• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

SAT:6 aralık cnm bebek şuan 6 haftalık ama doktor 5 hafatalık gözüküyor küçük daha dedi.ayın 26 sında da kalpatışlarını dinleyecek .

:9::9::9:....hadi yaa ben bugün biliyordum doktora gidiceğini...oyyy yarın haa stres walla bu işler yaaa...benim de pazartesi sabah...İnşallah bi problem çıkmaz yaaa....sen ne yaptın iyisin demi bulantın falan herhangi bi sıkıntın yok demi???benim çok şiddetili değil ama başladı gibi..dün kötüydüm bugün daha iyiyim sanki...ama canım yemek hiç istemiyor...bu arada grip salgın faranjit gibi oldum boazımda yanma var ateş falan yok çok şükür ,3 gün evdeyim rapor aldım...ister istemez okuldan kaptım çok salgın bu ara....:26:

evet evet, acayip salgın var, dikkatli olalım hepimiz.
Bulantım iki gündür biraz azaldı gibi. Kahvaltıyla sorunum var benim:(

aynen oyle her doktor farkli konusuyor bizimkide yasaklamadi sadece cok hirpalamayin birbirinizi dedi :69:
ama yine de ben kaciyorum surekli esimden icim rahat etmiyo bi turlu sanki bisi olucakmis gibi geliyo

Bende ilişki sonrası hafif kasık ağrısı oluyo ondan biraz çekiniyorum. Ama haftada 1 oluyo genelde bizimki:69:

pembedana canım çok üzüldüm üçüzlerin birini kaybettiğine sağlıklı olsunlar önemli olan o allah ikizlerine sağlık versin senin başka çocuğunda varmı varsa nasıl başa çıkacaksın hepsiyle :35:

Biraz önce Ağustos 2011 annelerinin topiclerini biraz okudum, sıkıntılar hiç bitmicek gibi:) Onların da kanama problemleri, ikili testleri falan var. Biz de mi öyle olcaz?:18:

Biraz önce Ağustos 2011 annelerinin topiclerini biraz okudum, sıkıntılar hiç bitmicek gibi:) Onların da kanama problemleri, ikili testleri falan var. Biz de mi öyle olcaz?:18:
bizde kim bilir neleri paylaşacağız neleri...
ben dört gün önce progestan almaya başladım.çok açık kahverengi lekelenme oluyordu.bugün yok çok şükür.

ben dört gün önce progestan almaya başladım.çok açık kahverengi lekelenme oluyordu.bugün yok çok şükür.

içiyo musun yoksa, vajinal mi canım yaaa...
ben sinir oluyorum, çok çişim geliyorrr. ilaç durmuyo ki hiççç...faydası oluyo mudur ki o kadarcık şeyin.

içiyo musun yoksa, vajinal mi canım yaaa...
ben sinir oluyorum, çok çişim geliyorrr. ilaç durmuyo ki hiççç...faydası oluyo mudur ki o kadarcık şeyin.

hap olarak günde üç defa kullanıyorum oda çok uykumu getiriyor malesef,iş yeri işkenceye dönüştü sanki:(((hiç sorma benimde bir ayağım hep tuvalette gece bile yaa..

hap olarak günde üç defa kullanıyorum oda çok uykumu getiriyor malesef,iş yeri işkenceye dönüştü sanki:(((hiç sorma benimde bir ayağım hep tuvalette gece bile yaa..

o yüzden banada 3 defa vaginal verdi. o bile sersemletiyor inan bana. çok güçlü bi ilaç bu. ama benim kanamam içerde. ondan sanırım, yoksa hap olarak al derdi.
sağlık olsun canım şurda içeceğimiz en fazla 2-3 hafta daha...

Aynen ben de en az 4 defa kalkıyorum geceleri, bir de ben progastan içmememe ragmen işyerinde uyukluyorum, Allah bu dönemi sag salim atlamamaizi nasip etse bir...

eşlerle olan birliktelik konusunda benim doktorum da bir şey demedi hatta ben sordum ben yasaklamadığım sürece bir sorun yoksa yasak değil dedi benim doktorum biraz rahat biri hareketler konusundada eğer risk yoksa ben sana söylerdim dedi serbest hareket kısıtlaması yok tabi sırtına 10 kilo bir şey alıp taşımazsın herhalde dedi.düşük riski olanlar hariç bebeğimizin içinde bulunduğu sıvı bebişlerimizi darbelere karşı koruyormuş bir nevi hava yastığı gibi o yüzden endişe etmemize gerek yok doktorum güzel bir laf söyledi gebelik bir hastalık değil yaşamınıza devam edin.tabi kusmalar hariç:40:

inanırmısınız ciğerlerim acıyor nefes alırken bu dönemi hafif geçirenler çok şanslı bizde en kısa sürede atlatırız herhalde

çok geçmiş olsun.progesteron işe yarıyor ben kızımda hep kullandım hem içiyordum hem vajinadan.sadece sıkıntıya sokma kendini moral çok önemli..

eşlerle olan birliktelik konusunda benim doktorum da bir şey demedi hatta ben sordum ben yasaklamadığım sürece bir sorun yoksa yasak değil dedi benim doktorum biraz rahat biri hareketler konusundada eğer risk yoksa ben sana söylerdim dedi serbest hareket kısıtlaması yok tabi sırtına 10 kilo bir şey alıp taşımazsın herhalde dedi.düşük riski olanlar hariç bebeğimizin içinde bulunduğu sıvı bebişlerimizi darbelere karşı koruyormuş bir nevi hava yastığı gibi o yüzden endişe etmemize gerek yok doktorum güzel bir laf söyledi gebelik bir hastalık değil yaşamınıza devam edin.tabi kusmalar hariç:40:

ama şunu unutmamak gerekir ki, sıvı 4 . aydam itibaren bebeği korumaya başlıyor....

Aynen ben de en az 4 defa kalkıyorum geceleri, bir de ben progastan içmememe ragmen işyerinde uyukluyorum, Allah bu dönemi sag salim atlamamaizi nasip etse bir...

bir sorun mu var bende yaa ben çok çişe gitmiyorum amaaa:2:

Back