Kurşun içermeyen boya olması gerekiyor. 4000 TL ortalama demissin ama mesela İzmir'e gore 4000 Tl cok fazla, İstanbulu bilemem ama izmirde 1500-3000 aralığında. 3000 TL'de bebek odası için abartılı bir rakam. mobilyasında da sunta ya da sunta lam yerine MDFlam kullanılması daha saglam olur. Bu bildiginiz yatakların sallanan tarzda olanları var onları önermem ççünkü onları hafif olsun, sallanma mekanizmasına yük olmasın diye suntalamdan yapıyorlar, bu da mobilyanın ömrünü kısaltıyor.
Dur daha telaşlanma, ancak gelir...
ben toplantı olduğu zaman elime bir kağıt bir kalem alırdım sürekli birşeyler karalardım vakit çabuk geçiyordu sizin ortam nasıl bilmiyorum ama müsait ise bir dene derim
yok canım beyaz büyük böyle yatak başı ve kulpuda işlemeli ama yine beyaz seninki nasıl? kazıklandıkmı ya:18:
saat 2 olmuş gelmeyince bişiy mi oldu acaba dedim :18:
kalem kağıtlık bir toplantı değil. anlaşamayan arkadaşlar var onlarla ilgili bir toplantı. işten çıkarılanlar bile olabilr. gergin geçicek yani. allahtan benlik durum yokda geriliyorum haliyle. iş hayatı böyle hırslarla dolu. kim kimi ezerse , ezip geçerse. kalan yeni başarı sağlayıp başka birinin yerini gözünü dikip dewam eder yola. başka birini ezmek için.
allah korusun yaa şimdi iyi haberleri almışlardır eşiylee dışarda dolaşıorlardır kesinn daha gelmez tahminen
ben 4bin diorum ama eşim hiçbişi demior ha pardon sabır dior ahhahahha ya bnm mantığımda hem sağlıklı olsun hem uzun yıllar kullanayım yani liseye geldiğinde bile sıkılmasın sitiorum o yüzden beyaza çok sıcağım birara akça ağaçta demiştim ama kayınvalidm akçaağacı ne kadar uğraşsanda şirin bir bebek çocuk odası yapamazsın dedi diye vazgeçtik tabi gezmek lazım şu kurşun içermeyen olayınıda aklımda tutmam lazım
kızlar birde sezeryan olacaklara hamilelik dergisinde okudum beşik çok aşağıda olmasın yatağı çok aşağıda olmasın eğilip alamıormuşsun bebeği dikiş acısından mümkünse yükselen yatak beşik vb alın yazıordu ben park yatak alacağım için bnm öle bir şansım yok gerçi 2 ay seppet kullanıcam belki o rahat olur
ben 4bin diorum ama eşim hiçbişi demior ha pardon sabır dior ahhahahha ya bnm mantığımda hem sağlıklı olsun hem uzun yıllar kullanayım yani liseye geldiğinde bile sıkılmasın sitiorum o yüzden beyaza çok sıcağım birara akça ağaçta demiştim ama kayınvalidm akçaağacı ne kadar uğraşsanda şirin bir bebek çocuk odası yapamazsın dedi diye vazgeçtik tabi gezmek lazım şu kurşun içermeyen olayınıda aklımda tutmam lazım
kızlar birde sezeryan olacaklara hamilelik dergisinde okudum beşik çok aşağıda olmasın yatağı çok aşağıda olmasın eğilip alamıormuşsun bebeği dikiş acısından mümkünse yükselen yatak beşik vb alın yazıordu ben park yatak alacağım için bnm öle bir şansım yok gerçi 2 ay seppet kullanıcam belki o rahat olur
İşte anladığım kadarıyla senin de kulplar zümrüt değil kristal, hani avize taşları olurdu ya eskiden (eskiden diyorum da annemin evinde hala var :)) Normal bir esnafın dükkanında olsan çatır çatır pazarlık ederdin, o yatağı 800 TL-900 TL aralığına alırdın ama bazı esnaflar burnundan kıl aldırmıyor malesef. Benim eşim deli pazarlık yapar. 2400'den düşürttü o takımı 1800 TL'ye. HErkese derim pazarlık bizim hakkımız, müşteri ister, mal sahibi ister verir ister vermez. ama ben de müşteriyim ister alırım ister almam. 1100 de öyle çok fahiş bir fiyat degil bu takımın yatagı için çünkü eger bizimkiyle aynıysa malzeme ve işçilikleri baya iyi. hakeder yani 1100 TL'yi kazıklandık diye düşünme hiç o yuzden.
