• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bir hakaret etmedi arkadaşlarımız lütfen af gelsin yazık ama hamişlerimize ama:5:

ayşencim sana çok teşekkür ediyor kızlar.seni çok seviyorlarmış.selamı var herkesin. la gerçekten de mapustan haber getiriyo gibi oldu heeaa.tekrar dönmek istediklerinden emin değiller kk dan soğumuşlar.

neslihannur:3::3::3::3:

canım sana zahmet özeline mesaj yolladım bakarmısın lütfen cevap bekliyorum acale:17::17::17:

kızlar bugün yaşananlar gerçekten çok üzücü... cezalı arkadaşlar en kısa zamanda aramıza döneceklr.

hadi bu konuyu kapatalım artık.. ve arkadaşlarda cezaları kalkıp geldiklerinde hiçbirşey yokmuş gibi yazmaya devam edelim.

hadi varmı yeni bir konuyla devam etmek isteyen????

slmlar kızlar geçmişi ancak okuyabildim ve resmen şok oldum.burası sanal ortam isteyen istediğini paylaşır istediğini anlatır konuşur.beğenmeyen kimseye zorla birşey okutturulmuyor burda.kaldı ki arkadaşlarım ne saygısızca bir laf etmişler ne küfür etmişler ne başka birşey.sonuçta birisi de kalkıp saçma sapan bir hakaret ettiğinde de kimse bunu yutmaz cevabını verir.bu kadar kişinin bir kişinin kötü içerik bildir butonu yüzünden değerlendirilmeden uyarılmadan pat diye ceza almasını da kınıyorum.

slmlar kızlar geçmişi ancak okuyabildim ve resmen şok oldum.burası sanal ortam isteyen istediğini paylaşır istediğini anlatır konuşur.beğenmeyen kimseye zorla birşey okutturulmuyor burda.kaldı ki arkadaşlarım ne saygısızca bir laf etmişler ne küfür etmişler ne başka birşey.sonuçta birisi de kalkıp saçma sapan bir hakaret ettiğinde de kimse bunu yutmaz cevabını verir.bu kadar kişinin bir kişinin kötü içerik bildir butonu yüzünden değerlendirilmeden uyarılmadan pat diye ceza almasını da kınıyorum.

upsssss
anlamadım ben şimdi, neler olmuş ki?????
geçmişe baktım ama hepsine değil, neyi kaçırdım ve neden nicklerin yarısı gri???????????

kızlar bugün yaşananlar gerçekten çok üzücü... cezalı arkadaşlar en kısa zamanda aramıza döneceklr.

hadi bu konuyu kapatalım artık.. ve arkadaşlarda cezaları kalkıp geldiklerinde hiçbirşey yokmuş gibi yazmaya devam edelim.

hadi varmı yeni bir konuyla devam etmek isteyen????

bu arada bişey daha eklemek istiyorum..arkadaşlarımızın haksız yere cezalandırıldığını düşünüyorum..bu ortalığı karıştıran şahsın kışkırtıcı konuşmaları yanında ceza alanların yazdıklarında ceza alacak bir taraf yok bence...

günün anlam ve önemi için bir de şiir paylaşmak istiyorum

MİLYON KERE AYTEN
Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Ayten olsun

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: meloş süpersin yaaa

bu arada anca okudum bitirdim olayların gidişatı her geçen dakika daha da saçma bir hale gelmiş. cevap verdin ban! bana laf attın ban! bebeklerimi aldın misketlerimi yedin ban! çok komik

kızlar bende burda silimniş bir arkadaş yerine yazıyorum ..arkadaş burdaki arkadaşların facebookunu istiyor..bana özelden atarmısınız??

forumu açınca dırek gözüm melisi arıyo nedense canım ya o kadar doğalkı ondna on u sevıyorum dun akşam eşiyle muhabbeti benı gulumsetmıştı öküz yaşmıştı bu kadar oluyr melis işte dmeıştım gulmuştum yarın telefonlarınada bakmıycam yazmıuştı sayfayı acıncada kapsamıalanı dışında yazıyodu meliste bende sandım melis yazdı espiri olsun dıye keşke böyle olmasaydı onlarda olmıyınca buranın tadı yok :19:

4153.sayfada anlarsın canım

ziyaretçi sayısındaki artışın sebebi belli oldu şimdi, ne zaman çıkacaklar kapsama alanından???

ve eklemek istiyorum;
buradaki bir çok anne hamilelik başında yaşadıkları olumsuzlukları(yazmamış olsamda bende dahilim) paylaşmış, en ufağından en büyüğüne bütün dertlere ortak olmuş ve hatta yeri geldiğinde destek olmuştur. bilgi paylaşımının ise ciddi anlamda yapıldığı bir topic burası ki geçen gün esranta da söyledim bu bilgilerle doğum öncesi bir kitap bastırabilirim diye, öyle ki sık kullanılanlarda yer kalmayacak hale geldi. bütün bunların paylaşıldığı şu sanal ortamda biz anneler belkide günlük streslerimizden bu şekilde yapılan sohbetlerle uzaklaşıyoruz ki hepimizin şu sıralar ihtiyacı olan tek şey moralken...
Hepimiz anne adayıyız, içimizde yeni bir hayat yeşeriyor, her şeyin en iyisini düşünmeye çalışıp kendimizi ve bebeğimizi geleceğe karşı hazırlıyoruz. Anlam verilemeyen ufak bir anlaşmazlık yüzünden hem yaptıran hem de yapanlar için inanın çok üzücü bir durum bu. Yazılanlar değil benim kastettiğim, hissedilen duygular....
En rahat olmaya çalıştığımız (sadece ve sadece bebeklerimiz için) bu dönemde bu tür anlaşmazlığın yaşanmamış olmasını isterdim. Üzüntü ve stresten uzak durun aman takmayın kafanıza diye birbirimize telkin verirken içine düşülmüş olması beni üzdü.
Ziyaretçilerimizi gri nickleri olmadan aramızda görmek dileğiyle, hepinizi öpüyorum, bebişlerimize dikkat edin lütfen...

tubikcan herkesin selamı var teşekkür ediyolar melis ayrıca teşekkür ediyo

bu arada lilacım bi polemik yaşandı da bizim sayfa dışşı olan bi arkadaş girmiş bişeyler söylemiş bizim kızlarda dayanamamış cevap vermişler.şikayet felan derken siteden uzaklaştırıldılar.öyle işte.ama feyste görüşmeye devam tabi.:51::51:

herkese benden de çok selam ilet lütfen... şafak sayıyoruz:52::52::52:

Back