2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

boşver sen üzme kendini sakın kocisin eminim isteyerek üzmemiştir seni. iş yoğunluğundan düşünememiştir. Erkekler bizim kadar ince ve detaylı düşünemiyorlar maalesef. Sen kocişin ve dünyalar güzeli bebeğinle yeni bir aile oluyorsun. Kimseyi takma kafana..

Amin inşallahhh hepimiz için aynısı olsun evlatlarımıza sağlıklı kavuşalım inşallah

29 yaşındayım cnm sat 27.11 ama bnm tembel velet daha bugün 9 haftasını bitirdi geç döllenme olmuş bende çizelgemi sata göre yapmıştım 2 hafta oynuor arada vallaa

bende 29 yaşındayım sat 27 kasım. Olsun canım sağlıklı olsunda geriden gelsin önemli değil...

bende aranıza katılmak istedim sat 19 aralık yaş 27 25 eylül 2011 dogum tarihi. kalp atışını duyduk. sanırım kdenizle aynıyız. hepımızınkını rabbım kucagımıza almak nasıp etsın

bana doktorum salam sosis yemememi soyledi ama sucukla ilgili birsey soylemedi... zaten benim doktorum nerdeyse herseyi serbest birakiyor... acaba kim dogru soylyor diye

kızlar benim doktorumda yasakladı salam,sosis,çiğ köfte bide doktor söylemedi ama mayonez zararlıymış çiğ veya az pişmiş yumurtadan yapıldığı için aklınızda bulunsun

cigerr hoşgeldin cnmmm hayırlı ve güzel bir hamilelik dönemi dilerimm inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaa

slm kızlar 2010 eylül annesiyim ..topiğinizi görünce içim bir tuhaf oldu ..geçen sene bu zamanları mide bulantısı ile geçiriyordum :) şimdi Dünyalar güzeli prensesim 5 aylık oldu da mışıl mışıl uyuyor :) ne çabuk geçmiş zaman ..göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor herşey.nasıl geçecek 9 ay diye hesap ederken ....Allah hepinizin yardımcısı olsun Sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah hepinizi öpüyorum

ayşegülcüm Allah bebişini sagsalim kucagına almayı nasip etsin sanırım sende benim gibi pko luydun.ekimde düşük yasadıgını yazmıssın.ama suan yine hamilesin ne güzel.düşükten sonra tedavimi gördün yoksa kendiligindenmi hamile kaldın.bende bu ay düşük yaptım ya oyüzden merak ettim düşükten sonra kendiliginden oluyo diyolar 2.tüpbebek denemesine baslamadan normal yolla denesemmi acele etmesemmi diyorum tüp bebek için.gerci pko herkese göre farklılık gösteriyo ama bi sormak istedim:26:

Günaydınnn kızllaaarrrrrrrr

ben ppsikopatı hamileliğe rağmen uyuyamıorum yaa kalktım yine sabahın köründe offff hani hamilelik uyku yapardııı gerçi bişiler yiyince bir ağırlık çöküor ozmn uyusam uyurum sanki

neysee size bişi anlatıcam

Yüzüstü uyumayı bıraktım hamilelikten sonra daha ilk zamanlar ama kıyamıorum yavrucağıma ama istemsiz bir şekilde bu sabah yüzüstü yatmışım veee sol tarafımda bir pıt pıt pıt la uyandım sanırım bebeğim beni uyardı işin ilginç kısmı ben kız istiorum ya psikolojik olarak karnımın sağ tarafıını seviorum hep hani kese sağdaysa kız muhabbeti var ya o hesap ama miniğim soldan soldan uyardı beni özür diledim ve hemen uyandım nerde o dakikadan sonra bnde uyku sonra 07:30 da eşimin saati çaldı ben hemen atladım tepesine anlattım olayı adamda bana deli bu demiştir ama napimmm çok mutlu oldum orda olduğunu belirtti resmen yaaa ayy ben bunu yerimmm yerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…