Bende çok aşırı gitmiyorum geceleride 1 kere kalkıyorum uykudan
söylemesi ayıp, damla damla bile olsa, sıkıştırıyor beniii... ay ne olacak benim bu halim. kışın zaten artar benim wc lerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylemesi ayıp, damla damla bile olsa, sıkıştırıyor beniii... ay ne olacak benim bu halim. kışın zaten artar benim wc lerim.
Mümkün olduğunca sıcak tut kendini üşütmemeye çalış bide sen çoğul gebelik yaşıyacaksın 12.haftanda mutlaka rahim ağzını ölçtür ben rahim ağzı yetmezliğinden temmuzda kaybettim bebeklerimi sen tedbirli ol lütfen gerekirse rahime dikiş attırır rahatça geçirirsin hamileliğini
çok üzüldüm senin adına. 3üz gebelik yaşayan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi. doktorların asıl yönlendirmesi lazım bizi. biz nereden bilelim kiiii.
selam kızlarr,nasılsınız?
benim uykum çok ağır demekki :) sadece sabahın erken saatlerinde kalkıyorum çişe değişik olarak
selammm, yuvarlanıp gidiyoruz işteee...
çok acıktımmmmm ben yinee
Ahhh ben de acıkmak istiyoruummmmm
Çok özledim iştahla yemek yemeyiiiiiiiiii:26:
çok mu bulantın varrrrr
çok mu bulantın varrrrr
Sonuçta birer kez yapıyomuşuz öyle 3-4 kez değil :))normaldir heralde ben bulantım çok olduğundan pek sıvıda alamıyorum su fln içemiyorum
Pek bulantı değil ama iştahsızlık canım
ben normalde susuz yaşayan biriyim kıın ama, deli gibi su içiyorum. kan basıncı artıyomuş dolayısıyla ateşimizde yüksek...çiş problemide ondan sanırım.
benim iştah yerinde ama yedikten sonra midem bulanıyor ama midede kalmaya devam ediyor yediklerim
sen gel bana , kampa alayım seni. bir haftada dombik dombik oluruz vallaaa
Ben yeterince dombik bir durumdaym canım
Almayayım,sağol
boy kilo kaç ???
beni geçemezsinnnn