• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

az ewwel bir kız ismi öğrendim. neşe erbek in kızlarından birinin adı ''ALİN'' çok hoşuma gitti. ama anlamını bulamadım

teşekkür ederiz :)

Benim de dünkü kontrole kadar hep kız geçiyodu içimden,ama dün ilk defa öyle tombik görünce,erkek bu diye geçti içimden.
Şimdi de rus takviminde erkek çıktı :) Çin de kız çıkıyodu halbuki:)
Biz de kız olursa LEYLA,erkek olursa METE diye düşünüyoruz.

acun ılıcalı nın kızının adı leyla yeni nesilde bu isim yok harika bir seçim bence ben duyunca çok hoşuma gitmişti birde kıza adın ne diorlardı lelaaa diorduu ayy cnmm ne tatlı şeydi

mete isminede yorum yapmak isterdimde erkek isimlerine çok uzağım kendimi çok kıza adapte ettim :DD

denizcim alin güzel isimde neşe erberkin kocası ermeni alinde genelde ermenilerde olan bir isim bekarken şişlide oturuordum oldukça çok ermeni arkadaşım vardırda

acun ılıcalı nın kızının adı leyla yeni nesilde bu isim yok harika bir seçim bence ben duyunca çok hoşuma gitmişti birde kıza adın ne diorlardı lelaaa diorduu ayy cnmm ne tatlı şeydi

mete isminede yorum yapmak isterdimde erkek isimlerine çok uzağım kendimi çok kıza adapte ettim :DD

ay çok güldümmmm yaaaa yorumunaaaa:52::52::52:

bnmde mart başında randevum dr git yaptır dicek sanırım bnm hastanemde yapılmıormuş

ya dün hamile bir arkadaşımla konuştum 3haftaya doğurcak inşallah 2li test yaptırmadım dr da bişi demedi ille yaptır diye dedi o 3 lü test yaptırmış kafam karıştı bnm ya daha önce 2li yaptırıp ii sonuç aldığı için 3lü yaptırmayanı duymuştumda bunu ilk defa duydum

selam arkadaşlar :10:
nasılsınız?
arkadaşlar hani derlerya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek dıye benım dr dıyokı baslarda ekşi yemen normal mıdenı bastırsın dıye tercıh edersın ama bole bı olay yok dıyo bıde
bı sıtede okudum ordada tam tersı yazıto ekşi erkek tatlı kız dıye
e ıkısınıde yıyorsan nolcak anlamadım bana sacma gelıyo bunlar
ama benım canım basından berı bır yaz meyvesı cekıyo sımdı demıyım ne oldugunu ama bır turlu bulamadık kafayı yıcem en son msn dekı arkadaslara yazdım yurtdısına gıdınce bakın dıye sız aserıyomusunuz hıc bole olmayan seylere
ayyyyyy ne cok yazdım yahuuuuuuu:52:

nasılsınız?
arkadaşlar hani derlerya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek dıye benım dr dıyokı baslarda ekşi yemen normal mıdenı bastırsın dıye tercıh edersın ama bole bı olay yok dıyo bıde
ama benım canım basından berı bır yaz meyvesı cekıyo sımdı demıyım ne oldugunu ama bır turlu bulamadık kafayı yıcem en son msn dekı arkadaslara yazdım yurtdısına gıdınce bakın dıye sız aserıyomusunuz hıc bole olmayan seylere

bende kırmızı olan yaz meyvasından istiorummmm var ama hormonlu diye alamıorum bnde o lu yoğurt o lu süt içiorum:49:

bnmde mart başında randevum dr git yaptır dicek sanırım bnm hastanemde yapılmıormuş

ya dün hamile bir arkadaşımla konuştum 3haftaya doğurcak inşallah 2li test yaptırmadım dr da bişi demedi ille yaptır diye dedi o 3 lü test yaptırmış kafam karıştı bnm ya daha önce 2li yaptırıp ii sonuç aldığı için 3lü yaptırmayanı duymuştumda bunu ilk defa duydum

