hoşgeldin. ay benimde çarşamba günü randevum var. ilk kez gidip kalp atışlarını dinliycem. acayip heyecanlıyım. ilk kalp atışalrı anneyi ağlatıyor diyolar. sen naptın duyduğunda. eşinde yanındamıydı
canım benim ne şanslısınbenim annem- babam yok eşiminkilerde hiç ilgilenmiyorlar hatta bi ara abartıp bebeği istemiyoruz deme cesaretini bile gösterdiler üstelik 4 yıllık evliyim daha ne zaman olacak acaba ? böyle aileleri duyunca çok özeniyorum
canım benim ne şanslısınbenim annem- babam yok eşiminkilerde hiç ilgilenmiyorlar hatta bi ara abartıp bebeği istemiyoruz deme cesaretini bile gösterdiler üstelik 4 yıllık evliyim daha ne zaman olacak acaba ? böyle aileleri duyunca çok özeniyorum
hani derler ya denizden babam çıksa yerim. kız torunmu erkek torunmu diye soruyolar anneme oda '' denizden ne çıksa yerim ve çok sewerim '' diyo.ilk torunları ya. babamda durup durup ilgnç şeyler getiriyo. dünde kabak tatlısı almış gelmiş. bide gizlice mutfağa bırakıyo. belki utanırım diye. ama ben aşermiyorumki daha.
endişee yookkk helede sana bizlerin 3 katı yasak endişelenmekkkkkkkkkk olumlu düşüncezzzzz
benim baba yok olsa çok üstüme düşerdi sanırım.annem saolsun torun hasretiyle yanıyor...
biz iki kardeşiz...babam olmadığı için annem evde tek....
torun olursa ona eğlence çıkacak...annanesiyle arkadaş olacak benim bebeğim....ben size vermem onu diyor...korkuyorum anneme anne diyecek
buda rus cinsiyet takvimi ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
aboyka : kız demek manynk : erkek demekmiş. çıkan kutulara. ilk eşinizin doğum tarihini sonra sizin doğum tarihini en sonki kutucuklara en sonki sat ı yazın. benim yine kız çıktı
ay benim pc nin çevirisi yok diye site adıda rusça çıktı http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html burdan buldum
buda rus cinsiyet takvimi ....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
aboyka : kız demek manynk : erkek demekmiş. çıkan kutulara. ilk eşinizin doğum tarihini sonra sizin doğum tarihini en sonki kutucuklara en sonki sat ı yazın. benim yine kız çıktı
ay benim pc nin çevirisi yok diye site adıda rusça çıktı http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html burdan buldum
bana ilk kez erkek çıktı ay karıştım şimdi....
doğduğunda öğreniriz artık.yapılacak bir şey yok
ona da anne demesi muhtemel bi durum. hatta sana kızdıkça oraya gitmek isteyecek
aldığım sayfadaki yorumlara baktımda hemen hemen hepsi tutturmuştu
Yaaaaaaaaa bende ağlıycam şimdiiiiiiii..........çok etkilendim walla gözlerim dolu dolu oldu okurken....bende annemi çooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum....herşeyim benimmmmmmmm..........mütemadiyen 26 yıl boyunca '' anne olunca anlarsın '' lafını duyup aaaa anne yapma diye cewap verdim.. canım annem rahmine ilk düştüğüm günden beri yaşadıklarını anlama zamanım geldi çattı. uyutmadım seni, yiyip içmene engel oldum. hayatında pek çok şeyden mahrum bıraktım seni. gerçekten şimdi anlıyorum seni. anne olunca anlarsın cümlesi ne kadarda büyük geniş bir cümleymiş. acayip çok sewiyorum annem.. (( ay sabahtan bağladım kendimi duygusala
Kızlar Selam
Biz de dün tekrar minişimizi gördük,büyümüş,ama bana çok tombik geldi:)
Geriden geliyodu benimki ama bu kontrolde arayı kapattığını gördük çok mutlu oldum
bu konuyla ilgili pek çok sohpet geçmişti. hatta aramızda uygulayan bile oldu bugünkü gazetede görüncede paylaşmak istedim.
Elinizde varsa mutlaka iade edin - Sabah
Kızlar Selam
Biz de dün tekrar minişimizi gördük,büyümüş,ama bana çok tombik geldi:)
Geriden geliyodu benimki ama bu kontrolde arayı kapattığını gördük çok mutlu oldum
Maşallah yiğenimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?