• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

söylemesi ayıp, damla damla bile olsa, sıkıştırıyor beniii... ay ne olacak benim bu halim. kışın zaten artar benim wc lerim.

Mümkün olduğunca sıcak tut kendini üşütmemeye çalış bide sen çoğul gebelik yaşıyacaksın 12.haftanda mutlaka rahim ağzını ölçtür ben rahim ağzı yetmezliğinden temmuzda kaybettim bebeklerimi sen tedbirli ol lütfen gerekirse rahime dikiş attırır rahatça geçirirsin hamileliğini

Mümkün olduğunca sıcak tut kendini üşütmemeye çalış bide sen çoğul gebelik yaşıyacaksın 12.haftanda mutlaka rahim ağzını ölçtür ben rahim ağzı yetmezliğinden temmuzda kaybettim bebeklerimi sen tedbirli ol lütfen gerekirse rahime dikiş attırır rahatça geçirirsin hamileliğini

çok üzüldüm senin adına. 3üz gebelik yaşayan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi. doktorların asıl yönlendirmesi lazım bizi. biz nereden bilelim kiiii.

çok üzüldüm senin adına. 3üz gebelik yaşayan bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi. doktorların asıl yönlendirmesi lazım bizi. biz nereden bilelim kiiii.

çok rastlanılan bi durum olmadığı için sanırım doktorlar üstünde durmuyorlar bak sen şanslısın etrafında uyaran insanlar olmuş hep tedbirli ol hareketlerine çok dikkat et Allah'ın izniyle minişlerini alıcaksın kucağına

Sonuçta birer kez yapıyomuşuz öyle 3-4 kez değil :))normaldir heralde ben bulantım çok olduğundan pek sıvıda alamıyorum su fln içemiyorum

ben normalde susuz yaşayan biriyim kıın ama, deli gibi su içiyorum. kan basıncı artıyomuş dolayısıyla ateşimizde yüksek...çiş problemide ondan sanırım.

Selen_k orda mısın?
Bilgilerini ekleyeceğim de bazılar eksik canım.
Beklenen doğum tarihi,şehir vs bilgilerini de yazar mısın?

ben normalde susuz yaşayan biriyim kıın ama, deli gibi su içiyorum. kan basıncı artıyomuş dolayısıyla ateşimizde yüksek...çiş problemide ondan sanırım.

Ya bende çok susuyorum ama midemi çok fena yapıyor içtiğim an son yediklerimle beraber çıkarıyorum ama içmek lazım enfeksiyon fln olmaması içinde bol su lazımm gidimde içim bi bardak bari

Back