2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ağlamadım ama bir ağlamadım diyeyim çok etkilendim tabii ki çook mutlu oldum şuzamana kadar duyduğum en güzel sesti...

nasıl anne babalar ya. ciğerleri hiç mi sızlamıyor. sen ve eşin öyle güzel anne baba olucaksınızki, nasıl ana-baba olunuyor sizden öğrenecekler. allahım en kısa zmanda vicdan ve sevgi denen duyguları onların kalbine yerleştirsin

cnm üzülme benzer şeyler yaşıoruz bnmde kendi ailem pek sallamadı eşimin aileside öle hatta erkek olursa bebek yüzüne bile bakmazlar kız olsun diye bir baskı var ama mesela kalbi attı diye aradık kayınvalideyi beton gibi bir sesle hıı ii dedi sonra başladı ay bnmde başım dönüor vs... demeye

benim baba yok olsa çok üstüme düşerdi sanırım.annem saolsun torun hasretiyle yanıyor...
biz iki kardeşiz...babam olmadığı için annem evde tek....
torun olursa ona eğlence çıkacak...annanesiyle arkadaş olacak benim bebeğim....ben size vermem onu diyor...korkuyorum anneme anne diyecek

endişee yookkk helede sana bizlerin 3 katı yasak endişelenmekkkkkkkkkk olumlu düşüncezzzzz

tamam endişe etmiyorum

mymel poiztif düşün diye diye zaten herkes bana deli diyecek...işe daldığım zaman acaba sesli mi düşünüyorum diye tereddüt ediyorum....

her şey güzel olacak...allahın izniyle

Son düzenleme:

ona da anne demesi muhtemel bi durum. hatta sana kızdıkça oraya gitmek isteyecek

bnmde kız çıktı dün yapmıştımmm

bana ilk kez erkek çıktı ay karıştım şimdi....

doğduğunda öğreniriz artık.yapılacak bir şey yok

ona da anne demesi muhtemel bi durum. hatta sana kızdıkça oraya gitmek isteyecek

evet kesinlikle...

ama yetiştirme konusunda hiç bir şüphem yok..

benden daha iyi yetiştireceğine eminim.zaten çogu zamanını annemle geçirecek...ben çılıracam onun hasretiyle...

Yaaaaaaaaa bende ağlıycam şimdiiiiiiii..........çok etkilendim walla gözlerim dolu dolu oldu okurken....bende annemi çooooooooooookkkkkk ama çooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum....herşeyim benimmmmmmmm..........

canım sıkma canını boşver....bak senin çok güzel bi bebeğin olacak ve o hayatta senin herşeyin olacak....onun ve kocanın sevgisi sana yeter....

Kızlar Selam
Biz de dün tekrar minişimizi gördük,büyümüş,ama bana çok tombik geldi:)
Geriden geliyodu benimki ama bu kontrolde arayı kapattığını gördük çok mutlu oldum

bu konuyla ilgili pek çok sohpet geçmişti. hatta aramızda uygulayan bile oldu bugünkü gazetede görüncede paylaşmak istedim.
Elinizde varsa mutlaka iade edin - Sabah

ben de geçen gün kontroldeyken doktoruma sordum bu ürünlerin kesin sonuç veremeyeceğini bu testteki gibi %80'lik sonucu kendilerinin de 12. haftada verebileceğini söyledi..
ki geçen hamileliğimde 12. haftadayken büyük bir ihtimalle kız demişti, 16.haftda kız olduğu kesinleşti.

Maşallah yiğenimizeeee

teşekkür ederiz :)

Benim de dünkü kontrole kadar hep kız geçiyodu içimden,ama dün ilk defa öyle tombik görünce,erkek bu diye geçti içimden.
Şimdi de rus takviminde erkek çıktı :) Çin de kız çıkıyodu halbuki:)
Biz de kız olursa LEYLA,erkek olursa METE diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…