Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
benim eşimin ailelerinde hiç kız yok ve nedense hep erkek sahibi oldukları için öğünürler ve bu ilk torunları ısrarla erkek istiyolar. hatta kesin erkek diyolar. oğlumun oğlu deyip duruyolar. o kadar sinir oluyorum ki. ailenizde hiç kız yok bari bu kız olsun. bir de kayınvalidem böbürlenerek gelinler kaynanalarına çekerler ben hep erkek doğurdum sende doğuracaksın demez miii ölürmüüsn öldürürmüsün... ay yine çok sinirlendimmm.
benim ailemde de biz 4 kız 1 erkek kardeşiz ama ne annem ne de babam bi kere bile kız olsun erkek olsun demediler. ikisi de hayırlısı olsun diyo.
benim eşimin ailelerinde hiç kız yok ve nedense hep erkek sahibi oldukları için öğünürler ve bu ilk torunları ısrarla erkek istiyolar. hatta kesin erkek diyolar. oğlumun oğlu deyip duruyolar. o kadar sinir oluyorum ki. ailenizde hiç kız yok bari bu kız olsun. bir de kayınvalidem böbürlenerek gelinler kaynanalarına çekerler ben hep erkek doğurdum sende doğuracaksın demez miii ölürmüüsn öldürürmüsün... ay yine çok sinirlendimmm.
benim ailemde de biz 4 kız 1 erkek kardeşiz ama ne annem ne de babam bi kere bile kız olsun erkek olsun demediler. ikisi de hayırlısı olsun diyo.
ay buda çok gıcık bir durummuş sağlıklısı olsun yaa ama inş oğlun olsunda sonradan laf sokmasınlar valla malesef böle diorum ama şu lohusalık topiclerinde kayınvalidelerin yaptıklarını okuyunca kanım donuyor
Arkadaşlar sizleri çok seviyorummmm. Burada sedece hamilelik sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmıyoruz. Aynı zamanda arkadaşlar da ediniyoruz. Yüzlerimizi görmesek seslerimizi duymasak da herkesin bir imajı oluştu benim gözümde. Kim nasıl davranır, ne cevap verir aşağı yukarı biliyorum. Belki ilerleyen zamanlarda eğlencesine grubumuzun ENlerini seçeriz, ne dersiniz? Her türden insan var burda da.
İnsanları gözlemlemek zaten hoşuma gider, burda da fark etmiyor. Başlangıçta sizleri pek ayırt edemiyordum. Şimdi çoğunuzu tanıyorum. Böyle böyle daha da yakınlaşıcaz galiba.
İlk hamileliğimde hamile olduğumu herkese söylemek istiyordum, sonra kaybettim onu. Bunda da 3 aya kadar kimseye söylemicem dedim. Üç dolacak nerdeyse ama ben yine de kimseye söyleme ihtiyacı duymuyorum. Burda onlarca kişi biliyor zaten:))))
Bir de bilgisayar başında daha rahat oluyor galiba insan, normalde bu kadar çok kişiyle nasıl oturup konuşursun? Özelini nasıl anlatırsın?
Hepinizi çoook seviyoruzzzzzz, ben ve miniğim:)
Arkadaşlar sizleri çok seviyorummmm. Burada sedece hamilelik sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmıyoruz. Aynı zamanda arkadaşlar da ediniyoruz. Yüzlerimizi görmesek seslerimizi duymasak da herkesin bir imajı oluştu benim gözümde. Kim nasıl davranır, ne cevap verir aşağı yukarı biliyorum. Belki ilerleyen zamanlarda eğlencesine grubumuzun ENlerini seçeriz, ne dersiniz? Her türden insan var burda da.
İnsanları gözlemlemek zaten hoşuma gider, burda da fark etmiyor. Başlangıçta sizleri pek ayırt edemiyordum. Şimdi çoğunuzu tanıyorum. Böyle böyle daha da yakınlaşıcaz galiba.
İlk hamileliğimde hamile olduğumu herkese söylemek istiyordum, sonra kaybettim onu. Bunda da 3 aya kadar kimseye söylemicem dedim. Üç dolacak nerdeyse ama ben yine de kimseye söyleme ihtiyacı duymuyorum. Burda onlarca kişi biliyor zaten:))))
Bir de bilgisayar başında daha rahat oluyor galiba insan, normalde bu kadar çok kişiyle nasıl oturup konuşursun? Özelini nasıl anlatırsın?
kaynana çekmenle ne alakası varmış acaba kadınlar mı erkek doğuruyor ne cehalet o kadar televizyonlarda açıklıyorlar cinsiyet babadan gelen spermle ilgili yani erkekle alakalı kusura bakma kaynanla ilgili bu şekil konuştum ama çok yanlış şeyler bunlar o kadarda açıklıyorlar ısrarla anlamak istemiyorlar kadın ne yaparsa yapsın babadan ne gelirse o üstelik en kızdığım şeyde bunu diyende bir kadın
bizde seni sevdik beliz çok içtensin,
Ben de sen ve miniğini seviyorum :) cidden kızlar kimseye bişey anlatamıyorum. Sanki onları sıkıyormuşum gibi geliyor, susuyorum. Ama burada herkes dertlerine çözüm için koşuyor seninle sevinip, üzülüyor. Harika bir yer burası
çook doğru ve çook güzel şeyler yazmışsın canımmmm. Aynı duyguları paylaşıyoruz
çok içten ve samimi yazmışsın içimden ne geçti biliyor musun eminim miniğin de çok içten bir minik olacak büyüdüğünde senin gibi tıpkı.Rabbim sana bağışlasın miniğini:))
Mymel nasıl oldun, gittin mi doktoraaa?
Ay şimdi burdaydın nereye kayboldun?
Mymel canım hersey yolundadır ins. Nasıl oldun?
belizcimmmmmmmmçok güzel ve doğru şeyler yazmışsın cnmmmm
Az önce online görünüyordu ama hemen ardınan cikti galiba. Ben de cok meraklanmaya basladim artik.
acaba başka bı topıgemı bakıyo
bende yarın 11:10 randevum acayıp heyecanlıyım aklıma geldıkce kalbım pırpır atıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?