Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorularınızın cevabı yazdıklarımda varken aynı soruları soranlar için oldukça şık olduğunu düşünüyorum, belki okunmamıştır.
Merhaba
Bu sayfaya yolladığım ilk metin hazır bir metindir neden bu konuda ceza aldıklarına dair. KONU OKUNMAMAKTADIR ile anlatmak istediğim haklı haksıza biz krar veremeyiz belki aynı kişiyi başka yerde siz kışkırtmış olabilirsiniz bu kadar detaya inemeyiz anlamındadır. Site kuralları çok net baktınız biri burada sizi tahrik ediyor tek yapmanız gereken o yokmuş gibi davranın ve kötü içeriğe basın, bu kadar basit.
Lütfen artık konuyu uzatmayalım, bu konuda ki son mesajımdır benlede ikili polemik yaşayanlara aynı cezai işlem uygulanacaktır. Uyarı sistemi yokmu demiştiniz buyrun nazikçe diyorum ki artık konuyu çok uzatmayalım.
Duygu
Hımm demek ki uyarı sisteminiz bu şekilde işliyor.
Keşke diğer arkadaşlarda da deneseydiniz bu yöntemi
eminim onlar da aynen bizim gibi korkup bir daha asla böyle mesajlar yazmazlardı.
Çok çok çok çok tanıdık eylemler canım bunlar
Sanada geçmişler olsun..
Diyecek tek bişey buluyorum:
Susma sustukça sıra sana gelecek!!
Oyun bahçesimi desem çocuk parkımı..
Allah aşkına boşunamı okuduk biz o üniversiteleri..
Gördüğümüz muameleye bak..
Bana çok tanıdık geliyor bu yaklaşımlar..
Koyun mantığı...
Çok çok çok çok tanıdık eylemler canım bunlar
Sanada geçmişler olsun..
Diyecek tek bişey buluyorum:
Susma sustukça sıra sana gelecek!!
Oyun bahçesimi desem çocuk parkımı..
Allah aşkına boşunamı okuduk biz o üniversiteleri..
Gördüğümüz muameleye bak..
Bana çok tanıdık geliyor bu yaklaşımlar..
Koyun mantığı...
ya kızlar şimdi girdim ve şaşırdım kaldım neler olmuş öyle..
. tamam bende sık sık giren biri dğilim arasıra girip yazıyorum ama kimseye karışmıyorum merak ettiklerimi yazıyorum ve hepinize teşekkür edrim sorularımı yazdıklarımı cevapsız bırakmıyorsunuz...
bunların olmasına üzldüm.
bu arada damlacım seni merak ettim salı günü oğlunu görecektin nasıl geçti????