2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım

sen minoşu sıkıştır oralarda pıt pıt etmesinde napsın....

ya öyle keyfe göre yatılmaz annesi...

hareketlere başlasa tadından yenmez yaşadığım için biliyorum...

benim ilk bebeğim müzik açtığımda başlardı harekete.kapatırdım dururdu.çok denedim...

daha neler yapacaklar bzie....

allahım sağlık versin...

bende aranıza katılmak istedim sat 19 aralık yaş 27 25 eylül 2011 dogum tarihi. kalp atışını duyduk. sanırım kdenizle aynıyız. hepımızınkını rabbım kucagımıza almak nasıp etsın

hoşgeldin. ay benimde çarşamba günü randevum var. ilk kez gidip kalp atışlarını dinliycem. acayip heyecanlıyım. ilk kalp atışalrı anneyi ağlatıyor diyolar. sen naptın duyduğunda. eşinde yanındamıydı

günaydııın herkese canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana çok zor bir durum sen pko sendromu yaşıyormusun yani kıllanma kilo gibi şikayetlerin varmı yoksa devam et şeker ilaçlarına hemen kalma şansın var ben ara vermeden kullandım şeker ilacını oğlumdada düşüğümdede bundada hamile kalmamdaki tek neden şeker ilacıdır düzenli kullandım sende öyle yap bence tüp bebekten önce düşükten sonra gerçekten hemen kaınıyor ben 2ay sonra kaldım

mütemadiyen 26 yıl boyunca '' anne olunca anlarsın '' lafını duyup aaaa anne yapma diye cewap verdim.. canım annem rahmine ilk düştüğüm günden beri yaşadıklarını anlama zamanım geldi çattı. uyutmadım seni, yiyip içmene engel oldum. hayatında pek çok şeyden mahrum bıraktım seni. gerçekten şimdi anlıyorum seni. anne olunca anlarsın cümlesi ne kadarda büyük geniş bir cümleymiş. acayip çok sewiyorum annem.. (( ay sabahtan bağladım kendimi duygusala

progesteron hormonun hayırlı uğurlu olsun denizciiimmmmm

Aminnn cümlemizinkine inşallaahhhh valla bilinçsizce yattım ama varmış bir hayrıı bak yaramazımı hissettimmm

gerçekten öyle.....

onların hakkı ödenmez.hala biz bebekleri için uğraşıyorlar....biz anne olsak kaç yazar ki onun gözünde hala bebeksin...canım annem seni çok seviyorum

Aminnn cümlemizinkine inşallaahhhh valla bilinçsizce yattım ama varmış bir hayrıı bak yaramazımı hissettimmm

ben hiç hissedemiyorum ara ara karıncalanma gibi oluyor ama...

akşam koydum elimi konuşuyorum ama hiç ses yok...

eşim daha küçük o yüzden hissetmiyorsun diyor ama...ben yine de endişeliyim....

saağoll. durduk durduk 7+3 de çıkardık valla.

geçen gün dr un odasında gözyaşlarına boğulunca dr bana progesteron salgılıor vücudun hamileliğin ve loğusalığın biince çok şaşıracaksın ben nelere ağlamışım diye demişti dün gece tost istiorum ama kendim yapamıorum yapacak kimsemde yok bütün gn açım diye bir ağladımmmmm eşim panikten hemen gitti tost yaptı bana ahahahahha

gerçekten öyle.....

onların hakkı ödenmez.hala biz bebekleri için uğraşıyorlar....biz anne olsak kaç yazar ki onun gözünde hala bebeksin...canım annem seni çok seviyorum

hani derler ya denizden babam çıksa yerim. kız torunmu erkek torunmu diye soruyolar anneme oda '' denizden ne çıksa yerim ve çok sewerim '' diyo.ilk torunları ya. babamda durup durup ilgnç şeyler getiriyo. dünde kabak tatlısı almış gelmiş. bide gizlice mutfağa bırakıyo. belki utanırım diye. ama ben aşermiyorumki daha.

ben hiç hissedemiyorum ara ara karıncalanma gibi oluyor ama...

akşam koydum elimi konuşuyorum ama hiç ses yok...

eşim daha küçük o yüzden hissetmiyorsun diyor ama...ben yine de endişeliyim....

endişee yookkk helede sana bizlerin 3 katı yasak endişelenmekkkkkkkkkk olumlu düşüncezzzzz

maaşşallah çok şanslıyız. anlayışlı eşlerimiz var. allahtan senin eşinde duygusala bağlayıp senle ağlamıyor. benim arkadaşımın eşi ağlayınca o da ağlardı

bnmde babam aradı dün akşam canın ne çekior tatlımı yoksa turşu falanmı diye bende tatlıyı gözüm görmesin turşuda istemem ama ekşi şeyler istiorum dedim haa ozmn kız dedi ve yıkıldı hey allam yaa sanki onun soyunu devam ettiricem ne ilginç adam yaa

maaşşallah çok şanslıyız. anlayışlı eşlerimiz var. allahtan senin eşinde duygusala bağlayıp senle ağlamıyor. benim arkadaşımın eşi ağlayınca o da ağlardı

Bizde şöle bişi oldu bnm eşim zayıfıt ve iştahsızdır yemek yemez bende çok iştahlıyımdır evde sürekli bişiler yerim dışarı çıkarız mutlaka hem yemek hemde aburcubur yerim eşim geçen gün elimi sıktı ve artık tamamen uyumlu bir çiftiz ikimizde yemek yemioruz dedi ve çok mutlu oldu cnm bnmm çok duygulu hassastır

ooo babamızda başlamış tatlı ekşiyle kızmı erkekmi testlerine. onların o heyecanı bile yetiyor dimi. gözlerindeki mutluluk

çok hoş ya. gülüyorum oda da tek başıma biri görse uçtu bu kız diycekler

ooo babamızda başlamış tatlı ekşiyle kızmı erkekmi testlerine. onların o heyecanı bile yetiyor dimi. gözlerindeki mutluluk

yok ayol ne heyecanı ilk dede oluorsun diye aradığında telefonu elinden düşürdü beni 3 hafta hiç aramadı arkadaşları dalga geçiormuş dede olcak diye ben kimseye sölemicekmişim kendisinin 8 yaşında çocukları varda evlendiğimden beri stres altındaydı 2.5 sene yalvardı çocuk yapmayın diye yani bizde öle heyecanlanan yok pek geeçen gün hastanelik oldumda aramaya başladı oda bir hastanedeki gün birde dün işte

canım benim ne şanslısın benim annem- babam yok eşiminkilerde hiç ilgilenmiyorlar hatta bi ara abartıp bebeği istemiyoruz deme cesaretini bile gösterdiler üstelik 4 yıllık evliyim daha ne zaman olacak acaba ? böyle aileleri duyunca çok özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…