Çooook güzel ya,çok güzel. verilerimiz aynı çıkmış seinle. 5.2 cm ve 11+6 idi benim canımın içi de. Güzel besliyoruz bebişlerimizi maşallah. İnşallah kandaki degerlerin de cok iyi cikar. bence de azcik gormustur cinsiyetini ama emin olmadan söylemek istemiyor doktorlar benimki de öle yaptı gibime geldi bana. Hayırlı olsun canım, saglikla devam etmesi dilegiyle.
kızlar amma kaynatmışsınız ya biz meleğilmle uyurken
canım merak ettik seni herşeyin guzel olmasına sevındım gözunaydın canım gözum doldu anlattıklarına
çok güzel haber bunlar esrant.sağlıklı olun,olalım.bende yarın gitcem heyecanlıyım çoook
esrant, gözün aydın
değerlerin iyi çıkması ne büyük gönül ferahlığı maşallah canım.
Ohh hadi gözün aydın Esracım. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Çok tatlı dimi? İnsan yanından ayrılmak istemiyo görünce. Bak kocaman olmuş senin minişindeAllah nazardan saklasın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
Ohhhhh! Gözün aydın Esrantcım. Haftaya bugün de ben gidiyorum, ben de 11+5 olucam gittiğimde, aynı şeyleri görücem diye düşünüp senin haberlerini bekledim. Kocaman olmuş miniğin ne güzel!
ayşegül geçen yazdım sana ama sonra çıktım cevap attın mı göremedim randevun kaçta cumt günü?
esrant o kadar güzel anlatmışsınki... maşallah size :)
darısı bizlerin başına, çok duygulandım, yarın olsada doktoruma gitsem diye bekliyorum :)
Tebrik ederim, güzel haberler ile gelmiş olman çok güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah.
çok geçmiş olsun canım yaaa. rabbim bu bebeği sağlıklı bir şekilde sana bağışlasınces, seçtiğin oda inanılmaz güzel.
kızlar eğer istanbul'daysanız ve modako'dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle
vanilya bebe genç firmasını tercih etmeyin.
geçen sene 3500tl verdik çok beğenerek bir takım aldık ben 7.ayımdaydım 3 hafta sonra teslim edeceklerdi paramızı da peşin verdik.
ve çok büyük bir talihsizlzik ben bebeğimi kaybettim. eşimle oturduk konuştuk eşyalar gelirse nasıl hissederiz diye, kötü olacağını düşününce firmayı aradıkve böyle bir durum gelişti biz malı eve teslim almak istemiyoruz demonte halde ve depoya kaldırabileceğimiz şekilde sarıp belirteceğimiz adrese gönderirseniz diye öneri sunduk ki tüm çirkinlilklerini döktüler ortaya, demonte edemezlermiş eve kuurlu halde teslim edilirmiş gerisi bizim problemimizmiş.
ve 3 hafta doldu malı teslim etmediler biz de mahkemeye verdik, davamız sürüyor..
davayı elbet kazanıcaz haklı taraf biziz, paramızı verdik ter türlü evrak elimizde..
para onlarda mal onlarda vicdansızlık da onlarda..
inanın hiçbirinde gözüm yok ama bana o en acılı günlerimde bu çirkin tavrı sergilediler ya hayatımda kimseye öyle içten ah etmedim, korkarım ama bu firma için Allah biliyor ya çok içten şeyler diledim.
malı satana kadarmış..
Allah kimsenin başına böyle olumsuzluklar vermesin ama o firma da para kazanamasın
uzun yazdım kusura bakmayın
doğum istanbulda bilinen özel hastanelerde 5.000 ile 6.000 arası, senin dediğin fiyatlara can kurban :) biz buralarda yanıyoruz pahalılıktan..
doğum istanbulda bilinen özel hastanelerde 5.000 ile 6.000 arası, senin dediğin fiyatlara can kurban :) biz buralarda yanıyoruz pahalılıktan..
kızlar karın çizgisi çıkan var mı??
göbek deliğinin altından inen dikey çizgi.. henüz açık renk ama belli oluyor benimki epey..merak ettim sorayım dedim..
kızlar karın çizgisi çıkan var mı??
göbek deliğinin altından inen dikey çizgi.. henüz açık renk ama belli oluyor benimki epey..merak ettim sorayım dedim..
esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?
24 kişiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?