doktordan doktara değişiyor. benim ilk gittiğim doktor keseyi gördük dedi. elime bir kağıt verdi yapılacak yapılmayacaklar diye. o kadar. ne bir kan ne bir idrar testi ne demir hapı hiç bir şey yok. halla halla dedim ama içime sinmedi. hoop doktoru değiştik tüm testler yapıldı. folic asite dewam üstüne demir hapıda verdi. çarşamba kontrole gidicem. yine testler yapılacak. her ay düzenli idrar ve kan testi yapılacak. 2 li testte yapılmalı. sonuç kötüyse 3 lü test oda kötüyse karından sıvı alıyolar ya o test yapılmalı. kimi doktor sallama yapıyor bu işi ya. bizler bir can taşıyoruz onun önemi kavrayamıyor. unutuyor yada canı sıkkın oluyor o gün doktorun her hasta yalan şap muayene yapıp alıyo parasını o kadar.doktordan ziyade bizler araştırmalıyız. doktor atlarsa biz söyleyeceğiz bu bu yapılmalı diye

nasılsınız?

benim canımm

hımmmm

yaz meyve ve sebzelerinin hepsini çekiyor yaz gibisi var mı

bizim köyümüz var bütün sebze ve meyveler orda yetişiyor....yaz kış her hafta sonu gidiyorum taze taze alıyorum.hatta bazen bahçeye ben giriyorum...gözüme kestirdiklerimi alıyorum...

bende kırmızı olan yaz meyvasından istiorummmm var ama hormonlu diye alamıorum bnde o lu yoğurt o lu süt içiorum:49:

ay çok alemiz kızlar sölemıyos ne olduğunu ama bal gıbıde anlasılıyo :60:
bı sıte var orda 24 saat acık bır manav orda hersey varmıs ama pahalı çok
bılıyomusunuz o sıteyı solıycem adını ama yasak mıdır bılmıyorum hamıleler ıcın kurulmus bır manav şişlide

doktordan doktara değişiyor. benim ilk gittiğim doktor keseyi gördük dedi. elime bir kağıt verdi yapılacak yapılmayacaklar diye. o kadar. ne bir kan ne bir idrar testi ne demir hapı hiç bir şey yok. halla halla dedim ama içime sinmedi. hoop doktoru değiştik tüm testler yapıldı. folic asite dewam üstüne demir hapıda verdi. çarşamba kontrole gidicem. yine testler yapılacak. her ay düzenli idrar ve kan testi yapılacak. 2 li testte yapılmalı. sonuç kötüyse 3 lü test oda kötüyse karından sıvı alıyolar ya o test yapılmalı. kimi doktor sallama yapıyor bu işi ya. bizler bir can taşıyoruz onun önemi kavrayamıyor. unutuyor yada canı sıkkın oluyor o gün doktorun her hasta yalan şap muayene yapıp alıyo parasını o kadar.doktordan ziyade bizler araştırmalıyız. doktor atlarsa biz söyleyeceğiz bu bu yapılmalı diye

doktorlara güvenilmez canım...bir sürü hastaları var...yoğunlar yani.. ben her gittiğimde bi önceki muaynede neler oldu anlatıyorum....ne olur ne olmaz diye...

Benim dr.um sadece 2li test yapıcam sana dedi,%80 doğruluğu 2li testin dedi,ama 3lü testin %60-%65 olduğu için boşyere hastalarımın morali bozuluyor dedi.Ailede bi anomali yok ve yaşında genç ise,ben bu kadar çok test yaptırma taraftarı değilim diyor.
Ben de böyle rahat insanları seviyorum açıkçası,panik panik takılan drlar benim çok moralimi bozuyor.
Annelerimiz zamanında test falan mı varmış,bi kalp atışlarını dinlerlermiş göbekten tmm
Hepimiz de sağlamız çok şükür:):66:

kızlar hanı şu bebkler için olan meyveli yoğurtlar varya onlardan yesek besleyicilidir mutlaka bebeklere verildiğine göre ben öyle sade yoğurt pek yıyemıyorumda

ben de o kırmızının kırmızı kankisinden istiyorum.:52:

ikili ikili olanlardanmııı:52:

begüümmmmm ben aldım o yoğurtlardan ama henüz yemedim cnm istemior ama elimin altında bulunsun dedim ne olur ne olmaz onuda eşim düşünmüş e bunu bebekelre çocuklara yediriorlarsa sende yiyebilirsin dedi aferin onaaaa:16:

Back