2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim..bugun moralim biraz daha iyi...unutmadan yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum,inşallah hepimiz 9 ayi sağlıkla bitiririz...

dün akşam dr.a gidince tiroidim yuksek cikmisti..bugun dr.a gittim..tiroid ultrasonu cektirdim ve kan tahlili yaptirdim..dr.hemen ilac verdi...EUTHYROX 25mg...her gun ac karnina alicakmisim..haftaya pzt.gunu tekrar gidicem dr.a..tiroidi durusmemiz lazimmis :59:

kalp atislarini da dun duyamadik..su an 5.5 haftalik...benimde sizlerin yazdigi gibi gec dollenme olmus cunku..bu cumartesi kalp atisini duyucaz biz :49: insallah

yeme konusuna gelince bende hep meyve-yogurt-sebze-balık agırlıklı besleniyorum..gunduz yogurt-meyve ve cevizden basla bisi yemiyorum..sabahlarida kepek ekmegi-sut bazen yumurta..hergun folik asitimi aliyorum bir de...

herkes tuvalet konusu yazmis :1: bende normalde cok su icen biriyim,ve cok wc e giderim..ozellikle gece bu baya artti...ama alistim...:61:

cinsel iliskiye gelince bize de dr.yasak dedi kesin...ay falanda soylemedi...ama esim cok anlayisli simdilik,hicbisi demiyor :1:

hepinizi ve bebisleri opuyorum... :54:

Son düzenleme:
evet cnm bizim seninle aynı gidiyor beni de doktorum ayın 26 sında çağırdı kalp atışı için.bence erken değil.:49:

ben sabah 9.30 a aldım randevuyu. sen kaçta gideceksin? kese var mı yok mu derken onu atlattık şimdi daha önemlisi kalp atışı ay inş pıt pıt pıt duyarız

ben sabah 9.30 a aldım randevuyu. sen kaçta gideceksin? kese var mı yok mu derken onu atlattık şimdi daha önemlisi kalp atışı ay inş pıt pıt pıt duyarız

ben daha almadım randevuyu eşimin işi ne zamana uygun olursa o saate alıyor.Valla aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok tereddütlüydüm kese varmı yokmu derken var çıktı çok şükür dedim aynen doktorda aynı şeyi söyledi.ben bir de 3 ay önce dış gebelik mi normal gebelik mi doktor anlayamadı öle bişey geçirdim kendi kendine kanamayla düştü.oyüzden çok korkmuştum ama çok şükür kese göründü şimdi kalp atışında sıra...çok heyecanlı...

ben daha almadım randevuyu eşimin işi ne zamana uygun olursa o saate alıyor.Valla aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok tereddütlüydüm kese varmı yokmu derken var çıktı çok şükür dedim aynen doktorda aynı şeyi söyledi.ben bir de 3 ay önce dış gebelik mi normal gebelik mi doktor anlayamadı öle bişey geçirdim kendi kendine kanamayla düştü.oyüzden çok korkmuştum ama çok şükür kese göründü şimdi kalp atışında sıra...çok heyecanlı...

evet iyi haberleri veririz inş

tubacığım valla aynı şeyleri yaşıyormuşuz çünkü benim de sat 6 aralık. ve kese küçükmüş dr öyle dedi. ben de korkmuştum ama sende de olduğuna göre normal herhalde. büyük ihtimal geç yumurtlama. ben daha önce yumurtlama(ovulasyon) testi yapmıştım normalde herkesin 14. -15. gün çıkan çift çizgi bende 19. gün çıkmıştı. bence yine geç yumurtlama vakası.

selam kızlar .. ben de bugün gittim bebişimi görmeye .. 7.2 mm olmuş kendileri :) bebek haftasından geride yani geç döllenme olmuş .. 6hafta 4 günlük çıktı ultrason büyüklüğüne göre.. kalp atışlarını gördük kızım eşim ve ben .. Allah ım sen büyüksün o kadar küçük ki..

bu arada sabah sağlık ocağına gittim önce aç olarak .. kan sayımı , üre, şeker , hormon tahlillerimi yaptırdım yarına alıcam .. geriye toksoplazma ve sarılık kalıyor onları da hastanede yaptırıcam .. sabah biraz erkenden gitmek gerekiyor ama çok rahat herhangi bir ücret ödemeden yarım saatte hallediliyor.. ertesi gün de sonuçlar veriliyor..

tubacığım valla aynı şeyleri yaşıyormuşuz çünkü benim de sat 6 aralık. ve kese küçükmüş dr öyle dedi. ben de korkmuştum ama sende de olduğuna göre normal herhalde. büyük ihtimal geç yumurtlama. ben daha önce yumurtlama(ovulasyon) testi yapmıştım normalde herkesin 14. -15. gün çıkan çift çizgi bende 19. gün çıkmıştı. bence yine geç yumurtlama vakası.

evet dr. aynen öyle söyledi.muhtemelen geç yumurtlama olmuştur dedi.

slm arkadaslar bizde kesemizi gördük kalp atıslarını duyduk cok şükür her sey yolundaymış.cok güzel bir duygu minnacık küçük kalbi pıt pıt nasıl da atıyo:nazar:

akşama randevumuz var bakalım kalbimizi duyabilecekmiyiz sabahta kahverengi akıntı oldu yine ama akşam ola hayrola bu arada hepinize günaydıııın

akşama randevumuz var bakalım kalbimizi duyabilecekmiyiz sabahta kahverengi akıntı oldu yine ama akşam ola hayrola bu arada hepinize günaydıııın

Herkese günaydınnnn:)
Aryamina biz de bu akşam 6da pıt pıt duymaya gidicez, sizinki kaçta?

saat 4 30 da ama sıra bir türlü gelmiyor eşim çok geriliyor:)hıçkıra hıçkıra aglamak geliyor içimden sen nasılsın

Muayene sırası mı gelmiyor? Öncekiler uzuyor herhalde, öyle mi? Ben gerginim biraz, biraz da rahatım, duyacağıma inandırıyorum kendimi:) Sorun olmayacak diyorum.

o yüzden banada 3 defa vaginal verdi. o bile sersemletiyor inan bana. çok güçlü bi ilaç bu. ama benim kanamam içerde. ondan sanırım, yoksa hap olarak al derdi.
sağlık olsun canım şurda içeceğimiz en fazla 2-3 hafta daha...
yeterki şu sorunları bi atlatalım göbek atacam valla,insanın sevincini yarıda bırakıyor.
Aynen ben de en az 4 defa kalkıyorum geceleri, bir de ben progastan içmememe ragmen işyerinde uyukluyorum, Allah bu dönemi sag salim atlamamaizi nasip etse bir...
amin canım,şuan işyerindeyim ve progestan aldım bayılacak gibiyim valla:))
çok geçmiş olsun.progesteron işe yarıyor ben kızımda hep kullandım hem içiyordum hem vajinadan.sadece sıkıntıya sokma kendini moral çok önemli..
doğru söylüyorsun dün moralimi bozdum işyerinde bir konuya akşlam eve geldim leke gelmiş yine,stres çok tetikliyor bence.
aramıza hoşgeldin arkadaşım bebişin hayırlı olsun
teşekkür ederim canım.seninde hayırlı olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin :)))

Muayene sırası mı gelmiyor? Öncekiler uzuyor herhalde, öyle mi? Ben gerginim biraz, biraz da rahatım, duyacağıma inandırıyorum kendimi:) Sorun olmayacak diyorum.

evet ne yazıkki muayne sırası geç geliyor benim doktor biraz popüler:)herşey güzel olacak diyelim güzel olsun umarım iyi haberleri konuşuruz

Back