ces, seçtiğin oda inanılmaz güzel.
kızlar eğer istanbul'daysanız ve modako'dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle
vanilya bebe genç firmasını tercih etmeyin.
geçen sene 3500tl verdik çok beğenerek bir takım aldık ben 7.ayımdaydım 3 hafta sonra teslim edeceklerdi paramızı da peşin verdik.
ve çok büyük bir talihsizlzik ben bebeğimi kaybettim. eşimle oturduk konuştuk eşyalar gelirse nasıl hissederiz diye, kötü olacağını düşününce firmayı aradıkve böyle bir durum gelişti biz malı eve teslim almak istemiyoruz demonte halde ve depoya kaldırabileceğimiz şekilde sarıp belirteceğimiz adrese gönderirseniz diye öneri sunduk ki tüm çirkinlilklerini döktüler ortaya, demonte edemezlermiş eve kuurlu halde teslim edilirmiş gerisi bizim problemimizmiş.
ve 3 hafta doldu malı teslim etmediler biz de mahkemeye verdik, davamız sürüyor..
davayı elbet kazanıcaz haklı taraf biziz, paramızı verdik ter türlü evrak elimizde..
para onlarda mal onlarda vicdansızlık da onlarda..
inanın hiçbirinde gözüm yok ama bana o en acılı günlerimde bu çirkin tavrı sergilediler ya hayatımda kimseye öyle içten ah etmedim, korkarım ama bu firma için Allah biliyor ya çok içten şeyler diledim.
malı satana kadarmış..
Allah kimsenin başına böyle olumsuzluklar vermesin ama o firma da para kazanamasın
uzun yazdım kusura bakmayın
canım öncelikle geçmiş olsun.annem bana beğen ama alma sakın doğduktan sonra gider alırsın dedi sanırım korktuğu şeyde bu olaydı
Park yatakların da 2 kademesi var. birisi baya yüksek onda rahat edersin yani, nerdeyse sepetin ayarında olur. Akçaağaç konusuna gelince, o biraz damarlı olur, hareleri çok oldugu icin çok homojen gorunmez, cilası da önemli tabi rengi için ama eger ahsap olarak gorunsun mobilyam diyosan 1,5 -2 kat daha fazla para ödemen gerekir. çünkü mdf üzeri lake boya yerine mdf üzeri mobilya kaplama yaptırman lazım o da pahalı oluyor işte.
evet canım bende doğana kadar asla eve eşya vs koymayı düşünmüyorum çünkü benimd ebaşıma geldi
ben portatif yatak alıcam bi süre kendi yatağımın yanında kalıcak. sonrasında ise. benim bekarken kullandığım odamı evlenince bırakmadım annemlerde getirdim koydum ewime . yani odası hazır bebeğimin bi yatağın etrafına korkuluk taktırıcaz düşmesin diye. odam krem rengi bu arada. cinsiyetine göre duvar süsü halıyla kombine edicez
inşallah bu bebişi allah sana bağışlar ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin (amin)
ces, seçtiğin oda inanılmaz güzel.
kızlar eğer istanbul'daysanız ve modako'dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle
vanilya bebe genç firmasını tercih etmeyin.
geçen sene 3500tl verdik çok beğenerek bir takım aldık ben 7.ayımdaydım 3 hafta sonra teslim edeceklerdi paramızı da peşin verdik.
ve çok büyük bir talihsizlzik ben bebeğimi kaybettim. eşimle oturduk konuştuk eşyalar gelirse nasıl hissederiz diye, kötü olacağını düşününce firmayı aradıkve böyle bir durum gelişti biz malı eve teslim almak istemiyoruz demonte halde ve depoya kaldırabileceğimiz şekilde sarıp belirteceğimiz adrese gönderirseniz diye öneri sunduk ki tüm çirkinlilklerini döktüler ortaya, demonte edemezlermiş eve kuurlu halde teslim edilirmiş gerisi bizim problemimizmiş.
ve 3 hafta doldu malı teslim etmediler biz de mahkemeye verdik, davamız sürüyor..
davayı elbet kazanıcaz haklı taraf biziz, paramızı verdik ter türlü evrak elimizde..
para onlarda mal onlarda vicdansızlık da onlarda..
inanın hiçbirinde gözüm yok ama bana o en acılı günlerimde bu çirkin tavrı sergilediler ya hayatımda kimseye öyle içten ah etmedim, korkarım ama bu firma için Allah biliyor ya çok içten şeyler diledim.
malı satana kadarmış..
Allah kimsenin başına böyle olumsuzluklar vermesin ama o firma da para kazanamasın
uzun yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?