• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa geçmişi okurken olaylar karışmış,amanın benim cevaplar pazartesiye kaldı desenize...
herrkese mutlu haftasonları...

Bu ne ya bugün bir girmedim neler olmuş..

Ne olursa olsun hiç hoş birşey değil. 5 aydır bu topikte olan arkadaşlarımla hop diye birden çıkan arkadaşın arasında fark olmalı o abuk sabuk konuşup burda insanların canını sıkarken kimse onu cevapsız bırakmaz... Bırakmaz

ben sadece fikrimi yazdım bana ceza verirsiniz vermezsiniz umrumda bile değil ama burada gerçekten var olan kişilerle damdan düşmüş birini aynı kefeye koymayın....

Bende girmem kızlar salı gününe kadar topiğe çok kızdım çünkü..

Hoşçakalın

Merhaba
Bu sayfaya yolladığım ilk metin hazır bir metindir neden bu konuda ceza aldıklarına dair. KONU OKUNMAMAKTADIR ile anlatmak istediğim haklı haksıza biz krar veremeyiz belki aynı kişiyi başka yerde siz kışkırtmış olabilirsiniz bu kadar detaya inemeyiz anlamındadır. Site kuralları çok net baktınız biri burada sizi tahrik ediyor tek yapmanız gereken o yokmuş gibi davranın ve kötü içeriğe basın, bu kadar basit.

Lütfen artık konuyu uzatmayalım, bu konuda ki son mesajımdır benlede ikili polemik yaşayanlara aynı cezai işlem uygulanacaktır. Uyarı sistemi yokmu demiştiniz buyrun nazikçe diyorum ki artık konuyu çok uzatmayalım.

Duygu

Merhaba
Bu sayfaya yolladığım ilk metin hazır bir metindir neden bu konuda ceza aldıklarına dair. KONU OKUNMAMAKTADIR ile anlatmak istediğim haklı haksıza biz krar veremeyiz belki aynı kişiyi başka yerde siz kışkırtmış olabilirsiniz bu kadar detaya inemeyiz anlamındadır. Site kuralları çok net baktınız biri burada sizi tahrik ediyor tek yapmanız gereken o yokmuş gibi davranın ve kötü içeriğe basın, bu kadar basit.

Lütfen artık konuyu uzatmayalım, bu konuda ki son mesajımdır benlede ikili polemik yaşayanlara aynı cezai işlem uygulanacaktır. Uyarı sistemi yokmu demiştiniz buyrun nazikçe diyorum ki artık konuyu çok uzatmayalım.

Duygu

Hımm demek ki uyarı sisteminiz bu şekilde işliyor.
Keşke diğer arkadaşlarda da deneseydiniz bu yöntemi
eminim onlar da aynen bizim gibi korkup bir daha asla böyle mesajlar yazmazlardı.

Hımm demek ki uyarı sisteminiz bu şekilde işliyor.
Keşke diğer arkadaşlarda da deneseydiniz bu yöntemi
eminim onlar da aynen bizim gibi korkup bir daha asla böyle mesajlar yazmazlardı.

Çok çok çok çok tanıdık eylemler canım bunlar :1::1:

Sanada geçmişler olsun..

Diyecek tek bişey buluyorum:

Susma sustukça sıra sana gelecek!!

Oyun bahçesimi desem çocuk parkımı..

Allah aşkına boşunamı okuduk biz o üniversiteleri..

Gördüğümüz muameleye bak..

Bana çok tanıdık geliyor bu yaklaşımlar..

Koyun mantığı...

Sanada geçmişler olsun..

Koyun mantığı...

bu ne yaaaaaaaaaa.. ne hale geldi kadınlar klubu.. nebicim adalet bu.. konusma ozgurlugu yokmu.. konusani gonderiyosunuz.. sacmalıgın bukadar heeeeeee... rezilllik ddiz boyu.. nasi editorsunuz anlamadimki.. editor dedigin duzeltir yolunu bulur.. valla gunumuz olaylarına dondurdunuz.. konusani engellemeye calisip hapise atan gunumuz zihniyetinden farkınız yokk.. yazık yaaaaaa

Sanada geçmişler olsun..

Koyun mantığı...

buketcimmm ve handecimm hande cezayı aldı bile ama bu forumda kafanızın çok çalıştığını belli etmeyeceksiniz kızlar son bu oluyor malesef kimse sen koca kadınsın senin seviyen bu demiyor benim seviyem bu diyor!

bu şekilde olurmu yaa..burası ortak paylaşım alanı ..düşüncelerimizi yazamıcakmıyız?? yasakladığınız insanlar toğiğe sürekli giren sahip cıkan arkadaşlarımız.. 2 gün giren biri için tüm arkadaşlarımızı yasaklamanız mantıksız.. ve sucsuz yere...eylül annesi olarak lütfen yanlışınızı düzeltinizi ve sizden bir cözüm bekliyoruz..

Bu olanlar KK foruma ve yöneticilerine karşı bakış açımı hayli değiştirdi, umarım yönetimle ilgili bazı şeyler değişir, değişmeli.

ya kızlar şimdi girdim ve şaşırdım kaldım neler olmuş öyle..
. tamam bende sık sık giren biri dğilim arasıra girip yazıyorum ama kimseye karışmıyorum merak ettiklerimi yazıyorum ve hepinize teşekkür edrim sorularımı yazdıklarımı cevapsız bırakmıyorsunuz...

bunların olmasına üzldüm.
bu arada damlacım seni merak ettim salı günü oğlunu görecektin nasıl geçti????

ya kızlar şimdi girdim ve şaşırdım kaldım neler olmuş öyle..
. tamam bende sık sık giren biri dğilim arasıra girip yazıyorum ama kimseye karışmıyorum merak ettiklerimi yazıyorum ve hepinize teşekkür edrim sorularımı yazdıklarımı cevapsız bırakmıyorsunuz...

bunların olmasına üzldüm.
bu arada damlacım seni merak ettim salı günü oğlunu görecektin nasıl geçti????

damla ve orkan iyi tatlım, pazartesi gidicekler doktora. cezalı oldugu icin, merak etmemen adına cevabı ben yazdım,

ya arkadaşlar hanımlar.ne oldu yaa.biz ta bebeklerimiz olmadan önce birlikte başladık bu yola.iyi günlerimiz oldu kötü günlerimiz oldu.aramızda beklerini kaybeden arkadaşlar oldu.yaa niye böyle oldu.nerde arkadaşlar.zaten yatağa mahkum biriyim arada bir girebiliyordum .ama bütün yazdıklarınızı tek tek okuyordum.ne olcak şimdii...

Son düzenleme:
gene ben kabus gibi olaylı başlıkları buluyorum ama kusura bakmayın hepinizin hormon dengesi kaymış.

kadın size çok güzel anlatmış ama yok koyun yok inek yok ben boşuna mı okudum. Anam okumuşsun okumasına da burada yazılanlarıda okusaydın.

kafaları çalıştığından mı konuyu siyasete bağladılar.

bence hormon dengelerinizi dengeleyin gene ceza alacağım ama böyle salakları görükçe dayanamıyorum.

ya ne olmuş buraya ben arada giriyordum okuyup çıkıyordum hepsini mümkün değil tabi ama ne olmuş kim kimle dalaşmış çok merak ettim biri bana özelden msj atabilirmi???herşeyi okuyamayınca fransız kalıyosun

Back