çok güzel sade ve şık..fiyatı nedir acaba
çok güzel sade ve şık..fiyatı nedir acaba
Kızlar ben artık kaçıyorum.
Yarın randevum 10:45'de.
Güzel dileklerinizi bekliyorum
1800 TL canım fiyatı.
ben hep derdim allahım benden bir tane daha olsun diye. yüce rabbimde ona göre verdi. erkek kız farketmiyor ama . huyu suyu bana benzeerse vicdanlı adaletli olurr. benim burcumda terazi
kızlar ben bu takımın saadece beşiğini ablama hediye aldım istanbul modokodan 1.100 tl sadece beşiği
bu pazartesinin geldiğii hızla neden pazar günü gelmiyor. nedir bu günler arasındaki adaletsizlikk
1800 TL canım fiyatı.
Benim abimin kızıda terazi. Terazilerin gözleri güzel olurmuş. Dünya güzeli maviş maviş çok akıllı bi çocuk. Oda 27 Eylül doğumlu 5 yaşında ve doğduğundan beri arkadaşım sanki. Anneliği yarı yarıya onda taddım diyebilirim. :) Büyük insan gibi dertlerimi anlatırım bazen ona oda dili döndüğünce akıl bile verir :) onunla müthiş bi iletişimimiz var gözlerimizden birbirimizi anlıyoruz. İnşallah çocuğumlada öyle olur :) ama çok dağınık ve başına buyruk bende öyleyimBabamızda aslan disiplinli bizi en iyi dengeleyen başak olacaktır o yüzden başak olsun dedim ama teraziyede hiç mi hiç itirazım yok. Rabbim en doğrusunu bilir :)
Sen biraz pahalıya almışsın galiba ama olsun.
gelir canım pazarda gelir sen canını sıkma
fiyat baya iyiymiş ya boyasını sorun diorlar ama ne sorcam bilmiorum sen mimar deilmiydin az çok sağlıklı sağlıksız anlarsın ces maskoda modokoda bakmıştım 2 den başlıor 7ye kadr gidiordu ortalama 4 diye düşünmüştüm bnde
canım biından aldık bunun aynısı ama cekmece kulpları zümrük taşı varya onun gibi mobilyası çok sağlam birebir olmasada aynısı diyebiliriz marka aynı diil ama tabi
daha 2 gün var pazara. üstelik yarın sabah toplantı var kafadan 2 saat 2 gün gibi gelicek
esrant nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn?:18::18::18:
Benim begendigimin kulplar da gümüş ve kristal. Zümrüt yeşil olur ama senin aldığının kulpları yeşil miydi yani?
Yaa kızlar benimde midem sabah akşam felaket derecede bulanıyor ama kusamıyorumm !! Kussam rahatlicam ama yok........(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?