2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar amma kaynatmışsınız ya biz meleğilmle uyurken

canım merak ettik seni herşeyin guzel olmasına sevındım gözunaydın canım gözum doldu anlattıklarına

çok güzel haber bunlar esrant.sağlıklı olun,olalım.bende yarın gitcem heyecanlıyım çoook

esrant, gözün aydın
değerlerin iyi çıkması ne büyük gönül ferahlığı maşallah canım.

Ohhhhh! Gözün aydın Esrantcım. Haftaya bugün de ben gidiyorum, ben de 11+5 olucam gittiğimde, aynı şeyleri görücem diye düşünüp senin haberlerini bekledim. Kocaman olmuş miniğin ne güzel!

Çok teşekkürler kızlar,gerçekten de kocaman olmuş.
En son gördüğümde 7 haftalıktı,noktacıktı sadece.
Şimdi böyle görünce insan çok farklı hissediyor
İnşallah test sonuçları da güzel çıkar da paylaşırım sizlerle
Hepimizzz için hep güzel şeyler olsun inşallah.
Sağlıcakla büyüsün bebişlerimizz

kızlar karın çizgisi çıkan var mı??
göbek deliğinin altından inen dikey çizgi.. henüz açık renk ama belli oluyor benimki epey..merak ettim sorayım dedim..

esrant o kadar güzel anlatmışsınki... maşallah size :)
darısı bizlerin başına, çok duygulandım, yarın olsada doktoruma gitsem diye bekliyorum :)

Tebrik ederim, güzel haberler ile gelmiş olman çok güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Amin arkadaşlar,Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.

Bu arada merak ederseniz fiyatı söyleyeyim.
Biz 2'li teste sadece 40 tl verdik
30 da muayene ücreti,bu kadar,bnen daha çok bekliyordum,çok şaşırdım

ay esraannnttt çok hoşuma gittiiiii bayıldım bayıldımmmm anlatımına dahada bayıldımmm içinde baya bir güneşlenmiş seninki ahaha allahım bizede nasipp ettt o günleriiii

çok geçmiş olsun canım yaaa. rabbim bu bebeği sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın

doğum istanbulda bilinen özel hastanelerde 5.000 ile 6.000 arası, senin dediğin fiyatlara can kurban :) biz buralarda yanıyoruz pahalılıktan..

istanbulda hep uçuk fiyatlar. arkadaşlar bebek odası fiyatı konuşuyorları fiyatlar off dedirtti bana. burda mobilyacılar sitesi var. yapım atölyeleride. 1000 lira ver istediğin bebebk odasının kralını yapsınlar tam set üstelik.

doğum istanbulda bilinen özel hastanelerde 5.000 ile 6.000 arası, senin dediğin fiyatlara can kurban :) biz buralarda yanıyoruz pahalılıktan..

istanbulda hep uçuk fiyatlar. arkadaşlar bebek odası fiyatı konuşuyorları fiyatlar off dedirtti bana. burda mobilyacılar sitesi var. yapım atölyeleride. 1000 lira ver istediğin bebebk odasının kralını yapsınlar tam set üstelik.

esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?

kızlar karın çizgisi çıkan var mı??
göbek deliğinin altından inen dikey çizgi.. henüz açık renk ama belli oluyor benimki epey..merak ettim sorayım dedim..

bende de yok henüz. ama o çizgi gebeliğin sonuna doğru çıkmıyor muydu? Yanlış hatırlıyor da olabilirim

nerde koca karı lafı hepsi bnde yaa karın çizgisi belirgin olanlar ve erken çıkanların oğlan olurmuş diye duydum bnde hiç yok valla ben kafayuı yicemmmm yakında

çok sevindim esracım kotrolun güzel geçmesine nedense benimde içimden erkekmiş gibi geçti benim oğlumda malı meydanda dururdu hep

esrant çok heyecanlandım vallahi...bende 11+4 de gidicem ay fotosunu koysana şeker bebişin görelim yaaaa...
çok merak ediorum nasıl oldular?

Aaa evet Esrant, sakıncası yoksa koyar mısın? Yeni gitmiş olan diğer arkadaşlar da koyabilirler mi, hiç aklımıza gelmedi yaf!

Bu arada 700 sayfayı da devirdik kızlar

QUOTE=pembedana;17701115]24 kişiyiz[/QUOTE]

Ben şimdiye kadar hiç bu sayıyı görmemiştimmmmm Ve hala susabiliyoruz, bu da güzel, herkes geçmişi okuyo herhalde:)

Doktora yeni gitmiş olanlar bebeklerinin resmini koyabilirler mi? Lütfen lütfen lütfen... Sakıncası yoksa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…