2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm.ama şöyle düşün her şeyde bir hayır vardır.inşallah bundan sonraki bebeğin HAYIRLISIYLA sağlıklı sıhhatli gelir kucağına düşer.kendine dikkat et tamam mı meleğin seni cennette bekliyor unutma:))

kaynana çekmenle ne alakası varmış acaba kadınlar mı erkek doğuruyor ne cehalet o kadar televizyonlarda açıklıyorlar cinsiyet babadan gelen spermle ilgili yani erkekle alakalı kusura bakma kaynanla ilgili bu şekil konuştum ama çok yanlış şeyler bunlar o kadarda açıklıyorlar ısrarla anlamak istemiyorlar kadın ne yaparsa yapsın babadan ne gelirse o üstelik en kızdığım şeyde bunu diyende bir kadın

ay buda çok gıcık bir durummuş sağlıklısı olsun yaa ama inş oğlun olsunda sonradan laf sokmasınlar valla malesef böle diorum ama şu lohusalık topiclerinde kayınvalidelerin yaptıklarını okuyunca kanım donuyor

benım kayınvalıdede farketmez dıyo ama ekşi yıyom dıyınce ayyy kızmı dıye gözu parladı eşimin abısını hep kız ıstemıs erkek olunca saçını kestırmıyomuş toka takıyomuş bıde abım sınır oluyo sımdı anlattıkca sonra babanne gıtmıs kestırmıs saçını abının tabı sesını cıkaramamış sonra kız olsun bıze benzesın dıye ölüyodu dıyo eltım eltımınkı onlara benzemıyo dıye pek sevmezler şaka gıbı dımı

kız lohusayken barı rahat bıraksınlar be ben rahatım gelmıycek cunku bebek doğunca ıkı gunde kafayı yerım ben ay doğuran çocuğunuda bakar kımse guvenmesın bana dedı eşimde yardımcı gelıcek zaten kımseye ihtıyacımız yok gerek yok dedı
bence böle kaynanalar kendı çektiklerını gelınlerıne çektırmeye bayılıyolar
benım arkadasım canadada yasıyo ılk doğğumunda annesı gıttı kaynanası delırdı bende o nekadar alırsa kalıcam dıye kız sütüm kesildi sinirden dıyo butungun gezıp eve gelıyo bıde yemek arıyo dıyo şaşılcak ıs kadın alısverışe gımıs meğer derdı torun değil

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizleri çok seviyorummmm. Burada sedece hamilelik sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmıyoruz. Aynı zamanda arkadaşlar da ediniyoruz. Yüzlerimizi görmesek seslerimizi duymasak da herkesin bir imajı oluştu benim gözümde. Kim nasıl davranır, ne cevap verir aşağı yukarı biliyorum. Belki ilerleyen zamanlarda eğlencesine grubumuzun ENlerini seçeriz, ne dersiniz? Her türden insan var burda da.

İnsanları gözlemlemek zaten hoşuma gider, burda da fark etmiyor. Başlangıçta sizleri pek ayırt edemiyordum. Şimdi çoğunuzu tanıyorum. Böyle böyle daha da yakınlaşıcaz galiba.

İlk hamileliğimde hamile olduğumu herkese söylemek istiyordum, sonra kaybettim onu. Bunda da 3 aya kadar kimseye söylemicem dedim. Üç dolacak nerdeyse ama ben yine de kimseye söyleme ihtiyacı duymuyorum. Burda onlarca kişi biliyor zaten:))))

Bir de bilgisayar başında daha rahat oluyor galiba insan, normalde bu kadar çok kişiyle nasıl oturup konuşursun? Özelini nasıl anlatırsın?

Hepinizi çoook seviyoruzzzzzz, ben ve miniğim:)

bizde seni sevdik beliz çok içtensin,

Ben de sen ve miniğini seviyorum :) cidden kızlar kimseye bişey anlatamıyorum. Sanki onları sıkıyormuşum gibi geliyor, susuyorum. Ama burada herkes dertlerine çözüm için koşuyor seninle sevinip, üzülüyor. Harika bir yer burası

ya cahil o bilmeden söylüyo ve cahil olduğu için de anlamıyo. defalarca anlat ama kendi bildiğini okuyo. çevresinden hep o şekilde gördüğü için konuşuyo. mantıken de baktığında cinsiyeti erkek belirlediği için erkek kardeşi çok olan erkeklerin çocuklarının da çoğu erkek oluyo. hayırlısı tabiiki

çook doğru ve çook güzel şeyler yazmışsın canımmmm. Aynı duyguları paylaşıyoruz

çok içten ve samimi yazmışsın içimden ne geçti biliyor musun eminim miniğin de çok içten bir minik olacak büyüdüğünde senin gibi tıpkı.Rabbim sana bağışlasın miniğini:))

Mymel nasıl oldun, gittin mi doktoraaa?

Ay şimdi burdaydın nereye kayboldun?

Son düzenleme:
bizde seni sevdik beliz çok içtensin,

O sizin içten bakışınız:) Teşekkürler... (Bu arada ben burdaki smiley'lere alışamadım, zırt pırt ":)" yapıyorum)

Doğum yapmamış olana anlatamıyosun, nispet yapar gibi oluyo, yapmış olan da senin kadar heyecanlanmıyo, yaşamış bitirmiş çünkü. En iyisi hamile birilerini bulmak. Burda vra işte bissürü, hem de hepsi benimle aynı ayda hamile kalmış:)

çook doğru ve çook güzel şeyler yazmışsın canımmmm. Aynı duyguları paylaşıyoruz

:):):):)

çok içten ve samimi yazmışsın içimden ne geçti biliyor musun eminim miniğin de çok içten bir minik olacak büyüdüğünde senin gibi tıpkı.Rabbim sana bağışlasın miniğini:))

Cümlemizinkini canım:) Hepiniz içtensiniz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…