Kızlar Selam
Biz de dün tekrar minişimizi gördük,büyümüş,ama bana çok tombik geldi:)
Geriden geliyodu benimki ama bu kontrolde arayı kapattığını gördük çok mutlu oldum
oh oh ne güzel bir haber bu
teşekkür ederiz :)
Benim de dünkü kontrole kadar hep kız geçiyodu içimden,ama dün ilk defa öyle tombik görünce,erkek bu diye geçti içimden.
Şimdi de rus takviminde erkek çıktı :) Çin de kız çıkıyodu halbuki:)
Biz de kız olursa LEYLA,erkek olursa METE diye düşünüyoruz.
acun ılıcalı nın kızının adı leyla yeni nesilde bu isim yok harika bir seçim bence ben duyunca çok hoşuma gitmişti birde kıza adın ne diorlardı lelaaa diorduu ayy cnmm ne tatlı şeydi
mete isminede yorum yapmak isterdimde erkek isimlerine çok uzağım kendimi çok kıza adapte ettimD
Bu arada daha hiç 2li teste giren olmadı di mi?
Bana 3 hafta sonraya randevu verdi.
selam arkadaşlar
nasılsınız?
arkadaşlar hani derlerya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek dıye benım dr dıyokı baslarda ekşi yemen normal mıdenı bastırsın dıye tercıh edersın ama bole bı olay yok dıyo bıde
bı sıtede okudum ordada tam tersı yazıto ekşi erkek tatlı kız dıye
e ıkısınıde yıyorsan nolcak anlamadım bana sacma gelıyo bunlar
ama benım canım basından berı bır yaz meyvesı cekıyo sımdı demıyım ne oldugunu ama bır turlu bulamadık kafayı yıcem en son msn dekı arkadaslara yazdım yurtdısına gıdınce bakın dıye sız aserıyomusunuz hıc bole olmayan seylere
ayyyyyy ne cok yazdım yahuuuuuuu
bnmde mart başında randevum dr git yaptır dicek sanırım bnm hastanemde yapılmıormuş
ya dün hamile bir arkadaşımla konuştum 3haftaya doğurcak inşallah 2li test yaptırmadım dr da bişi demedi ille yaptır diye dedi o 3 lü test yaptırmış kafam karıştı bnm ya daha önce 2li yaptırıp ii sonuç aldığı için 3lü yaptırmayanı duymuştumda bunu ilk defa duydum
selam arkadaşlar
nasılsınız?
arkadaşlar hani derlerya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek dıye benım dr dıyokı baslarda ekşi yemen normal mıdenı bastırsın dıye tercıh edersın ama bole bı olay yok dıyo bıde
bı sıtede okudum ordada tam tersı yazıto ekşi erkek tatlı kız dıye
e ıkısınıde yıyorsan nolcak anlamadım bana sacma gelıyo bunlar
ama benım canım basından berı bır yaz meyvesı cekıyo sımdı demıyım ne oldugunu ama bır turlu bulamadık kafayı yıcem en son msn dekı arkadaslara yazdım yurtdısına gıdınce bakın dıye sız aserıyomusunuz hıc bole olmayan seylere
ayyyyyy ne cok yazdım yahuuuuuuu
bende kırmızı olan yaz meyvasından istiorummmm var ama hormonlu diye alamıorum bnde o lu yoğurt o lu süt içiorum
doktordan doktara değişiyor. benim ilk gittiğim doktor keseyi gördük dedi. elime bir kağıt verdi yapılacak yapılmayacaklar diye. o kadar. ne bir kan ne bir idrar testi ne demir hapı hiç bir şey yok. halla halla dedim ama içime sinmedi. hoop doktoru değiştik tüm testler yapıldı. folic asite dewam üstüne demir hapıda verdi. çarşamba kontrole gidicem. yine testler yapılacak. her ay düzenli idrar ve kan testi yapılacak. 2 li testte yapılmalı. sonuç kötüyse 3 lü test oda kötüyse karından sıvı alıyolar ya o test yapılmalı. kimi doktor sallama yapıyor bu işi ya. bizler bir can taşıyoruz onun önemi kavrayamıyor. unutuyor yada canı sıkkın oluyor o gün doktorun her hasta yalan şap muayene yapıp alıyo parasını o kadar.doktordan ziyade bizler araştırmalıyız. doktor atlarsa biz söyleyeceğiz bu bu yapılmalı diye
bnmde mart başında randevum dr git yaptır dicek sanırım bnm hastanemde yapılmıormuş
ya dün hamile bir arkadaşımla konuştum 3haftaya doğurcak inşallah 2li test yaptırmadım dr da bişi demedi ille yaptır diye dedi o 3 lü test yaptırmış kafam karıştı bnm ya daha önce 2li yaptırıp ii sonuç aldığı için 3lü yaptırmayanı duymuştumda bunu ilk defa duydum
bende kırmızı olan yaz meyvasından istiorummmm var ama hormonlu diye alamıorum bnde o lu yoğurt o lu süt içiorum
ben de o kırmızının kırmızı kankisinden istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?