyor, yaşanan talihsizliklerle de dr'um alakası yok o da bizler kadar çok üzüldü.

benim sizler gibi öğürten bulantılarım yok ama yesem de yemesem de sürekli içim çekilir gibi garip bir durum var ve bazen o anlarda konuşursam istifra edecekmişim gibi geliyor.

benim de cildim bozuldu sivilcelendim ve yağlandım.
ve başım ağrıyor. gebelikle birlikte kan basıncımız arttığı için normalmiş ama tadımı çok kaçırıyor.

hadi hazrlansana artık belizberkin vakit yaklaşıyor hala nettesin sen!!:)))

benimde göğüsler şiş ama acı ve ağrı yok dünden beri. gece uykuda çok fena oluyordu göğüslerim, sanki 3 kat büyümüş gibi geliyordu. dün olmadı. ayyy deliriiomuyum neyimmmm.
çok uyudum valla bugün bide bennn.

benimde göğüsler şiş ama acı ve ağrı yok dünden beri. gece uykuda çok fena oluyordu göğüslerim, sanki 3 kat büyümüş gibi geliyordu. dün olmadı. ayyy deliriiomuyum neyimmmm.
çok uyudum valla bugün bide bennn.

Senin bebişler uyuya uyuya kocaman olacaklar annesi:1:

Yemekteyizi izliyorum,canım inanılmaz ıspanaklı börek istedi.
Kalkıp yapayım bari:56:
Görüşürüz kızlar..

kızlar benimde tam aksine normalde bir sürü küçük kırmızı sivilceyle dolu olan suratım o kadar güzel oldu ki:))herhalde herkeste tersine tepiyor.bu arada ben de albüm-ajanda-rehber karışımı birşey buldum fiyatı 28.90mış galiba ama hala satışa girmedi sanırım."tıpış tıpış zamanlar" diye birşey ben almayı düşünyorum.isterseniz zamansız ajanda sitesinden bakın

Back