aynı şehirdeyizde beni pek sallamıorlarr yani ah cnm kızım durumu hiç olmadı bizde zaten ayrılar herkesin kendi hayatı var annem hastanede aynen şöle dedi bana telde yani yani şimdi elalemde diordurki annesi niye gelmior bu kızın kız bu hallerdeyken diyee dedi bnde saf saf yok anne nolcak diordumki bombayı patlattı ama artık elalem için yaşamıorum kim ne derse desin banane dedibir kez daha aldım ağzımın payını
boşver sen üzme kendini sakın kocisin eminim isteyerek üzmemiştir seni. iş yoğunluğundan düşünememiştir. Erkekler bizim kadar ince ve detaylı düşünemiyorlar maalesef. Sen kocişin ve dünyalar güzeli bebeğinle yeni bir aile oluyorsun. Kimseyi takma kafana..
Amin inşallahhh hepimiz için aynısı olsun evlatlarımıza sağlıklı kavuşalım inşallah
kızlar ultrason filminde WMF ne demek? kap atış hızımı oluyo?
amiinn bu arada seninle satımız aynı galiba yaşımız da aynı
29 yaşındayım cnm sat 27.11 ama bnm tembel velet daha bugün 9 haftasını bitirdi geç döllenme olmuş bende çizelgemi sata göre yapmıştım 2 hafta oynuor arada vallaa
bende yazmıor WMF :26:
bana doktorum salam sosis yemememi soyledi ama sucukla ilgili birsey soylemedi... zaten benim doktorum nerdeyse herseyi serbest birakiyor... acaba kim dogru soylyor diye
bende aranıza katılmak istedim sat 19 aralık yaş 27 25 eylül 2011 dogum tarihi. kalp atışını duyduk. sanırım kdenizle aynıyız. hepımızınkını rabbım kucagımıza almak nasıp etsın
kızlar benim doktorumda yasakladı salam,sosis,çiğ köfte bide doktor söylemedi ama mayonez zararlıymış çiğ veya az pişmiş yumurtadan yapıldığı için aklınızda bulunsun
kızlar benim doktorumda yasakladı salam,sosis,çiğ köfte bide doktor söylemedi ama mayonez zararlıymış çiğ veya az pişmiş yumurtadan yapıldığı için aklınızda bulunsun
siya 81 geçen gün Ankarada dr soran senmiydin?
offffff allaha emanet yaa cnm ne çekse zararlı yyaaa
hayır canım ben eskişehirdeyim
ben kaşıdım valla dayanamadım çok kaşınıyor büyürken karın yağda sürmedim doğru dürüst banyodan banyoya bebek yağı sürüyodum ama çatlamadı diyorum ya genetik bişey bu yapıyla alakalı bazısında oluyor bazısında olmuyor çatlasa bende çatlardı ben 30 kilo almıştım hamileliğimde şimdi ne göğsümde nede göbeğimde hiç birşey yok ama selülitim çok olmuştu malum 30 kilo bu yapmazmı ama doğumdan sonra terlemeyle baya attım gitti hepsi bide oğlumu ayağımda salladım kalçalar bacaklar eridi iyice 80le doğuma girdim doğumdan 1sene sonra 53e düştüm şimdi 56la hamile kaldım 3 kilo aldım ekimdeki düşüğüm aldırdı o kiloyuda hemen devreye girdi hormon lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?