2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim,iyiyim,dün duyduk kalp atışlarını
Harikaydı
Evet görüşmedik,sen nasılsın,nasıl gidiyor?

ohh masallah teyzesinin kuzusuna
bizde iyiyiz teyzesi bugun gezdik biraz ya benim karnim acayip sis yani disaridan bakinca hamile oldugum cok belli oluyo cok mu kocaman olucak benim karnim acaba yada cok zayif oldugum icin hamilelik sisligi cok mu goze batiyo anlayamadim

ay ben merak ettim şimdi :) zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardır şimdide hem bel kalınlaştı hemde göbüşüm daha da belirgenleşti şimdiden böyleyse hamileliğimiz boyunca kocaman göbüşlerle gezicez

Ayy yerim ben onu,gezmiş tozmuş mu
Canım hep diyorlar,şimdiki şişler genelde gaz sorunundan oluyormuş.
Ben de deli gibi istiyorum şişsin artık diye amasanırım daha çok zamanım var
Ne zaman belli olur ki acaba:44:

aynen canim ya benim de karnim dumduzdur normalde simdi koca bi gobek baska bisi yok kilo da almadim cok komik oldum ilerisini dusunemiyorum ben

hehe gezdik teyzesi ya bende aferdersiniz ama bikac gundur kabizlik var o yuzden de sisti galiba gobusum bide sabah uyaninca o kadar sis olmuyo ama yemeklerden sonra dev gibi bi gobek oluyo eski kotlarima giremiyorum simdi bacaklari oluyo ama beli kapanmiyo hicbirinin bende hep tayt giyiyorum canimcim cok bisi kalmadi sismesine merak etme 3.ayin sonunda baslar diyo herkes ama benim simdiden 4 aylik gibi oldu valla 4 ayligimi dusunemiyorum

Kızlar bu 2'li ve 3'lü tarama testleri hakkında neler biliyorsunuz?
3'lü tarama testi ne zaman ve nasıl yapılıyor?

Hımm evet ondan olabilir canım..
3.ayın sonu çok yahu,bekleyemem o kadar
3.ayda şişsin hemen benimki

slm.lar kızlar. kuru yemişlere vs başladınız mı bilmiyorum ama ben başladım her gün iki ceviz 8-10 tane badem ve fındık da şunu sormak istiyorum. bunları bir gün ceviz bir gün fındık vs şeklinde mi almak lazım yoksa hergün hepsinden alınmalı mı? malum kilo yapıyor kuru yemişler o açıdan yani :44:

Geçen haftaya kadar ben her gün 2-3 ceviz,biraz badem yiyordum.
Sınırda yiyince kilo aldırmaz canım,korkma.
Şimdi hiç yiyemiyorum ben.
Sordum doktora,şu anda çok da önemli değil,12.haftaya kadar korkma dedi.
Ama yiyebiliyorsan devam et tabii,çok faydalıdır.

kızlar cuma gününe randevu aldım kalp atışını duymak için erkenmi sizce? tahmini 6+5 olucam

evet aslında alınmasa da bebek için pek değişen bir şey olmuyormuş bulantılar yüzünden anne beslenemeyince telaş oluyormuş bebeğimi besleyemedim diye ama o alacağını alıyormuş çok küçük olduğundan idare ediyormuş. ben de bulantılarım başlamadan yiyebildiğimi yiyeyim dedim.
bu arada benim bulantılar sabah değil akşam beş gibi başlıyo o da çok az midem bir iki dönüyo o kadar. bakalım böyle gitse ne güzel olur

kızlar cuma gününe randevu aldım kalp atışını duymak için erkenmi sizce? tahmini 6+5 olucam

6.haftada genellikle duyuluyor canim ama bazi bebekler nazli oluyor 8.haftada bile duyan var:) genelde 6.haftada duyuluyor pitpitlari insallah duyarsin guzel haberlerini alalim

Evet iyi yapmışsın,yiyebildiğini ye şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…