2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4bin diorum ama eşim hiçbişi demior ha pardon sabır dior ahhahahha ya bnm mantığımda hem sağlıklı olsun hem uzun yıllar kullanayım yani liseye geldiğinde bile sıkılmasın sitiorum o yüzden beyaza çok sıcağım birara akça ağaçta demiştim ama kayınvalidm akçaağacı ne kadar uğraşsanda şirin bir bebek çocuk odası yapamazsın dedi diye vazgeçtik tabi gezmek lazım şu kurşun içermeyen olayınıda aklımda tutmam lazım

kızlar birde sezeryan olacaklara hamilelik dergisinde okudum beşik çok aşağıda olmasın yatağı çok aşağıda olmasın eğilip alamıormuşsun bebeği dikiş acısından mümkünse yükselen yatak beşik vb alın yazıordu ben park yatak alacağım için bnm öle bir şansım yok gerçi 2 ay seppet kullanıcam belki o rahat olur

ben toplantı olduğu zaman elime bir kağıt bir kalem alırdım sürekli birşeyler karalardım vakit çabuk geçiyordu sizin ortam nasıl bilmiyorum ama müsait ise bir dene derim

kalem kağıtlık bir toplantı değil. anlaşamayan arkadaşlar var onlarla ilgili bir toplantı. işten çıkarılanlar bile olabilr. gergin geçicek yani. allahtan benlik durum yokda geriliyorum haliyle. iş hayatı böyle hırslarla dolu. kim kimi ezerse , ezip geçerse. kalan yeni başarı sağlayıp başka birinin yerini gözünü dikip dewam eder yola. başka birini ezmek için.

yok canım beyaz büyük böyle yatak başı ve kulpuda işlemeli ama yine beyaz seninki nasıl? kazıklandıkmı ya:18:

İşte anladığım kadarıyla senin de kulplar zümrüt değil kristal, hani avize taşları olurdu ya eskiden (eskiden diyorum da annemin evinde hala var :)) Normal bir esnafın dükkanında olsan çatır çatır pazarlık ederdin, o yatağı 800 TL-900 TL aralığına alırdın ama bazı esnaflar burnundan kıl aldırmıyor malesef. Benim eşim deli pazarlık yapar. 2400'den düşürttü o takımı 1800 TL'ye. HErkese derim pazarlık bizim hakkımız, müşteri ister, mal sahibi ister verir ister vermez. ama ben de müşteriyim ister alırım ister almam. 1100 de öyle çok fahiş bir fiyat degil bu takımın yatagı için çünkü eger bizimkiyle aynıysa malzeme ve işçilikleri baya iyi. hakeder yani 1100 TL'yi kazıklandık diye düşünme hiç o yuzden.

boşver canım gerilme sen.bu tür olaylar her zaman karşımıza çıkabiliyor malesef... sen bebişini düşün

ces, seçtiğin oda inanılmaz güzel.
kızlar eğer istanbul'daysanız ve modako'dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle
vanilya bebe genç firmasını tercih etmeyin.
geçen sene 3500tl verdik çok beğenerek bir takım aldık ben 7.ayımdaydım 3 hafta sonra teslim edeceklerdi paramızı da peşin verdik.
ve çok büyük bir talihsizlzik ben bebeğimi kaybettim. eşimle oturduk konuştuk eşyalar gelirse nasıl hissederiz diye, kötü olacağını düşününce firmayı aradıkve böyle bir durum gelişti biz malı eve teslim almak istemiyoruz demonte halde ve depoya kaldırabileceğimiz şekilde sarıp belirteceğimiz adrese gönderirseniz diye öneri sunduk ki tüm çirkinlilklerini döktüler ortaya, demonte edemezlermiş eve kuurlu halde teslim edilirmiş gerisi bizim problemimizmiş.
ve 3 hafta doldu malı teslim etmediler biz de mahkemeye verdik, davamız sürüyor..
davayı elbet kazanıcaz haklı taraf biziz, paramızı verdik ter türlü evrak elimizde..
para onlarda mal onlarda vicdansızlık da onlarda..
inanın hiçbirinde gözüm yok ama bana o en acılı günlerimde bu çirkin tavrı sergilediler ya hayatımda kimseye öyle içten ah etmedim, korkarım ama bu firma için Allah biliyor ya çok içten şeyler diledim.
malı satana kadarmış..
Allah kimsenin başına böyle olumsuzluklar vermesin ama o firma da para kazanamasın
uzun yazdım kusura bakmayın

