Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn kızllaaarrrrrrrr
ben ppsikopatı hamileliğe rağmen uyuyamıorum yaa kalktım yine sabahın köründe offff hani hamilelik uyku yapardııı gerçi bişiler yiyince bir ağırlık çöküor ozmn uyusam uyurum sanki
neysee size bişi anlatıcam
Yüzüstü uyumayı bıraktım hamilelikten sonra daha ilk zamanlar ama kıyamıorum yavrucağıma ama istemsiz bir şekilde bu sabah yüzüstü yatmışım veee sol tarafımda bir pıt pıt pıt la uyandım sanırım bebeğim beni uyardı işin ilginç kısmı ben kız istiorum ya psikolojik olarak karnımın sağ tarafıını seviorum hep hani kese sağdaysa kız muhabbeti var ya o hesap ama miniğim soldan soldan uyardı beni özür diledim ve hemen uyandım nerde o dakikadan sonra bnde uyku sonra 07:30 da eşimin saati çaldı ben hemen atladım tepesine anlattım olayı adamda bana deli bu demiştir ama napimmm çok mutlu oldum orda olduğunu belirtti resmen yaaa ayy ben bunu yerimmm yerimmmmm
bende aranıza katılmak istedim sat 19 aralık yaş 27 25 eylül 2011 dogum tarihi. kalp atışını duyduk. sanırım kdenizle aynıyız. hepımızınkını rabbım kucagımıza almak nasıp etsın
ayşegülcüm Allah bebişini sagsalim kucagına almayı nasip etsin sanırım sende benim gibi pko luydun.ekimde düşük yasadıgını yazmıssın.ama suan yine hamilesin ne güzel.düşükten sonra tedavimi gördün yoksa kendiligindenmi hamile kaldın.bende bu ay düşük yaptım ya oyüzden merak ettim düşükten sonra kendiliginden oluyo diyolar 2.tüpbebek denemesine baslamadan normal yolla denesemmi acele etmesemmi diyorum tüp bebek için.gerci pko herkese göre farklılık gösteriyo ama bi sormak istedim:26:
mütemadiyen 26 yıl boyunca '' anne olunca anlarsın '' lafını duyup aaaa anne yapma diye cewap verdim.. canım annem rahmine ilk düştüğüm günden beri yaşadıklarını anlama zamanım geldi çattı. uyutmadım seni, yiyip içmene engel oldum. hayatında pek çok şeyden mahrum bıraktım seni. gerçekten şimdi anlıyorum seni. anne olunca anlarsın cümlesi ne kadarda büyük geniş bir cümleymiş. acayip çok sewiyorum annem.. (( ay sabahtan bağladım kendimi duygusala![]()
günaydın canım
sen minoşu sıkıştır oralarda pıt pıt etmesinde napsın....
ya öyle keyfe göre yatılmaz annesi...
hareketlere başlasa tadından yenmez yaşadığım için biliyorum...
benim ilk bebeğim müzik açtığımda başlardı harekete.kapatırdım dururdu.çok denedim...
daha neler yapacaklar bzie....
allahım sağlık versin...
mütemadiyen 26 yıl boyunca '' anne olunca anlarsın '' lafını duyup aaaa anne yapma diye cewap verdim.. canım annem rahmine ilk düştüğüm günden beri yaşadıklarını anlama zamanım geldi çattı. uyutmadım seni, yiyip içmene engel oldum. hayatında pek çok şeyden mahrum bıraktım seni. gerçekten şimdi anlıyorum seni. anne olunca anlarsın cümlesi ne kadarda büyük geniş bir cümleymiş. acayip çok sewiyorum annem.. (( ay sabahtan bağladım kendimi duygusala![]()
progesteron hormonun hayırlı uğurlu olsun denizciiimmmmm![]()
Aminnn cümlemizinkine inşallaahhhh valla bilinçsizce yattım ama varmış bir hayrıı bak yaramazımı hissettimmm![]()
saağoll. durduk durduk 7+3 de çıkardık valla.
gerçekten öyle.....
onların hakkı ödenmez.hala biz bebekleri için uğraşıyorlar....biz anne olsak kaç yazar ki onun gözünde hala bebeksin...canım annem seni çok seviyorum![]()
ben hiç hissedemiyorum ara ara karıncalanma gibi oluyor ama...
akşam koydum elimi konuşuyorum ama hiç ses yok...
eşim daha küçük o yüzden hissetmiyorsun diyor ama...ben yine de endişeliyim....![]()
geçen gün dr un odasında gözyaşlarına boğulunca dr bana progesteron salgılıor vücudun hamileliğin ve loğusalığın biince çok şaşıracaksın ben nelere ağlamışım diye demişti dün gece tost istiorum ama kendim yapamıorum yapacak kimsemde yok bütün gn açım diye bir ağladımmmmm eşim panikten hemen gitti tost yaptı bana ahahahahha
hani derler ya denizden babam çıksa yerim. kız torunmu erkek torunmu diye soruyolar anneme oda '' denizden ne çıksa yerim ve çok sewerim '' diyo.ilk torunları ya. babamda durup durup ilgnç şeyler getiriyo. dünde kabak tatlısı almış gelmiş. bide gizlice mutfağa bırakıyo. belki utanırım diye. ama ben aşermiyorumki daha.
maaşşallah çok şanslıyız. anlayışlı eşlerimiz var. allahtan senin eşinde duygusala bağlayıp senle ağlamıyor. benim arkadaşımın eşi ağlayınca o da ağlardı![]()
bnmde babam aradı dün akşam canın ne çekior tatlımı yoksa turşu falanmı diye bende tatlıyı gözüm görmesin turşuda istemem ama ekşi şeyler istiorum dedim haa ozmn kız dedi ve yıkıldı hey allam yaa sanki onun soyunu devam ettiricem ne ilginç adam yaa
Bizde şöle bişi oldu bnm eşim zayıfıt ve iştahsızdır yemek yemez bende çok iştahlıyımdır evde sürekli bişiler yerim dışarı çıkarız mutlaka hem yemek hemde aburcubur yerim eşim geçen gün elimi sıktı ve artık tamamen uyumlu bir çiftiz ikimizde yemek yemioruz dedi ve çok mutlu oldu cnm bnmm çok duygulu hassastır![]()
ooo babamızda başlamış tatlı ekşiyle kızmı erkekmi testlerine. onların o heyecanı bile yetiyor dimi. gözlerindeki mutluluk
hani derler ya denizden babam çıksa yerim. kız torunmu erkek torunmu diye soruyolar anneme oda '' denizden ne çıksa yerim ve çok sewerim '' diyo.ilk torunları ya. babamda durup durup ilgnç şeyler getiriyo. dünde kabak tatlısı almış gelmiş. bide gizlice mutfağa bırakıyo. belki utanırım diye. ama ben aşermiyorumki daha.