Park yatakların da 2 kademesi var. birisi baya yüksek onda rahat edersin yani, nerdeyse sepetin ayarında olur. Akçaağaç konusuna gelince, o biraz damarlı olur, hareleri çok oldugu icin çok homojen gorunmez, cilası da önemli tabi rengi için ama eger ahsap olarak gorunsun mobilyam diyosan 1,5 -2 kat daha fazla para ödemen gerekir. çünkü mdf üzeri lake boya yerine mdf üzeri mobilya kaplama yaptırman lazım o da pahalı oluyor işte.

ben portatif yatak alıcam bi süre kendi yatağımın yanında kalıcak. sonrasında ise. benim bekarken kullandığım odamı evlenince bırakmadım annemlerde getirdim koydum ewime . yani odası hazır bebeğimin bi yatağın etrafına korkuluk taktırıcaz düşmesin diye. odam krem rengi bu arada. cinsiyetine göre duvar süsü halıyla kombine edicez

evet canım sölediklerine aynen katılıorum pazarlıksız olmuyor ama hediye oldugundan ablamda yanımdaydı çok sıkmak istemedim çok beyendi çünkü el mahkum alacaktım:44: ama gerçekten mobilya çok sağlam adamalrın ekndi üretimi taş gibi mobilya karyolaya geçince senelerce kullanılıraman feda olsun yeğenimeeeeeeeeeeee

canım öncelikle geçmiş olsun.annem bana beğen ama alma sakın doğduktan sonra gider alırsın dedi sanırım korktuğu şeyde bu olaydı

ben pek ahşap sevmem kendi yatak odam akçaağaç salonum beyaz koyu renkle pek aramyok çocuun odasıda beyaz olur tahminen benim evlendiğim dönemde beyaz mobilya yoktu evlendim 6 ay sonra ortalık byeaz doldu yatak odamı mecbur akçaağaç almıştım en açık renk oydu modern dursun sitiorum ben birde çocuk odası içinde bu geçerli ama modern olsun diyede 5 sene sonra modası geçmesin o yüzden seninkini bnde çok beğendim

vaauuvv şansa bak yaaa süpermişşşş

okurken bile sinirleirm bozuldu canım inşallah bir daha böle acı yaşamazsın o firmada Allahından bulsun ilahi adalet diye bişi var inan bu işlior ay ağlıycam yaa sinirimden mododkoya gidip küfür etmek geldi içimden telefonuma not aldım firma adını asla almam ordan bende modakodan bakıcam çünkü

Geldik kızlarrr
Bugün her şey çok güzeldi,yolundaydı
Ultrasona ilk baktığımızda yan dönmüştü.
Sonra doktor ultrason cihazını hareket ettirince o da hereket etmeye başladı.
Harika bir duygu,tarifi imkansıızzzzzz,çok duygusal,çok içtenn
Bi ara yüzünü döndü bize tamamen,kolları da iki yana açıktı.
Sonra uzandı.
Biz bu esnada hep cinsiyet sorduğumuz içindoktor uygunpozisyonu buldu.
tam poposunun altına getirdi,bacakları da açıktı tamamen ama göremedik:44:
Çok cesur olacak benim bebiş belli,her şeyi ortadaydı,yerim ben onun poposunu yaaaa
Hiç benzetemediniz mi dedik,erken daha,bir sonraki ay bakarız,şimdi görünmüyor dedi.
Ama sanki net olmak için söylemedi gibi,hayırlısı olsun da hiç önemli değil..
Kalp atışlarını daha uzun dinledik bu kez,öncekine göre daha canlı,daha hızlıydı sanki,süperdi
Biraz önde çıktı,11+6 çıktı bugün bebişim.
Ben korkuyordum beslenemiyorum diye ama demek ki o gayet iyi
Boyu da 5.2 cm
Ense kalınlığı ölçüldü,doktor çok iyi dedi ama kaç mm olduğunu sormayı unuttum.
Kafa kemikleri,burun kemiği oluşmuş dedi.
Tüm organlar da oluşmuş ama daha çok küçük,önümüzdeki ay ölçeriz dedi.
Hımmm..başka başkaa :44:
Kan verdim,sonuçlar saat 16.00'da çıkacak.
Kilom biraz daha az çıktı ama bir şey demedi şimdilik doktorum.
Öğleden sonra daha detaylı konuşuruz dedi.
Çok güzeldi her şey,kıpır kıpırdı meleğiimmmm

dün hastanede doğumuda sordum. normal doğum çift kişilik odada 1 gece 375 lira dediler. 2 gün kalsak 1000 lirayı bulur heralde tahlildi bakımdı. soranınız varmı doğum ne kadar diye. ben adanadayım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…